Kneipp Douche Foam zonder SLS

Kneipp Douche Foam zonder SLS

Kneipp heeft een nieuwe douche foam uitgebracht zonder SLS. Hier ben ik ontzettend blij mee! Douche foams kunnen vaak wat uitdrogend zijn maar met de nieuwe douche foam van Kneipp is dit verleden tijd. Ik ontving de nieuwe Kneipp Douche Foam zonder SLS in de geur Cherry Blossom. Een hele frisse, lichtzoete geur. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder!

De verpakkingen van Kneipp vind ik altijd mooi. Rustgevend en duidelijk! Als je naar de verpakking kijkt zie je gelijk al wat er in het product zit. In dit geval is Cherry Blossom één van de hoofdingrediënten. De douche foam is mild en mijn huid gaat er niet droog of trekkerig van aanvoelen. Een groot pluspunt!

Op de achterkant van de fles staan de ingrediënten vermeld. Er zitten veel verzorgende oliën in de foam zoals rijstekiemolie. Verder zitten er geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, sulfaten, minerale olie of siliconen in de douche foam.

De substantie is echt heerlijk! Ik vind een foam altijd ontzettend fijn voor onder de douche! De geur is ook echt onwijs lekker en fris. De douche foam van Kneipp vind ik samen met Rituals het allerfijnste. De reden hiervan is dat ze zo goed schuimen.

Conclusie
Mocht je op zoek zijn naar een fijne douche foam voor onder de douche die je huid niet uitdroogt dan is dit the one! Erg fijn dat er geen SLS in verwerkt zit. De Douche Foam in Cherry Blossom kost €8,49.

Heb jij al weleens een douche foam van Kneipp uitgeprobeerd?

4 Comments

 1. 22 februari 2019 / 07:18

  Oeeh, lijkt me een fijn product! Ik ben gek op douche foams. Cherry blossom lijkt me een heerlijke geur🌸

 2. 27 februari 2019 / 21:03

  Die geur lijkt me zoooo lekker! Zelf reageer ik niet op SLS, maar alsnog fijn dat dit soort producten kunnen bestaan zónder SLS.

  • Marloes
   28 februari 2019 / 21:57

   Zeker weten! Ik krijg er zelf altijd wel een wat drogere huid door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.