Rituals ‘The ritual of Happy Buddha’

Rituals ‘The ritual of Happy Buddha’

Goedemorgen! Vandaag kunnen jullie een review lezen over een van mijn favoriete productlijn van Rituals: The Ritual of Happy Buddha. Deze lijn is geïnspireerd door een legendarische monnik uit het oude China, die overal waar hij kwam, geluk verspreidde met zijn gulle lach. Deze collectie is speciaal ontwikkeld om lichaam en geest te verkwikken met frisse energie. En dat doet ie ook zeker! De unieke combinatie van zoete sinaasappel en cederhout verrast je iedere keer weer met een boost van positiviteit. Vandaag review ik voor jullie de shower oil, hair & body mist en body cream. Kijk je mee?


Van de verpakkingen alleen al word je vrolijk. Ze vallen goed op door hun felrood/oranje uiterlijk. De combinatie van zoete sinaasappel en cederhout vind ik persoonlijk heerlijk. Het is een hele warme geur die me stiekem ook wel een beetje doet denken aan een warme herfst. Ook in de zomer vind ik deze geur heel erg goed kunnen. Deze lijn gaat dan ook zeker mee op vakantie, hihi!

Body Cream

De body cream is mijn favoriet van de drie. Speciale technologie zorgen ervoor dat deze luchtige crème gemakkelijk kan worden aangebracht terwijl de rijke en fluweelzachte formule de huid intensief voedt. De crème zit boordevol antioxidanten, Vitamine E en Centella Asiatica. Dit ingrediënt helpt om de huid te versterken en herstellen. Ook een pluspunt: je kunt een refill verpakking kopen bij Rituals om deze pot mee te vullen als de crème op is. Super handig!De substantie is lekker vol en romig. Erg fijn! Zeker na een dag zonnebaden en een douche kan ik wel een voedend product gebruiken. Ondanks dat de crème super voedend is, trekt hij wel vrij snel in de huid.

Ingrediëntenlijst
Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Tocopherol, Alcohol, Ubiquinone, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Juniperus Virginiana Wood Extract, Bambusa Vulgaris Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Olus Oil (Vegetable Oil), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Cetyl Palmitate, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Isohexadecane, Carbomer, Ceteareth-12, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Butylene Glycol, Sodium Hydroxide.

Shower Oil

Ook de shower oil is een aanrader! Deze verzorgende doucheolie breng je met het handige pompje aan in je handpalm en verspreid je daarna over de huid. Daarna verandert de olie in een schuim en laat je huid heerlijk zacht aanvoelen. De doucheolie bevat veel verzorgende oliën zoals: zonnebloemolie, castorolie, Vitamine E en citrusolie.

Ingrediëntenlijst
Glycine Soja (Soybean) Oil, Laureth-4, MIPA-Laureth Sulfate, Parfum (Fragrance), Polyglyceryl-3 Diisostearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Propylene Glycol, Tocopherol, Cedrus Atlantica Bark Extract, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol


Ik ben dol op een olie voor onder de douche. Hier voelt mijn huid pas echt zacht van aan na gebruik. Van veel douchefoams krijg ik een droog en trekkerig gevoel. In de zomer douche ik soms wel 2-3x per dag. Dan werkt een olie toch wel een stuk prettiger!

Hair&Body Mist

Het laatste product is de Hair & Body Mist van The Ritual of Happy Buddha. Deze is ook zo fijn jongens! Wil je de geur van de body crème nog langer blijven ruiken? Dan spray je deze mist gewoon op het lichaam of een beetje in je haar. Zo fijn! Zelf gebruik ik hem graag in mijn haar. Dit ruikt zo ontzettend lekker. Een paar uur later ruik ik nog de heerlijke geur van sinaasappel en cederhout nog steeds! Het is een formule op waterbasis, dus je hoeft niet bang te zijn voor lelijke plekken in kleding.

Ingrediëntenlijst
Aqua/ Water, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum/ Fragrance, Polyglyceryl-4 Caprate, Propylene Glycol, Juniperus Virginiana (Cedar) Wood Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Coumarin, Citral, Triethyl Citrate, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide.

 

Wat een heerlijke lijn is de ‘The Ritual of Happy Buddha’. Ik zou hem dan ook iedereen aanraden als je op zoek bent naar een warme, zoete geur. De hair&body mist zit standaard in mijn tas om tussendoor even op te sprayen. Naast Hammam is dit mijn tweede favoriet van Rituals.

Welke lijn van Rituals is jouw favoriet?

Happy weekend!

 

8 Comments

 1. Lyn
  14 juli 2018 / 07:42

  -‘Ook een pluspunt: je kunt een refill verpakking kopen bij The Body Shop om deze pot mee te vullen als de crème op is. Super handig!’-

  Ik denk niet dat dit The Body Shop moet zijn?🙈☺

  • Marloes
   14 juli 2018 / 11:22

   Wat stom zeg! Bedankt voor het melden, ik heb het gelijk even aangepast. X

 2. 14 juli 2018 / 14:03

  Ik ken deze geur; die is echt verrukkelijk! Warm maar toch ook fris. Ik had er een mini-bodylotion van maar helaas hebben ze dat dan weer niet in een grote verpakking. :/ Body cream vind ik voor nu te vettig. Ik heb nu maar de geurstokjes in de badkamer staan zodat ik toch van de geur kan genieten. 🙂

  • Marloes
   15 juli 2018 / 22:05

   Klopt helemaal! Mijn huid is momenteel zo droog dat een body cream goed van pas komt! Fijn dat jij hem ook zo lekker vind!

  • Marloes
   18 juli 2018 / 14:20

   Wat is ie lekker he! Geurstokjes zijn inderdaad altijd lekker gewoon. Heb jij nog vakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.