Outfit: Boho Lace Top

Outfit: Boho Lace Top

Good Morning! Vandaag heb ik een nieuwe outfit post voor jullie klaar staan. Twee weken geleden kwam mijn moeder gezellig op visite en besloten we om mijn blog kamer is grondig aan te pakken. OEPS! Dit was namelijk een enorme bende geworden en omdat alles vol met spullen stond, kon ik al weken niet meer aan mijn bureau zitten. Shame, haha! Drie volle vuilniszakken hebben we weggegooid en ook kwam ik na een lange tijd deze mooie boho kanten top weer tegen. Hoe kon ik deze mooie top nou vergeten zijn? Hij is perfect voor de zomer en maakt je outfit helemaal af. De top is van kant en schijnt een beetje door. Zelf vind ik het dan ook mooi om er enkel en alleen een BH onder te dragen. De BH die ik laatst mee kreeg na mijn passessie bij Livera, past hier perfect onder! De top combineerde ik met mijn all time favorite spijkerrokje, die jullie inmiddels al wel kennen. Kijk je mee naar de outfit post?


Het was bloedheet die zaterdag en je moest ook zeker niet teveel doen. We gingen op de fiets naar de stad en maakte bij dit schattige bruggetje een kleine stop. Dit is zo leuk om hier even op te staan en te kijken naar alle bootjes die komen langs gevaren.

Verder draag ik bij dit zomerse outfitje ook mijn Havaiana slippers, Bali tasje van Ali en oorbellen van Stradivarius. Deze oorbellen zijn gemaakt van rotan en passen er perfect bij!

Outfit Details
Lace top – Hippie markt Ibiza
Rokje – H&M
Riem- H&M
Tasje – Ali Express
Slippers – Havainas
Oorbellen – Stradivarius
Zonnebril – RayBan

Wat vinden jullie van deze boho top? Is het zelf iets wat je ook zou dragen? 

Volg:
Share:

7 Comments

  1. 12 juni 2018 / 06:45

    Een hele leuke top die ik ook zeker zou dragen. Mooie foto’s!

  2. 12 juni 2018 / 10:18

    Wat een leuke outfit! Heb je toevallig een linkje van de tas? Vind hem mega leuk!

  3. 12 juni 2018 / 19:58

    Hele leuke top! Heerlijk voor als het echt warm is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.