Een kijkje in mijn keuken

Een kijkje in mijn keuken!

Hi iedereen! Een paar weken geleden had ik jullie beloofd een hometour te geven. Iedere keer laat ik een ruimte zien in mijn appartement. Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn keuken. Voor de grote verbouwing van mijn appartement was de keuken één van de grootste klussen. Er zat een oud keukenblok in, die er ongeveer 30 jaar geleden was ingezet. Er zat verder geen apparatuur in en er was ook geen kookblok aanwezig. Ook de tegels in de keuken waren ontzettend oud en lelijk. Haha! Over de keuken was ik al heel snel uit! Dat moest er ééntje van Ikea gaan worden. Ik ben dol op de keukens van Ikea en de Voxtorp is veruit mijn favoriet! Ik wilde graag voor een witte keuken gaan met een betonlook keukenblad erop. Love de combinatie van die twee! 

Ik ben helemaal blij met hoe die uiteindelijk is geworden! Kijk je mee?


Een recht keukenblok zonder kastjes erboven. Dit vind ik er zelf niet zo mooi uitzien. Verder zit er in de keuken een oven, vaatwasser, koelkast en twee ladekasten. In de ladekasten heb ik mijn voorraad aan ontbijtspullen zitten en natuurlijk een besteklade. Verder heb ik in de keuken ook een losse kast staan waar ik borden, mokken en pannen heb staan. Wel zo handig! Dit kan ik verder niet echt in de keukenlades kwijt. De keukenvloer had ik ook al supersnel gevonden. Ik wilde een Portugese tegellook en kwam bij Kwantum dit toffe laminaat tegen. Net echt toch?


De mintgroene kleur vind ik ook heel mooi bij de keuken passen. Verder heeft mijn vriend handige plankjes opgehangen in de keuken waar ik o.a. een blender, koffiezetapparaat en tosti-ijzer heb staan. Op de wandplank staan weckpotten met havermout, granola, rozijnen en noten. Wel zo handig om lekker bij elkaar te hebben staan als ik mijn ontbijt aan het maken ben.Verder staat er in de keuken een karretje met alle kruiden erop. Mijn vriend kookt regelmatig met véél verschillende soorten kruiden. Vandaar dat er zoveel potjes op staan. Als laatste heb ik gewacht met een prullenbak kopen. De prullenbak heb ik naast het karretje in de hoek geplaatst. Een witte prullenbak is altijd goed en matcht goed met de rest van mijn witte keuken.

Wat vinden jullie van mijn keuken? 7 Comments

 1. 21 december 2017 / 06:15

  Leuke keuken. Ik vind je vloer zo gaaf. Pfoe ik heb (ook) mega veel kruiden.. ik denk dat ik wel 20 potjes heb haha!

 2. 21 december 2017 / 06:45

  Hele mooie keuken! Wij zijn ook van plan om de keuken te verbouwen en ga zeker bij Ikea kijken.

 3. Wendy van den Eertwegh
  23 december 2017 / 07:04

  Hele leuke keuken en gave vloer inderdaad <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.