In the Picture #217

In the Picture #217

Goedemorgen! Ik neem jullie nog even mee terug naar de laatste week voordat wij naar New York gingen en oudejaarsavond. Over New York komt een apart artikel online. Kijk je mee?

Dennis had de laatste week voordat wij vertrokken al vakantie. s’ Middags toen ik uit mijn werk kwam stond er een heerlijke lunch klaar met carpaccio. Yum!

Ook had ik een afspraak staan bij Huidzorg073 om wat blauwe adertjes op mijn benen weg te laten laseren. Ik had er een paar op mijn bovenbenen waar ik mij in de zomer aan begon te storen. Zo fijn dat dit kan! Over een paar weken moet ik nog een keer terug voor de tweede behandeling. Je voelt er bijna niets van! Ook hier zal ik nog een apart artikel over schrijven met het voor- en na resultaat.

‘s Avonds ging ik met twee vriendinnen een hapje eten bij Happy Italy. Yum lekkere grote pizza’s!

De laatste vakantie preps! Ik heb er zoveel zin in.

Van MΓ‘dara kreeg ik een mooi pakketje binnen voor de samenwerkingen van afgelopen jaar. Zo lief! Ik ben helemaal dol op het fijne charcoal masker.

Om onze vakantie samen in te luiden gingen we borrelen bij Pieter Aertz in Breda. Zo’n fijn plekje met heerlijk eten!

Ook had ik nog een kerstborrel bij mijn baas thuis. Dit was ook erg gezellig! We gingen een dobbelspel spelen en werden goed verwend met een mooi kerstpakket.

Ook sprak ik nog met mijn moeder af in de stad om de laatste dingen voor de vakantie te kopen en lekker wat te drinken bij Barista Bar. We deelde samen een carrot cake. Die zijn zo ontzettend lekker hier! Ook schoot mama nog wat foto’s.

Zaterdag gingen Dennis en ik sushi lunchen in de stad. Onze koffers hadden we bij, dus we konden gelijk door naar het station. We gingen namelijk al richting ons hotel bij het vliegveld zodat we relaxed aan onze reis konden beginnen.

Ready for New York!

Na een vlucht van ruim 8,5 uur waren we er eindelijk!

Als je naar New York vliegt, vlieg je bijna alleen maar over zee. Super saai, haha!

Bij aankomst in ons hotel gelijk even naar buiten kijken. Wauw!

Daarna verbleven we natuurlijk een week in deze fijne stad. Die foto’s gaan jullie over een paar dagen nog zien op mijn blog.

Oudejaarsdag kwamen we weer thuis. We hadden allebei de hele vlucht niet geslapen dus waren super moe. Het duurde wel een paar dagen voordat we ons ritme een beetje gevonden hadden. Oudejaarsavond vierde we dan ook heel relaxed bij mijn ouders. Mijn moeder had lekkere hapjes gemaakt en we speelde 30 seconds. Zo’n leuk spel!

Donderdag ging ik samen met mijn zus, nichtjes en moeder even naar het bos om lekker te wandelen. Verder ging ik aan de slag met het bewerken van mijn NYC foto’s.

Hoe waren jullie feestdagen?Share:

6 Comments

 1. 5 januari 2019 / 18:48

  Wat een heerlijke tijd heb je gehad! De beste wensen nog (mag nog toch πŸ˜‰ )

  • Marloes
   8 januari 2019 / 17:53

   Dat mag zeker nog. Tot drie koningen geloof ik! Gelukkig nieuwjaar πŸ˜‰

 2. 6 januari 2019 / 15:53

  Zooo benieuwd naar jullie NYC avonturen en foto’s!!

  • Marloes
   8 januari 2019 / 17:52

   Er staat al een verslag online πŸ˜‰ X

 3. 6 januari 2019 / 22:40

  wat tof dat je daar heen bent geweest zeg! Die sterretjes broek ziet er echt zo leuk uit.. love it!
  En sushi is altijd een goed idee haha. Nog de beste wensen en een gelukkig en liefdevol 2019

  • Marloes
   8 januari 2019 / 17:52

   Jij ook meid πŸ™‚ Ik ga toevallig zometeen weer sushi eten. Zoveel zin in πŸ˜‰ X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.