3x Festival Proof Outfits

Schermafbeelding 2015-04-23 om 20.45.37
De lente is inmiddels al in volle gang, en we hebben al een paar prachtige dagen achter de rug. Vandaag wordt het maar liefst 20 graden. Heerlijk! Ook de festivals en leuke strandfeestjes komen er weer aan. Tijd om alvast wat inspiratie op te doen voor fijne outfits. Ik heb er vandaag 3 samengesteld voor jullie. Benieuwd? Kijk dan snel mee!

Het eerste outfitje is echt een typische festival outfit. Een leuk ripped shortje met een lace crop top. Bij een festival denk ik ook gelijk aan de leuke gekleurde Mochila bags die nog steeds hoog op mijn wishlist staan. Bij een festival zijn leuke slippertjes of enkellaarsjes altijd goed. Een hippe hoed erbij omdat het gewoon leuk staat, en om je hoofd te beschermen tegen de zon. Uiteraard mag een leuke zonnebril ook niet ontbreken. De RayBan Clubmaster blijft zo leuk!

Summer Fedora hoed – Loavies
Lace crop top – H&M
Rayban Clubmaster – Fuva
Mochila Bag – Modemusthaves
Boho slippers – Modemusthaves
OPI Don’t Take Lei Away – Douglas

Schermafbeelding 2015-04-23 om 21.31.29
Bij het tweede outfitje heb ik gekozen voor een leuke maxi rok. Deze lichte zandkleurige rok staat leuk met een wit basic shirtje met tekst erop. Slippertjes eronder, leuk tasje erbij met franjes en je outfit is festival proof! Bij deze outfit heb ik gekozen voor een aviator zonnebril en een nude lipstick.

Maxi rok – Modemusthaves
Coachella shirt – Loavies
Cross Body tasje – Modemusthaves
Horloge – Daniel Wellington
Armbandjes – My-Jewellery
Slippertjes – Modemusthaves
Lipstick – MAC Please Me

Schermafbeelding 2015-04-23 om 21.03.00
Het laatste outfitje is ook een favoriet van mij! Tijdens een festival of strandfeestje ben je in Nederland helaas niet altijd verzekerd van zon. Bij de derde outfit heb ik gekozen voor een ripped witte jeans met een grijze split top, en ook hierbij komen weer de leuke franjes terug. De hakken zijn ook zo leuk! Met deze hakhoogte is het ook nog goed te doen om een dagje op te feesten. Al zul je bij een festival misschien toch eerder voor platte schoenen gaan, haha! Om het zwart en wit wat te breken staat een knalroze lipstick ontzettend gaaf. En welke kleur doet het dan beter dan MAC Candy Yum Yum!

Witte ripped jeans – ComeGetFashion
Hakken – Modemusthaves
Crossed body tasje – Modemusthaves
Ketting – H&M
Split top – ComeGetFashion
Leather biker jacket – ComeGetFashion
Fedora hat – Forever21
Lipstick – MAC Candy Yum Yum

Welke outfit van de drie is jullie favoriet? En hebben jullie nog leuke feestjes/festivals op de planning staan?


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

14 Reacties

 1. 24 april 2015 / 06:27

  Wat een gave outfits! Leuk dat je drie compleet verschillende stijlen hebt gekozen! Ik zou voor de laatste gaan, alleen dan wel met leuke witte sneakers!

 2. 24 april 2015 / 07:02

  De eerste outfit is mijn favoriet, ik krijg zo zin in de zomer van deze outfits! Hopelijk zet het wat meer door en kunnen we vandaag als eerste ‘zomerdag’ markeren :).

 3. 24 april 2015 / 07:04

  Eigenlijk vind ik ze alle drie wel erg mooi. Ik vind het altijd wel moeilijk om in de zomer te combineren. Heb het idee dat je in de winkel alleen maar topjes ziet en bijna geen t shirtjes.

 4. 24 april 2015 / 07:36

  Alle drie de outfits zijn erg leuk! Als ik moest kiezen, dan toch voor outfit 1.

 5. 24 april 2015 / 07:50

  Super leuke outfits! Ik ben echt dol op 1 en 3, 3 zou ik zo aantrekken (mits ik dat leren jasje nou eindelijk eens vind hahaha!)

 6. 24 april 2015 / 07:54

  Outfit twee vind ik heel erg tof! Maar denk toch dat ik het iets safer zou spelen als ik het echt aan moet haha en dan kies ik voor outfit 3 😀

 7. 24 april 2015 / 09:54

  Ik vind ze alle drie erg tof, al zal ik zelf het snelste de derde outfit aan trekken!

  Er staat voor mij nu 1 festival gepland (al zullen er vast nog meer volgen) in juni. Gelijk een twee daags festival waar we met een enorme groep naar toe gaan. Nu al super veel zin in!

 8. 24 april 2015 / 09:57

  Super toffe outfits. Als het mooi weer zou zijn, zou ik voor een kort broekje gaan. Nummer 1 vind ik t leukst, maar goed zoals je al zei: NL en het weer is een onvoorspelbare combi. 3 zou ik dus ook zo dragen! 🙂

 9. 24 april 2015 / 12:57

  Heel leuk allemaal!!! alleen een witte broek zou ik niet zo snel aantrekken

 10. 24 april 2015 / 14:10

  Wat een fijne outfits, ik heb een zwak voor mooie maxi skirts ;D!

 11. 24 april 2015 / 14:29

  Je hebt 3 onwijs toffe outfits neergezet, ik zie mij in alle 3 wel lopen! Heerlijk in een korte jeans naar een festival, met outfit twee naar een terrasje en outfit 3 voor een Shop sessie en diner <3

 12. 28 april 2015 / 14:33

  Super leuke items zitten ertussen! Die split top is zeer nice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: