Shoplog Sans Online

shoplog sans online

Shoplog Sans Online

Hi allemaal! De afgelopen weken heb ik heel wat toffe nieuwe items binnen gekregen. Het was nodig om mijn garderobe aan te vullen met wat leuke nieuwe kleding voor het voorjaar. Ik ben zelf dol op blousjes maar had er bijna geen meer. Bij de webshop Sans Online bestelde ik drie verschillende blousjes van het merk Pieces en Vila. Sans Online is een super leuke webshop met een uitgebreid aanbod aan dameskleding. Je vind er o.a. jassen, dames vesten, truien, jeans en broeken, dames jurken en tops. Ze verkopen er bekende merken zoals: Garcia, Vero Moda, Circle of Trust, Harper & Yve, Jacqueline de Yong en Superdry. Vandaag heb ik een mini shoplog voor jullie met de aan foto’s van de blousejes.

shoplog sans online
shoplog sans online
De donkerblauwe blouse is van het merk Vila. Deze blouse heeft een mooie kraag met doorzichtige mouwen. Op de mouwen zitten kleine stipjes als detail. De rest van de blouse is effen blauw van kleur.

De groene blouse met vlekken print is van het merk Pieces. Het is een satijnen stof, die lekker glad aanvoelt. De blouse heeft een col waardoor hij heel mooi aansluit bij de hals. De achterkant van de blouse is een klein beetje open waardoor er een stukje van de rug bloot is. Een erg mooi detail! Deze blouse droeg ik vorige week met mijn verjaardag.

De laatste blouse die ik heb besteld is ook van het merk Vila. Zwart met witte stippen en een see through stofje. Love it! Ik heb een zwak voor stippen printjes. De mouwen hebben een beetje een pof effect wat ook erg leuk staat!

shoplog sans online

shoplog
Alledrie de blousejes kun je combineren met zowel een mooie jeans, nette broek, pantalon of rok. Wat ik zelf leuk vind is dat de blousejes niet zo standaard zijn. Ze hebben allemaal een leuke print of een extra detail zoals doorzichtige mouwen, roessels of een open rug. Ik ben er zo blij mee!


Ben jij ook zo gek op blousejes of draag jij liever een top of trui? 

9 Comments

 1. 20 maart 2018 / 09:38

  Wat een leuke blousjes! Ik ben er dol op, maar draag ze niet vaak genoeg. Omdat je ze meestal moet strijken, ben ik snel lui, oeps..

 2. 20 maart 2018 / 09:40

  Heel leuk, alle drie! En inderdaad makkelijk te combineren op verschillende manieren. Krijg meteen zin om zelf ook te shoppen!

  • Marloes
   21 maart 2018 / 20:48

   Dankje Simone! Ja dat zijn ze zeker! Shop ze 😉

  • Marloes
   21 maart 2018 / 20:45

   Dankjewel Wies, leuk om te horen!

 3. 20 maart 2018 / 21:59

  Hele leuke blousjes! Ik ben dol op blousjes en draag ze daardoor heel vaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.