De meest comfortabele sneakers ooit!

De meest comfortabele sneakers ooit!

Hi iedereen! Vorige week ontving ik mijn nieuwe sneakers van het Scandinavische merk WODEN. Dit is inmiddels mijn tweede paar van dit mooie merk. WODEN is een typisch Scandinavisch sneakermerk met een mooie, trendy stijl. Ik heb gekozen voor een metallic versie die je bij veel verschillende outfits kunt dragen. Dit paar sneakers hoort bij de nieuwe voorjaarscollectie van WODEN. De nieuwe collectie is zo leuk!


De focus van WODEN ligt op het gebruik van zo natuurlijk mogelijke materialen, zoals de anatomisch gevormde kurken inlegzool. Dit voetbed ondersteunt de onderkant en hiel van de voet. Kurk heeft dezelfde eigenschappen als leer, het is schokbestendig en vochtabsorberend.


De sneakers van WODEN zijn veruit de meest comfortabele sneakers die ik ooit heb gedragen. Ze lopen onwijs lekker en ik kan er hele dagen op lopen zonder ook maar één keer pijn aan mijn voeten te krijgen. Het voetenbed van kurk geeft zoveel steun aan mijn voeten.


Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst en ga deze sneakers nog veel dragen. Mijn vorige sneakers van WODEN heb ik veel gedragen tijdens stedentrips omdat ze daar super geschikt voor zijn!

Ben jij al bekend met de sneakers van het Scandinavische merk WODEN

6 Comments

 1. 23 februari 2018 / 06:29

  Wat een mooie sneakers! Ik heb ze vorig jaar gekocht, in het zwart, en ze lopen fantastisch!

 2. 23 februari 2018 / 09:33

  Wat een toffe sneakers! Ik ken dit merk helemaal niet. Ze zien er ook nog best wel netjes juis!

 3. 23 februari 2018 / 10:40

  Toffe sneakers! Heel fijn ook dat er zo’n goed voetbed in zit!

 4. 24 februari 2018 / 08:30

  Wat een leuke sneakers! Ik heb al veel goede verhalen gehoord over dit merk :-). Ik ben er wel nieuwsgierig naar geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.