Artistry Signature Color Lipstick & Lipgloss

artistry

Artistry Signature Color Lipstick & Lipgloss

Laatst mocht ik voor het eerst kennis maken met een voor mij geheel nieuw merk,  Artistry. Artistry is een merk met een geruime keuze aan huidverzorgingsproducten en make-up producten. Toen ik de lip producten binnen kreeg werd ik gelijk verliefd op de mooie verpakkingen. Wauw, wat zien ze er prachtig luxe uit.  Vandaag laat ik jullie twee lipsticks en twee lip glosses uit de make-up collectie zien.

artistry De Artistry signature color lipsticks zitten verpakt in een prachtige gouden huls. De signature color lipsticks zijn verkrijgbaar in maar liefst 16 verschillende tinten. De lipsticks hydrateren en verzorgen de lippen en hebben een doorschijnende basis, die de natuurlijke kleur laat doorschemeren. De huls is niet zomaar een lipstick huls. Hij gaat namelijk op een bijzonder manier open. Het draai-en klik systeem zorgt ervoor dat de lipstick goed en stevig in de huls blijft zitten. Je klikt eerst de zwarte onderkant in, en dan draai je aan de huls op de dop eraf te krijgen. Het is even oefenen, maar wel erg leuk bedacht!

artistrylipstick3 Vandaag laat ik jullie kennis maken met de kleur Daring Red en Beige Peach. Daring Red is een knallende felrode kleur. Ik vind het prachtige, klassieke rode kleur. Beige Peach is een nude kleur met een peachy ondertoon. Beide lipsticks hebben een crème textuur, en brengen fijn aan op de lippen. Je merkt goed dat de lippen gehydrateerd worden, en lekker zacht aanvoelen door de vitamine E die in lipsticks zit verwerkt. Voor de signature color lipstick betaal je €24,-.

artistrylipstick10 artistrylipstick24 Ook de Artistry Lipglosses  zitten verpakt in een mooie, sjieke glazen vierkante huls. Op de glazen huls staan de letters ‘Artistry’ in het goud gegraveerd. Door aan de zwarte dop te draaien komt de spons applicator tevoorschijn. Dit werkt erg prettig en nauwkeurig voor het aanbrengen van een lipgloss. De lipglosses van Artistry zijn verkrijgbaar in 10 verschillende tinten. De lipgloss geeft volume en een mooie glans aan de lippen. Een groot pluspunt is dat ze geen plakkerig gevoel achterlaten, wat vaak het geval is bij een lipgloss. De kleuren die ik heb ontvangen zijn Pink Shell en Raspberry Sparkle. Pink Shell is een mooie lichtroze nude kleur. Raspberry Sparkle is zoals de naam al zegt een frambozen rode kleur met een glinstering erin. De lipgloss kost €23,- per stuk!

artistrylipstick13 De swatches van links naar rechts: Pink Shell, Raspberry Sparkle, Daring Red en Beige Peach. artistrycollage En de swatches op mijn lippen. Mijn favoriet is toch wel Daring Red! Ik ben gewoon gek op felle kleuren, en rood is altijd goed! Pink Shell is een mooie basic lipgloss. Niets mis mee! Ik vind Pink Shell een mooie kleur om over een nude lipstick aan te brengen. Beige Peach is niet echt mijn kleur. Ik vind hem niet mooi staan bij mijn huidskleur. Wel is het een lipstick die fijn aanbrengt en goed blijft zitten. De glans die over de lipstick heen zit is ook ‘pretty’. Raspberry Sparkle is een transparante kleur die vrij apart is van kleur. Niet helemaal mijn ding, maar ik ben dan ook meer een liefhebber van dekkende lipsticks.

Conclusie

Ik ben erg enthousiast geworden over dit leuke merk! Alleen de verpakkingen zijn al een lust voor het oog. Love it! De lipsticks zijn erg fijn in gebruik, en voelen lekker aan op de lippen. Ze verzorgen en hydrateren de lippen goed door de Vitamine E. Verder dekken de lipsticks al prima na het aanbrengen van één laagje. Ook de lipgloss voelt prettig aan op de lippen. Ze plakken niet, en dat is iets wat ik het belangrijkst vind bij een goede lipgloss. Ook de houdbaarheid valt me niet tegen. Een glaasje drinken overleefd de lipgloss met gemak. Alleen na het nuttigen van een maaltijd is bijwerken echt een must. Het enige nadeel wat ik kan verzinnen is de prijs. Voor de lipstick betaal je namelijk €24.- en voor de lipgloss €23,-.

De make-up producten van Artistry zijn helaas alleen online verkrijgbaar in de webshop. Hopelijk ook snel in de winkels!

Zijn jullie al bekend met het merk Artistry? En welk lip product spreekt jullie het meeste aan?

liefsmarloes

lank

41 Reacties

 1. 8 oktober 2014 / 06:32

  Dit merk kende ik ook nog niet, maar mijn eerste indruk is goed! Daring Red staat je echt prachtig! 🙂

 2. 8 oktober 2014 / 07:08

  Wat een prachtige producten! Ik kende het merk nog niet, maar ik vind dit er wel veelbelovend uit zien… Vooral de lipsticks vind ik tof, ik ben meer een lipstickmeisje dan een lipglossmeisje 🙂

 3. 8 oktober 2014 / 07:30

  Ik ken het merk helemaal niet, maar de kwaliteit ziet er prima uit! Jammer dat het alleen online te koop is, want je wilt toch graag bij een onbekend merk eerst even wat swatchen. Maar verder klinkt het goed!

 4. 8 oktober 2014 / 07:50

  Wauw, vooral Daring Red springt er inderdaad uit. Mooie klassieke kleur! De andere kleurtjes zijn voor mijn smaak iets te neutraal, maar zien er ook mooi uit.

 5. 8 oktober 2014 / 07:54

  Ah ik ken dit merk helemaal niet, maar wat geweldig om deze review te lezen! Het ziet eruit alsof deze producten héél fijn zijn 😀 Mooie review!

 6. 8 oktober 2014 / 08:17

  Ik had nog nooit van dit merk gehoord maar wat zien ze er super uit! Helaas jammer dat ze zo prijzig zijn!

 7. 8 oktober 2014 / 08:34

  Raspberry sparkle vind ik een van de mooiste!fijne review

 8. 8 oktober 2014 / 08:42

  Dit was nog een onbekend merk voor mij maar het ziet er best goed uit. De rode kleur staat je heel mooi!

 9. 8 oktober 2014 / 09:19

  Ik vind ze ook heel mooi, wel jammer van de prijs. Best prijzig!

 10. 8 oktober 2014 / 09:29

  Wauw, Daring Red is inderdaad echt prachtig <3 Hij staat je ook heel mooi!

 11. 8 oktober 2014 / 09:54

  Mooie producten inderdaad, fijne review! 🙂 Vind de prijs voor zo’n onbekend merk best wel veel, en ook de verkrijgbaarheid is jammer. Ik test nog steeds graag in de winkel 😀

 12. 8 oktober 2014 / 10:00

  Raspberry Sparkle is mijn favoriet, supermooi!

 13. 8 oktober 2014 / 10:03

  Ik kon het merk (nog) niet maar het ziet er mooi en chique uit! Ik heb vaak fases van weken dat ik opeens weer lipgloss draag maar doorgaans grijp ik sneller naar een lipstick omdat die niet zo plakkerig is.

 14. 8 oktober 2014 / 10:13

  Dit merk kende ik eigenlijk nog niet. De verpakkingen zijn prachtig, maar wel erg jammer van de prijs

 15. 8 oktober 2014 / 10:28

  Wat een mooie kleuren vooral daring red en raspberry sparkle

 16. 8 oktober 2014 / 10:38

  Dit merk kende ik nog niet! Ik vind vooral Daring Red erg mooi!

 17. 8 oktober 2014 / 11:26

  Daring red vind ik ook het mooiste, peach klonk zo mooi maar is het toch net niet

 18. 8 oktober 2014 / 11:30

  Nog nooit van gehoord, maar ziet er mooi uit! Ik vind juist Raspberry Sparkle erg mooi bij je. 🙂

 19. 8 oktober 2014 / 12:36

  Ik heb nog niet eerder van dit merk gehoord. Daring Red vind ik een mooie kleur! Ik schrik alleen een beetje van de prijzen…

 20. 8 oktober 2014 / 13:05

  Wat leuk een ‘nieuw’ merk. Het klinkt wel goed, al zal ik denk ik voor het geld eerder een Mac lipstick kopen.

 21. 8 oktober 2014 / 13:29

  Wat een mooie dingen zeg! De glosjes staan je ook geweldig,.. wel een beetje aan de prijzige kant.

 22. 8 oktober 2014 / 13:44

  Ik kende het merk nog niet maar de kwaliteit ziet er echt prima uit! Dan vind ik het niet erg als een product wat duurder is, zolang het maar doet wat ik ervan verwacht.

 23. 8 oktober 2014 / 14:29

  Wauw wat zien ze er chique uit! En ze staan je echt allemaal, leuke kleurtjes voor verschillende gelegenheden 🙂

 24. 8 oktober 2014 / 15:22

  Daring Red vind ik je heel erg mooi staan. Leuke verpakking is het ook 🙂 liefs x

 25. 8 oktober 2014 / 17:09

  Ik kende dit merk helemaal niet, ziet er wel heel goed uit!

 26. 8 oktober 2014 / 19:16

  Mooi! Ik ben normaal niet zo van de lipgloss, maar deze twee zien er heel mooi uit! De lipsticks ook!

 27. 8 oktober 2014 / 19:40

  Wat een mooie kleuren. Die raspberry sparkle en rode zijn mij favoriet!

 28. 8 oktober 2014 / 21:56

  Wat een mooie producten. Die rode kleur staat je erg mooi!

  • Marloes
   Auteur
   8 oktober 2014 / 22:02

   Dankjewel 🙂

 29. 16 oktober 2014 / 02:16

  wauw een lipgloss dat een drankje overleefd gebeurd niet snel, klinkt goed! Prijzige producten maar als je daar kwaliteit voor krijgt betaal ik het er graag voor haha, je hebt mij nieuwsgierig gemaakt naar dit merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: