In the Picture #227

In the Picture #227

Good Morning! Zijn jullie klaar voor een nieuwe In the Picture? Ik laat jullie mijn week in foto’s zien! Afgelopen week bestond vooral uit veel en lekker eten. Kijk je mee?

Afgelopen maandag had ik een afspraak staan bij Browsisters in Breda. Hier werden mijn wenkbrauwen mooi in model gebracht en met henna geverfd. Morgen vertel ik jullie meer hierover in een apart artikel.

Dinsdag ging ik vanuit huis lekker lopend richting de stad. Ik had een dinner date op de planning staan met Denise en Tedje.

We gingen eten bij de nieuwe PlanB. PlanB was altijd mijn favoriete restaurant en hier kwam ik regelmatig eten. In januari is het restaurant overgenomen en nu zit er een nieuwe eigenaar in.

Tapas, yum! Na het eten gingen we nog een kijkje nemen bij Tedje haar nieuwe appartement. Ze woont zo mooi in de binnenstad!

Dennis kookte afgelopen week ook weer eens Indisch. Zo lekker!

Vrijdagmiddag hadden we na het werk weer een gezellige borrel. Het was super mooi weer dus we gingen buiten in het zonnetje zitten.

Amaretto Sour is echt mijn favoriet! Drink jij weleens cocktails?

Vrijdagavond had Dennis een heerlijke salade gemaakt. Dit smaakte zo goed! Er zat o.a. Feta, garnalen, peer, avocado en pijnboompitten in.

Zaterdagochtend gingen Dennis en ik eerst langs Ikea en daarna maakte we een lange wandeling door het bos, zo fijn! Het was echt heerlijk weer.

Een korte break in de zon :-). Dit was zo’n fijne dag! Zaterdagavond keken we gezellig een film op Netflix.

Gisteren sliepen we lekker lang uit. Na het ontbijt was het tijd om mijn kledingkast op te ruimen. Ik heb maar liefst vier volle vuilniszakken weggedaan!

Vandaag heb ik een aantal afspraken staan en ga ik outfits shooten met mijn moeder. Zo lief dat ze mij altijd helpt!

Hoe was jullie weekend?

Share:

2 Comments

 1. 1 april 2019 / 18:49

  Oeh, Indisch koken is altijd goed. Leuk weekje! 🙂

  • Marloes
   2 april 2019 / 21:18

   Zeker weten, zo ontzettend lekker! Dankjewel, hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.