6x hier drink je de lekkerste Chai Latte in Breda

hier drink je de lekkerste Chai Latte in Breda

6x hier drink je de lekkerste Chai Latte in Breda

Chai Latte, ik ben er dol op! Regelmatig zien jullie dit heerlijke warme kruidendrankje op mijn blog of Instagram stories voorbij komen. Als ik in de stad ben, loop ik altijd even een koffiezaak binnen om mij favoriete Chai Latte te drinken. Ben jij ook zo dol op Chai Latte en ben je benieuwd waar je de lekkerste Chai Latte in Breda kunt drinken? Lees dan zeker verder! Ik deel namelijk 6x hier drink je de lekkerste Chai Latte in Breda. Lezen jullie mee?

hier drink je de lekkerste Chai Latte in Breda

Inspire Coffee Company

Bij Inspire heb ik Chai Latte leren drinken. Hier is ie zรณ lekker jongens! Ik bestel mijn Chai Latte 9 van de 10x met havermelk of amandelmelk. Bij Inspire bestel ik hem met havermelk en zelfs hiermee krijg je een volle en romige schuimlaag op de Chai Latte, hmm! Hij smaakt licht zoet en de kruiden proef je er goed in terug.
Adres: Veemarktstraat 4

Wat is Chai Latte?

Heb je even geen idee wat een Chai Latte is? Dan leg ik het je graag even uit: De originele Chai Latte is een Indiase kruidendrank gemaakt van hete melk en kruiden. In Chai Latte zit o.a. kruidnagel, kaneel, kardemom, beetje peper en gember. Het recept heb ik weleens gedeeld op mijn blog. Mocht je benieuwd zijn, kun je het hier terug kijken. Zelf ben ik vooral dol op de ‘zoetere’ variant.

hier drink je de lekkerste Chai Latte in Breda

Barista Bar

Bij Barista Bar in Breda kom ik ook al een paar jaar voor mijn favoriete Chai Latte. Hier krijg je een zoete variant, waarbij je kunt kiezen uit vanille of kaneel. Kaneel is my all time favorite! Ook hier drink je de Chai Latte met een romige schuimlaag.
Adres: Grote Markt 10

hier drink je de lekkerste Chai Latte in Breda

In Kannen en Kruiken

In Kannen en Kruiken is een hele fijne hotspot in de Veemarktstraat, die ook Chai Latte op de kaart heeft staan. Hier drink je de Chai Latte iets minder zoet maar net zo lekker! Mocht je benieuwd zijn naar de rest van de menukaart? Kijk dan hier!
Adres: Veemarktstraat 45

hier drink je de lekkerste Chai Latte in Breda

Anne & Max

Wanneer je graag meer kruiden wilt proeven en minder zoet, moet je bij Anne & Max zijn. Hier krijg je een heerlijke, kruidige Chai Latte met een flinke kaneellaag on top. Eรฉn die zeker niet mag ontbreken in dit lijstje!
Adres: Wilhelminastraat 17

Yoghurt Barn

Bij Yoghurt Barn hebben ze sinds kort ook Chai Latte op de kaart staan. Hier smaakt ie erg goed! Niet te zoet, niet te kruidig. Gewoon heel lekker!
Adres: Veemarktstraat 44

Chocolate Company

Ook bij Chocolate Company bestel je een prima Chai Latte met een heerlijke kruidensmaak. Extra lekker: je krijgt er een chocoladetruffel bij die onweerstaanbaar lekker is ;-).
Adres: Ginnekenstraat 153

Hebben jullie weleens Chai Latte gedronken? En waar drinken jullie het liefst een Chai Latte?

4 Reacties

 1. 29 augustus 2019 / 07:39

  Ik vind chai latte echt heerlijk, maar heb het misschien al wel een jaar niet op! Besef me door je lijstje ook dat het al lang geleden is dat ik naar Breda ging, terwijl het zo dichtbij is. Ben alleen nog maar bij Kannen en Kruiken geweest van dit lijstje, dus reden genoeg voor een bezoek ๐Ÿ˜‰

  • Marloes
   Auteur
   30 augustus 2019 / 22:48

   Ohh dat zou ik niet kunnen hoor, haha! Een jaar geen Chai Latte ;-). Hopelijk bezoek je binnenkort een van deze fijne tentjes. Ik ben erg benieuwd wat je ervan vind.

 2. 29 augustus 2019 / 09:29

  Wat een leuk artikel, met prachtige hotspots, en heerlijke chai lattes!
  Ik ga ze eens bezoeken, mijn vriend woont in Breda dus dat komt goed uit. ๐Ÿ™‚
  Liefs,
  Evelien

  • Marloes
   Auteur
   30 augustus 2019 / 22:40

   Dankjewel Evelien! Laat me even weten wat je ervan vond ๐Ÿ™‚ X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: