Pastel woonaccessoires voor het voorjaar

Pastel woonaccessoires voor het voorjaar

Hi allemaal! Vorige week hebben jullie al een aantal tips kunnen lezen hoe je het voorjaar in huis haalt. Vandaag heb ik een aantal hele mooie woonaccessoires voor jullie op een rijtje gezet. Dit voorjaar ga je namelijk heel veel mooie en zachte pasteltinten terugzien.

Ik ben niet van de hele felle of opvallende kleuren maar pasteltinten vind ik prachtig! Ik ben gek op mooie plaids, kussens en vazen. Ik heb zelf gekozen voor hele rustige natuurtinten in huis zoals wit, hout en pastelgroen. Verder zie je ook veel zwarte accenten terug in mijn woonaccessoires zoals: zwarte fotolijsten, stoelen, boeken rekjes en kaarsenhouders. Met accessoires breng ik wat meer kleur in mijn interieur.

Sinds kort ben ik bekend met de home accessoires van Esprit en daar heb ik dan ook deze mooie items gevonden. Esprit maakt gebruik van mooie pasteltinten. Ze hebben er zoveel leuke dingen! Ik ben dol op deze leuke kussens met geweldige printjes. De stippen kussens zijn mijn favoriet! De kussens en plaids stralen rust uit en dat is juist wat ik terug wil brengen in de inrichting van mijn appartement. Zelf heb ik een grijs gemêleerde bank. Een kleur die makkelijk te combineren is met veel verschillende kussens. Eigenlijk passen hier alle pasteltinten mooi bij. De pastelgroene tint van het plaid komt weer terug in de muur van de woonkamer. Dit plaid zou ik dan ook mooi over de bank heen leggen om extra sfeer te creëren. Mijn zwarte kaarsenhouders vervang ik in het voorjaar voor aardetinten. Ook vind ik bamboe en hout mooi om extra warmte toe te voegen aan je interieur. Van deze materialen maak ik dan ook graag gebruik! Hoe leuk is deze mooie schaal, die gemaakt is van bamboe.

Ben jij al bekend met de mooie woonaccessoires van Esprit?

Dit artikel is ontstaan d.m.v. een samenwerking
Share:

2 Comments

  1. 8 februari 2018 / 09:57

    Wat een leuke items, ik wist niet dat Esprit ook zulke leuke woonitems had!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.