Rode Sweater van Chiquelle

rode sweater van chiquelle

Outfit: Rode Sweater van Chiquelle

Hi allemaal! Vorige week kreeg ik deze leuke rode sweater van Chiquelle binnen. Chiquelle is een Zweedse webshop gevestigd in Stockholm. Het is een bedrijf wat snel gegroeid is en nu ook in Nederland is gelanceerd. De webshop heeft ontzettend veel mooie, fashionable items voor een leuke en betaalbare prijs. En heel goed nieuws! Chiquelle verzend namelijk ook sinds kort naar Nederland. Hoe tof is dat! Binnen 3 werkdagen heb je jouw bestelling al in huis. Ik ben echt helemaal happy met deze webshop! Ik kreeg maar liefst twee leuke kledingstukken binnen. Een van de items die ik ontving is dus deze rode sweater. Normaal ben ik niet zo van het rood maar het is een kleur die ik steeds meer ga waarderen. Dit is dan ook één van mijn eerste rode kledingstukken die in mijn kast hangt. Wat vind jij van de kleur rood? Kijk je gezellig mee naar de complete outfit post?

rode sweater van chiquelle
rode sweater van chiquelle
rode sweater van chiquelle

rode sweater van chiquelle

rode sweater van chiquelle
rode sweater van chiquelle

Outfit Details
Sweater –
Chiquelle
Broek –
H&M
Sneakers –
Puma
Zonnebril –
RayBan
Ketting –
LUZ

Heb jij al weleens van de webshop Chiquelle gehoord?

Share:

7 Comments

  1. 10 april 2018 / 07:07

    Een hele mooie trui, staat je goed. Ik kende dit merk nog niet maar ga wel even op de site kijken.

  2. 10 april 2018 / 09:13

    Wat een leuke trui! De webshop kende ik nog niet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.