3x Winter Outfits met Grijs en Zwart

winter outfits

3x Winter Outfits met Grijs en Zwart

Hi allemaal! De winter is nog in volle gang, en als het goed is krijgen we dit weekend nog sneeuw. Ik heb er super veel zin in! Grijs en zwart zijn mijn favoriete kleuren als het gaat om kleding. Stiekem heb ik er dan ook best veel van in mijn kast liggen. Vandaag laat ik drie leuke winterse outfits zien waarbij ik zwart met grijs heb gecombineerd. Kijk je mee naar de outfits?

winter outfits
Het eerste outfitje wat ik bij elkaar heb gezocht is wat netter. Een mooie leren A-lijn rok, die je kunt combineren met een panty, gebreide trui, Teddy coat, leren handschoentjes en leuke enkellaarsjes. Combineer de outfit met een mooie nude lipstick, en grote shopper tas. Deze outfit is nu al mijn favoriet!

♡ Leren rok – H&M ♡ Gebreide sweater – H&M ♡ Teddy coat – H&M ♡ Enkellaarsjes – H&M ♡ Shopper – H&M ♡ Leren handschoenen – H&M

winter outfits
De tweede outfit is al een beetje stoerder, en ook een outfit die ik zo aan zou willen trekken. Ik hou echt van het jasje, en ik baal dat ik hem vorige week niet meer gekocht heb. De grijze sweater staat ook erg leuk in combinatie met de jeans en enkellaarsjes. De sweater heeft wijdere mouwen, wat hem gelijk weer iets specialer maakt. Gecombineerd met een subtiel schoudertasje en prachtige Miu Miu zonnebril die op mijn verlanglijstje staat!

♡ Jeans – H&M ♡ Sweater – Zara ♡ Biker jasje – Zara ♡ Enkellaarsjes – Mango ♡ Zonnebril – Miu Miu ♡ Lipstick – MAC Diva

winter outfits
En de derde outfit is lekker casual en geschikt voor een dagje shoppen, of als je zin hebt in een comfortabel dagje. Een skinny donkergrijze jeans met een oversized grof gebreide sweater en een stoer biker jacket. Witte sneakers blijven het ook altijd goed doen! Fleur je outfit wat op door accent te leggen op je nagels met een knalrode nagellak.

♡ Biker jacket – Acne ♡ Sweater – H&M ♡ Jeans – Mango ♡ Sneakers – Adidas ♡ Tas – H&M ♡ Beanie – TopShop ♡ Sjaal – H&M

Welke outfit is jullie favoriet van de drie? En welke kleur dragen jullie graag?

6 Reacties

 1. 12 januari 2017 / 06:54

  Outfit 2 en 3 vind ik heel gaaf, vooral die enkellaarsjes! Ik draag ook wel zwart en grijs maar vaak gecombineerd met een andere kleur

  • Marloes
   Auteur
   12 januari 2017 / 22:56

   Dankje Darina! De enkellaarsjes zijn gaaf hé?

 2. 12 januari 2017 / 10:33

  Leuke outfits, vooral die laatste! Zelf draag ik alleen nooit grijs, omdat die kleur er bij mij echt heel saai uit ziet. Ik weet niet precies waardoor het komt haha

 3. Britt
  12 januari 2017 / 17:42

  Leuke outfits vind ik, en dan speciaal de tweede, die zou ik zo zelf dragen!

  • Marloes
   Auteur
   12 januari 2017 / 22:56

   Dankjewel Britt!

 4. 13 januari 2017 / 03:36

  Leuke outfits, heb meteen wat inspiratie opgedaan! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: