3x Black party dress voor de feestdagen!

Schermafbeelding 2014-12-12 om 17.54.00
Voor de feestdagen mag je lekker uitpakken wat betreft je outfit. Ga je met kerst en oud & nieuw voor sjiek of lekker casual? Op kerstavond trek ik het liefst mijn foute kersttrui aan. Heerlijk comfy, en ook wel grappig natuurlijk. Moet kunnen! Met 1e kerstdag ga ik toch liever voor een mooie black dress. En dan hou ervan om lekker uitgebreid te tutten. Haren in de krul, mooie make-up en high heels. Vandaag heb ik 3 inspiratie outfits voor jullie met een mooie little black dress.

De eerste outfit is een echte party outfit. Heel geschikt voor kerst met een mooie blazer erop of voor oud & nieuw. Het pailletten jurkje kun je mooi combineren met zwarte suede high heels en een simpel schoudertasje met gouden details. Een mooie bronzer op je wangen en een donkerrode lipstick op de lippen en you’re ready to partyyyy!

Schermafbeelding 2014-12-12 om 18.04.18
Voor de tweede outfit heb ik gekozen voor all black met een beetje zilver. Zelf ben ik een liefhebber van gouden details, maar natuurlijk is zilver ook erg mooi. En laat zilver en zwart nou net een hele mooie combinatie zijn! De zilveren glitter heels zijn erg leuk, en het is weer eens wat anders dan zwart. Bij deze outfit passen de mooie zilveren en grijze pigments van MAC erg goed. Met een knal rode lipstick erbij creëer je een mooie feestelijke kerst look.

Schermafbeelding 2014-12-12 om 18.14.22
Als laatste mijn favoriete outfit van de drie. Een prachtig kanten jurkje die hoog aansluit bij de hals. Pretty! Bij zo’n jurkje is het belangrijk om niet teveel sieraden aan te doen. De oorbellen vind ik er ook erg mooi bij staan. Ook de clutch is erg feestelijk en bijzonder door het mooie kralen borduursel. Bij deze outfit zou ik kiezen voor een mooie gouden ooglook met de prachtige Rouge Velvet lipstick van Chanel in de kleur La Sensuelle.


Ligt jou black dress al klaar voor de feestdagen? En welke outfit past het beste bij jou?

(De black dresses vind je op de website van H&M en Modemusthaves)


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

19 Reacties

 1. 13 december 2014 / 07:46

  Mooie outfits, dat eerste kanten jurkje vind ik erg mooi, maar de tweede accessoires vind ik daar weer mooi haha

 2. 13 december 2014 / 08:05

  ik zou zeker voor outfit 1 en 3 gaan heel mooi. Ik vind het ook leuk om even wat extra’s te doen qua uiterlijk en kleding op 1e kerstdag.

 3. 13 december 2014 / 08:14

  Wauw, mooie outfits. Ik heb er nog helemaal niet over nagedacht wat ik aan wil trekken met kerst.

 4. 13 december 2014 / 08:48

  De tweede black dress vind ik werkelijk prachtig! Het is dat zulke nauwsluitende jurkjes mij niet staan anders had ik hem nu nog besteld.

 5. 13 december 2014 / 09:06

  Wat een supermooie outfits! Jammer genoeg ben ik niet zo’n hakkendrager..

 6. 13 december 2014 / 09:23

  Oh wauw, je hebt wel hele mooi outfits samengesteld! Ik zou de derde jurk wel erg mooi vinden om zelf te dragen. Heel chic!

 7. 13 december 2014 / 10:02

  oeh leuk dat je er gelijk een outfit van hebt gemaakt. Ik vind ze alledrie wel mooi. Heb meteen zin in kerst, wil de jurkjes weer uit de kast trekken.

 8. 13 december 2014 / 10:34

  De jurkjes zijn echt prachtig <3 Wat dat betreft ben ik echt dol op kant tijdens de feestdagen; het staat zo chique en feestelijk!

 9. 13 december 2014 / 10:44

  Die laatste jurk, en het hele setje eigenlijk, is mijn favoriet! Ik ben echt dol op dit soort combinaties en die schoentjes zijn ook echt prachtig!

 10. 13 december 2014 / 18:52

  Wauw, die eerste en die laatste vind ik wel heel erg gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: