5 Favoriete beauty producten van dit moment

Beauty favorieten

5 Favoriete beauty producten van dit moment

Goedemorgen! Inmiddels heb ik al heel wat verschillende beauty producten uitgetest. Producten waar ik razend enthousiast over ben, maar ook producten die erg tegenvallen. Vandaag deel ik met jullie mijn 5 favoriete beauty producten van dit moment, die ik (bijna) dagelijks gebruik. Lezen jullie mee?

The Ordinary Hyaluronic Acid 2%

Over dit merk ben ik razend enthousiast. Het is een Canadees merk wat klinische verzorging voor de huid produceert. Het zijn goed betaalbare producten, met een hoog gehalte aan actieve ingrediënten. Voor een serum betaal je tussen de 6-8 euro, wat ontzettend goedkoop is. Zeker als je bekijkt wat voor ingrediënten erin zitten en hoe hoog ze in de ingrediëntenlijst staan.

The Ordinary Hyaluronzuur Acid serum hydrateert de huid op en top, dankzij pure hyaluronzuur en vitamine B5. Ik breng het zowel s’ ochtends als s’ avonds aan op mijn huid, voordat ik een moisturizer gebruik. Dit serum is ideaal om te gebruiken als je last hebt van fijne lijntjes. Wat mij betreft een mega aanrader als je op zoek bent naar een serum met hyaluronzuur erin verwerkt. The Ordinary is verkrijgbaar bij Douglas en ik zal binnenkort nog een aantal producten van dit fijne merk voor jullie reviewen.

La Mer

La Mer The Treatment Lotion

Met dit product maakte ik voor het eerst kennis, op het event van Douglas. Ik wilde altijd al eens iets van La Mer uitproberen en dat is erg goed bevallen. De treatment lotion is een zijdezachte lotion, die de huid prept vóór het gebruik van een moisturizer.

De lotion zorgt ervoor dat vocht tot diep in de huid wordt gebracht, om de textuur van de huid te verbeteren en egaliseren. De treatment lotion breng ik met een deppende beweging aan op mijn huid. Mijn huid voelt veel zijdezacht aan na gebruik, echt ontzettend lekker! Gelukkig is het product zuinig in gebruik, want het is erg prijzig. Dat is dan ook het enige nadeel.

Darphin Hydraskin Light

Dit product is mijn favoriete zomer moisturizer van dit moment. Het is een crème-gel die ontzettend fris aanvoelt op de huid. Ook dit product zorgt ervoor dat het vochtgehalte in de huid wordt aangevuld. Darphin is een Frans luxemerk en voor de producten worden botanische ingrediënten gebruikt. Met warm weer werkt deze crème-gel lekker verkoelend op de huid. De gel voelt niet plakkerig aan en trekt snel in de huid. Een mega aanrader als je op zoek bent naar een fijne moisturizer voor de zomer.

Jean Paul Gaultier A Paris Scandal Eau de Toilette

Mijn laatste favoriet van dit moment is geen huidverzorging maar een heerlijke geur. Jean Paul Gaultier A Paris Scandal is een stralende en fruitige geur, die erg geschikt is voor dagelijks gebruik. De geur is fris, sexy en een tikkeltje zoet. De geur bevat o.a. jasmijnbloemen en peer. Dit is echt een geur waar ik het liefst heel de dag aan ruik. Ook blijft hij gedurende de dag lang hangen, wat uniek is!

De producten zijn o.a. verkrijgbaar in de winkel en online in de webshop van Douglas.

Wat zijn jullie favoriete beauty producten van dit moment?

2 Reacties

 1. Gaby
  25 juli 2019 / 13:29

  Ben benieuwd naar de ordinary producten die je gaat proberen

  • Marloes
   Auteur
   25 juli 2019 / 16:31

   Hi Gaby, ja het is echt een heel fijn merk. Ik ga binnenkort naar de winkel om o.a. het Niacinamide serum aan te schaffen en de crème.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: