Rimmel London Sculpting & Highlighter Kit By Kate Moss

Rimmel London Sculpting & Highlighter Kit By Kate Moss

Een sculpting kit is onmisbaar in je make-up stash. Zelf vind ik het altijd handig om dit soort kitjes mee op reis te nemen. Zo heb je gelijk een bronzing poeder, highlighter en blush in één doosje. Scheelt weer plek in je tas! Het Rimmel London Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss is een kitje met daarin 3 poeders om je gezicht mee te highlighten, shapen en definiëren. Kate Moss wilde een shaping kit creëren die voor iedereen makkelijk te gebruiken is. Kate heeft in samenwerking met Rimmel drie verschillende kleurencombinaties ontwikkeld. Ik review vandaag voor jullie het palette in de kleur 002 Coral Glow.


Het palette zit verpakt in een mooi roségoud doosje met Kate Moss haar signature.


Op de achterkant van het palette staat aangegeven hoe je de kit kunt gebruiken. Handig! Zo zie je precies waar je bronzer, highlighter en blush aan kunt brengen.


De highlighter is lekker subtiel en kun je zelf opbouwen wat betreft intensiteit. De bronzer heeft een mooie matte finish met een lichte shimmer erin. De blush heeft een mooie peachy/coral ondertoon. Love it! Deze tint staat heel mooi bij verschillende huidskleuren.


Van links naar rechts de blush, bronzer en highlighter.


Hier draag ik de bronzer, blush en highlighter op mijn gezicht. De blush kun je mooi opbouwen en is vrij licht van kleur. Heel subtiel! Ik vind de combinatie erg mooi. De highlighter had wel iets meer mogen opvallen van mij. Ik ben namelijk dol op highlighter!

Conclusie
Het Rimmel London Sculpting & Highlighter Kit By Kate Moss is echt perfect om mooi mee te contouren en highlighten. De bronzer en blush kun je mooi opbouwen wat betreft intensiteit. Ideaal! Ik heb er een nieuwe favoriet bij!

Het Rimmel London Sculpting & Highlighter Kit By Kate Moss kost €11,21 en is verkrijgbaar bij de drogisterij

Wat is jouw favoriete palette om mee te contouren?

7 Comments

 1. 7 maart 2018 / 06:33

  Ik heb dit kitje ook. Ik vind het een fijne kit. Al had de highlighter van mij nog wel wat meer mogen ‘shinen’.

  • Marloes
   7 maart 2018 / 07:10

   Ja klopt, vind ik ook! Deze is net wat te subtiel!

 2. 7 maart 2018 / 07:02

  Klinkt goed en ziet er prachtig uit. Zeker handig om mee te nemen.

 3. 7 maart 2018 / 08:11

  dat paletje ziet er niet verkeerd uit 😀 zelf gebruik ik altijd een blush en highlighter om mee te shapen oftewel drapen haha XD bronzers zijn deze tijd van het jaar een beetje te hard/donker voor mij 🙂

  • Marloes
   7 maart 2018 / 19:22

   Oh dat kan natuurlijk ook! Al is deze wel echt heel mooi subtiel. Misschien wel geschikt voor een super lichte huid.

 4. 8 maart 2018 / 22:38

  Ik heb ‘m ook en is ook een favorietje bij mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.