3x Outfit Inspiratie voor de Zomer


Hi allemaal! Wat een heerlijke dag was het gisteren hé? Hebben jullie er ook zo van genoten? Volgens mij heeft half Nederland ‘s avonds gebarbecued en de avond lekker buiten doorgebracht. Een heerlijk voorproefje op de zomer die komen gaat! Daar ga ik in deze blogpost gewoon nog even lekker mee door. Ik heb namelijk 3x inspiratie outfits voor de zomer klaar staan. Wanneer het warm weer is buiten dragen we het liefste makkelijke, luchtige en loszittende kleding zoals maxi jurken, blousejes, linnen broeken, shortjes, of misschien een leuke rok. Zelf draag ik altijd graag een jurkje of shortje gecombineerd met een leuke blouse. Maar ook een rokje vind ik super leuk! Kijk je mee naar de drie outfits die ik heb samengesteld?

De eerste outfit is een hele zomerse outfit dankzij de geprinte bloementop. Love it! Gecombineerd met een stoere spijkershort en witte sneakers. Draag als eyecatcher bij deze outfit een knalrode lipstick, en je bent klaar om te gaan! Ook de zonnebril vind ik er erg gaaf bij. Dit model is zo leuk! Precies wat ik altijd graag zoek: oversized!

Top – Mango  Short- Mango  Sneakers – Mango  Tas-H&M  Lipstick – MAC  Horloge – Daniel Wellington


De tweede outfit is ook heerlijk zomers. De roze leren rok is namelijk mijn favoriet van dit moment. Hij is van Lofty Manner, en ik liet hem laatst ook al aan jullie zien in deze outfit post. Combineer de rok met leuke casual sandaaltjes en een simel t-shirt. Bijpassende oorbellen als statement en een mooie nude kleurige lipstick erbij. Heerlijk zomers en toch erg fashionable!

Rok – Lofty Manner  Sandalen – Mango  Tasje – Mango  Horloge – My Jewellery  Oorbellen – My Jewellery  Zonnebril – River Island  Shirt – Lofty Manner


De laatste outfit is helemaal in boho style, maar tegelijkertijd ook netjes voor een etentje of avondje uit. Deze outfit is een beetje meer gericht op de typisch Nederlandse zomer, waarbij we regelmatig nog een lange broek aan moeten trekken. De ripped boyfriend jeans blijft hip, en staat altijd erg leuk met een mooie hak eronder. Draag op de jeans een simpele zwarte of witte top, en het leuke geprinte boho jasje trek je eroverheen aan. Super gaaf! De outfit heb ik gecombineerd met een mooie nude kleurige tas, en ronde hippe zonnebril.

Welke outfit is jou favoriet? En zit er een outfit bij die jij zo zou willen aantrekken? 

10 Reacties

 1. 20 mei 2017 / 07:04

  De eerste outfit is mijn favoriet! Geweldig dat blousje, zo vrolijk!

 2. Anne
  20 mei 2017 / 07:57

  Zo’n mooie outfits weer! Het paar schoenen van de derde outfit vind ik leuk. Kun je misschien vermelden waar ik deze kan kopen?:)

 3. 20 mei 2017 / 09:08

  Ik vind alle outfits erg tof. Vooral de laatste zou ik zo dragen, nu ben ik wel benieuwd geworden waar die items allemaal van zijn :-)!

 4. 20 mei 2017 / 09:17

  De eerste/ tweede outfit zijn mijn favorieten. Super leuk gedaan.

 5. 20 mei 2017 / 10:07

  Wat een leuke outfits heb je samengesteld! Ik zou ze eigenlijk alle drie wel dragen, vooral het jasje in outfit 3. Super mooi!

 6. 20 mei 2017 / 11:13

  Leuke outfits! Ik vind de outfit met de spijkershort en de spijkerbroek allebei erg leuk. Dat boho jasje is echt geweldig !

 7. Britt
  20 mei 2017 / 13:47

  Ik vind jouw stijl zo leuk, ik zou alle outfits zelf wel kunnen dragen, zo leuk!

 8. 20 mei 2017 / 13:53

  Wat een leuke outfits allemaal! Ik vind die met het bloemenshirtje heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: