In the Picture #181

In the Picture #181

Goedemorgen! Het is weer zondag en dat betekend dat het tijd is voor een nieuwe ‘in the picture’. Afgelopen week was een gezellige week. Ik heb met vriendinnen afgesproken en we hebben aan onze carnavalsoutfit geknutseld. Kijk je mee?


Afgelopen maandag heb ik weer lekker een dagje gewerkt vanuit huis. Ik maakte foto’s, schreef een aantal blogjes en ging ook nog even de stad in.


Ook hing ik wat kleur in mijn garderobe. Mijn favoriete nieuwe kleur is toch wel okergeel! Zo pretty <3


Om half één had ik mijn eerste float afspraak bij Floathouse in Breda. Even een uur ontspannen en relaxen, zo fijn! Morgenavond ga ik weer. Ik zal jullie hier binnenkort in een artikel meer over vertellen.


Toen ik thuis kwam moest ik nog lunchen. Ik maakte een broodje met filet americain en gerookte zalm. Yum!


Hoewel het nu pas ‘echt’ winter lijkt te worden en het komende week flink gaat vriezen, kijk ik al uit naar het voorjaar. Ik schreef een artikel over hoe je het voorjaar in huis haalt.


Ook kreeg ik weer een hoop leuke pakketjes binnen met o.a. nieuwe sneakers, een broek, gezichtsmaskers en een melkopschuimer. Nu kan ik eindelijk het perfecte schuim maken voor mijn Chai Latte.


Woensdagavond hield ik een relaxed bankhangavondje met Netflix. Kaarsjes aan, koppen met thee en een maskertje op. Genieten!


Wat vinden jullie van mijn nieuwe gele blouse van My Jewellery. Ik vind de panterprint zo leuk!


Ook ontving ik deze gave rugzak van Cowboysbag. De rugzak is gemaakt van soepel en mooi zacht leer en ziet er ook nog eens fashionable uit.


Donderdagavond ging ik met vriendinnen aan de slag voor onze carnavalsoutfit. We gaan dit jaar als bloemenmeisjes. Het was een super leuk avondje en we zijn lekker opgeschoten met onze outfit.


Ook ben ik momenteel de Cocoa Locks aan het uittesten. Dit is een programma van een maand waarbij je iedere dag een kop warme chocolademelk (wat een straf!) moet drinken. Ik ben heel benieuwd wat dit gaat doen en laat het jullie over een maand in ieder geval weten!


Hij smaakt in ieder geval erg lekker. Yum!


Vrijdagavond had Dennis weer heerlijk gekookt. We aten risotto met spinazie en een entrecote. Smullen! Daarna gingen we naar mijn zus toe want die was jarig. Het was een leuk avondje en rond half één waren we weer thuis.


Ik ben zelf echt dol op de zaterdag en zondag. Zaterdag sliepen we een beetje uit en daarna gingen we een paar auto’s bekijken. Dennis is namelijk op zoek naar een nieuwe auto. Een lastige zoektocht ;-)!


Eenmaal terug in Breda gingen we nog even de stad in om gezellig een drankje te doen bij de Old Dutch Sportbar. Deze is een tijdje geleden alweer geopend maar hier waren we nog nooit geweest.


Het ziet er in ieder geval super mooi en leuk uit. Ik ben dan ook heel benieuwd naar het eten hier. Snel maar eens uitproberen!


Het was echt een beetje vies en miezerig weer gisteren. Toen we naar huis gingen was het ook alweer volop aan het regenen. Bah! Ik draag een zwarte ripped jeans met een lekkere warme trui en nieuwe jas van H&M die ik vorige week in de sale kocht.

Gisterenavond zijn we nog gezellig op visite geweest bij vrienden en hebben we ons carnavalsoutfitje afgemaakt. Vrijdag is het zover, dan barst het gezelligste feest van het jaar weer los! Vieren jullie carnaval?

Fijne zondag iedereen!

Volg:
Share:

5 Comments

  1. 4 februari 2018 / 10:49

    Mooie foto’s! Ik ben heel benieuwd naar het floaten. Lijkt me zo heerlijk.

  2. 4 februari 2018 / 19:27

    Wat een gezellige week! Ik ben heel benieuwd naar je float avontuur!

  3. 4 februari 2018 / 20:27

    Jaaaa ik heb zo veel zin in de carnaval 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *