Ardell Wispies Nepwimpers

ardell wispies

Ardell Wispies

Lange en volle wimpers wil iedereen wel hebben! Het ziet er vaak mooi uit en zorgt ook voor een sexy oogopslag. Ik draag ze zelf ook steeds vaker wanneer ik een mooie make-up look maak of wanneer ik een avondje op stap ga. De nepwimpers van Ardell zijn razend populair en worden veel gebruikt door YouTubers en zelfs de Victoria Secret angels dragen de Ardell lashes in hun fashion show.

wispies
De wimpers van Ardell zijn gemaakt van 100% mensenhaar waardoor ze er heel natuurlijk uitzien. Ze zijn ontzettend licht waardoor je niet merkt dat je nepwimpers draagt. De wimpers hebben een zigzag patroon waardoor ze er net uitzien als ‘echte’ wimpers. De wimpers worden bij elkaar gehouden door een transparant bandje. Erg handig, want zo zie je ze haast niet zitten! De Wispies zijn nog vrij uitbundig en vallen echt wel op. Als je ze liever toch wat subtieler wilt hebben voor dagelijks gebruik heeft Ardell ook nog de Demi Wispies. Deze wimpers zijn nog een stukje natuurlijker dan de Wispies. Helaas verkopen ze de Demi Wispies niet bij Kruidvat, maar heb ik ze inmiddels wel op Ebay besteld.

ardell wispies
Het resultaat van de make-up look die ik met NYE droeg met mijn Ardell Wispies op.

ardell wispies
En een full face van de hele look met de Ardell Wispies. Ik vind ze onwijs mooi. Zeker weten één van de mooiste nepwimpers die ik tot nu toe heb gedragen. En het fijne aan de wimpers is ook dat je ze totaal niet voelt zitten. Groot pluspunt! Ik heb de Ardell Wispies zelf aangebracht met mijn wimperlijm van Duo. Deze  lijm werkt gewoon het allerfijnste!

De Ardell Wispies zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten €5,99. 

Wat vinden jullie van de Ardell Wispies?

21 Reacties

 1. 4 januari 2016 / 06:41

  Ik wilde deze nepwimpers ook kopen, jammer genoeg waren ze in ‘mijn’ Kruidvat uitverkocht. Snel weer eens kijken want ze zijn prachtig!

 2. 4 januari 2016 / 07:57

  Wat een prachtige wimpers! Tof dat er nu een 1+1 actie is, ga ik gelijk even kijken of ik ze bij het Kruidvat kan scoren!

 3. 4 januari 2016 / 08:48

  Wauw die zijn echt heel erg mooi! Ik vind het jammer dat het bij mij altijd zo gaat irriteren! Ik kan ze echt maar een uurtje op en dan in combinatie met mijn lenzen word ik er gek van.

 4. 4 januari 2016 / 09:00

  Ik hoorde al dat ze heel geliefd zijn, het zijn wel echt mooie wimpers!

 5. 4 januari 2016 / 10:03

  Ik heb nog nooit nepwimpers gebruikt maar wil het nog steeds zo graag eens proberen. Ik hoorde al veel goede verhalen over Ardell. Ik vind deze ook echt prachtig staan bij jou! 🙂

 6. 4 januari 2016 / 11:46

  Prachtige foto’s en sowieso ook de hele look! Ik heb het niet zo op nepwimpers; maar misschien zou ik gewoon eens moeten investeren in een goed paar 🙂

 7. 4 januari 2016 / 14:30

  Ardell Wispies zijn inderdaad prachtig en zó natuurlijk! Zelf draag ik de Demi Wispies het liefst, aangezien ik nogal kleine ogen heb en deze hoef ik niet meer bij te knippen.

 8. 4 januari 2016 / 17:23

  Oh wauw Marloes, je oogopslag met deze wimpers op. Mooi zeg! Het staat je echt heel erg mooi deze volle en toch natuurlijke wimpers.

 9. 4 januari 2016 / 17:45

  WHOA! Ineens is je look zo va-va-voooooom! Ik wil dat al super lang eens proberen, maar vrees dat het voor mijn kleine oogjes direct too much zou zijn ..

 10. 4 januari 2016 / 18:54

  Ik vind ze er heel mooi en natuurlijk uitzien

 11. 4 januari 2016 / 20:39

  Ik ben ook helemaal verliefd geworden op neowimpers! Ook deze heb ik in bezit en bij de Kruidvat hebben ze ook nummer 105 van Ardell die zijn ook heel natuurlijk en heel mooi.

 12. 4 januari 2016 / 21:09

  Deze wimpers zaten in de laatste Beautybox, ik heb ze nog niet geprobeerd.. maar na deze review wil ik dat wel snel proberen 🙂
  Liefs,
  Eefje

 13. 5 januari 2016 / 10:56

  wauw heel erg mooi en nog best natuurlijk!

 14. 5 januari 2016 / 21:23

  Ik heb ze zelf ook gekocht, nog niet geprobeerd maar ben super benieuwd! 🙂

 15. 7 januari 2016 / 21:41

  Wat zijn ze prachtig, ik wil deze ook graag een keer proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: