In the Picture #194 Vakantie

In the Picture #194 Vakantie

Hi iedereen! Hoe was jullie weekend? Afgelopen week was erg leuk! Dennis was jarig, we genoten samen van het mooie weer en we hadden een extra vrije dag. In Breda begon met hemelvaartsdag het Jazz festival. Dit was ook weer erg leuk! Kijk je mee naar mijn weekje in foto’s?


Maandag was Dennis jarig! Ik maakte hem wakker met ontbijt in bed. Omdat het mooi weer was besloten we om een dagje naar Willemstad te gaan. Lekker lunchen samen en genieten van het zonnetje.


Ik was nog nooit in het stadje zelf geweest dus erg leuk om hier ook eens rond te lopen. Zo schattig allemaal en de huisjes hier zijn zo leuk!


‘s Avonds maakte we zelf burgers en die aten we op in het zonnetje op het balkon.


Ons toetje was een lekker gebakje, yum! Marsepein is mijn favoriet!


Favorieten van dit moment: mijn nieuwe Bali tasje, rode nagellak van OPI en de round metal zonnebril van Ray-Ban. Momenteel draag ik alleen nog maar deze, haha!


De Monstera plant die in de gang staat word steeds groter! Love it <3


Vanuit het werk naar huis rijden met de zon in je gezicht en het raam lekker open, genieten!


‘s Avonds ging ik nog met mijn moeder op pad om outfit foto’s te schieten. We kwamen langs hele mooie bloemenstruiken in allerlei verschillende kleuren.


Daarna haalde ik nog een lekker ijsje bij de ijssalon om de hoek. Zo lekker! Daar kan ik echt van genieten met dit weer.


Alvast wat fijne essentials voor de vakantie. Mijn hoed gaat zeker mee samen met deze leuke loafertjes.


Donderdag begon het Jazz festival in Breda. Dit is altijd zo gezellig! Er hangt dan een leuke sfeer in de stad en overal is wat te doen.


Onze vrije dag sloten we af met homemade PIZZAAAA!


Vrijdag was Dennis al vrij en moest ik nog een dagje gaan werken. Hij pimpte het tv-meubel op, zo leuk! Nu is ie mooi wit in plaats van hout. Ik was er zo op uitgekeken!


‘s Avonds gingen we op visite bij mijn zus. Nog even spelen met de kleintjes die eigenlijk niet meer zo klein zijn. Ilse word al een heel dametje en altijd als ik kom wil ze gekke foto’s maken op Snapchat, haha!


Zaterdag was ook echt een hele lekkere dag. Wat een weertje! Dennis was helaas ziek geworden en lag in bed met griep en keelontsteking. Balen zo net voordat we op vakantie gaan! Na het eten haalde ik lekkere ijsjes voor ons bij de ijssalon om de hoek. Daar werd ik ook nog aangesproken door een bezoekster van mijn blog. Zo leuk en lief dat je even een praatje kwam maken!


Hoe mooi is dit horloge van Rosefield? Echt een perfect cadeau voor moederdag.

Verder maakte ik het weekend eigenlijk weinig tot geen foto’s. Zaterdagavond kwam een vriendin van mij een wijntje drinken en bijkletsen. Daarna gingen we nog even een kijkje nemen op het Jazz festival. Het was echt heerlijk van temperatuur buiten en superdruk in de stad. Het was een spontane en hele leuke avond! Gisteren was het natuurlijk Moederdag. Dennis en ik gingen al op tijd richting Zevenaar om op visite te gaan bij zijn ouders. Aan het einde van de middag waren we weer thuis en toen was het tijd om de koffers in te pakken. ‘s Avonds keken we nog een filmpje en gingen we lekker op tijd naar bed!

Deze week ben ik een paar dagen op vakantie naar het mooie Porto. Vanaf volgende week zondag komen er weer artikelen online op mijn blog en kunnen jullie ook veel foto’s verwachten van Porto!

Fijne week iedereen!

7 Comments

 1. 14 mei 2018 / 06:39

  Wat een heerlijk weekje! Hel veel plezier in Porto!

 2. 14 mei 2018 / 09:38

  Ah wat een heerlijk weekje! Echt lekker genoten van het weer zo te zien. Veel plezier in Porto!

 3. 14 mei 2018 / 11:37

  Bonjour from France !!
  Your blog is so cool and beautiful !
  Take care

 4. Evelien
  14 mei 2018 / 14:11

  Was ook erg leuk jou even te spreken Marloes

 5. 14 mei 2018 / 21:21

  Die homemade pizza ziet er lekker uit zeg 👍 Leuke weekblog hoor. X Mentje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.