Een stralende huid met Bobbi Brown

Een stralende huid met Bobbi Brown

Vorige week kreeg ik wel een heel mooi cadeautje binnen, met een aantal nieuwe producten van het luxe merk Bobbi Brown. Huidverzorging is de belangrijkste basis voor een mooie, stralende en egale huid. Het liefst willen we allemaal mooi oud worden. Daarom is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken voor je huid. Producten die je huid zowel exfoliëren als een boost geven. Bobbi Brown Cosmetics heeft daarom deze selectie gemaakt. Een selectie van verschillende producten die een complete verzorging biedt voor een gezonde en mooie huid. Vandaag laat ik jullie kennis maken met deze producten in een review.

Bobbi Brown Extra Treatment Lotion €71,00

De eerste stap in deze huidverzorgingsroutine is de treatment lotion van Bobbi Brown. Deze breng je iedere ochtend en avond aan op een schoon gezicht om je huid te preppen voor de dag-of nachtverzorging die je aan gaat brengen op de huid. Deze lotion is anders dan andere lotions die ik heb gebruikt. Hij heeft een veel dikkere substantie en verzorgt de huid ook gelijk. Het geeft een extra hydratatie boost aan je huid. Eigenlijk een extra stapje in je routine voor een intensere huidverzorging. De lotion voelt lekker fris aan op de huid en ruikt ook nog eens super lekker. Net zoals de rest van de producten trouwens. Hmm!


Bobbi Brown Intensive Skin Supplement €67,50

Na de lotion breng je een serum aan. Dit serum is een werkelijk een wondermiddel! Het fijnste serum wat ik ‘ooit’ heb gebruikt. En ik heb er al heel wat uitgeprobeerd! Het Intensive Skin Supplement heeft een tal van voordelen. In slechts vier weken tijd geeft het serum de huid een zichtbare beauty boost. Fijne lijntjes zijn een stuk minder zichtbaar dankzij de extracten van witte berk. Druivenextract zorgt ervoor dat de huid een frisse en heldere teint krijgt. Het serum is geschikt voor alle huidtypen. Ook dit serum heeft een vrij dikke substantie. De geur ruikt ook weer heel luxe, fris met een vleugje zoet van de druif. Het serum breng je aan met een handig pipetje. Zo kun je het makkelijk doseren. Je hebt maar enkele druppeltjes nodig om op het gezicht en de hals aan te brengen.

Na het serum breng je nog een moisturizer aan. Bobbi Brown heeft de extra repair moisturizer balm met SPF 25. Dit is de perfecte basis voor je make-up. Deze balm is super voedend voor de huid en daarom ook geschikt voor de droge huid. Ook bevordert de balm de natuurlijke collageenproductie van de huid. De moisturizer heb ik niet opgestuurd gekregen dus kan ik helaas ook niet reviewen voor jullie.


Bobbi Brown Extra Eye Repair Cream €71,50

Na de moisturizer is het tijd voor een voedende eye repair cream. De huid rondom je ogen is het dunst van allemaal. Hier zijn ook de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar. De huid rondom de ogen heeft dan ook wat extra verzorging nodig. Bobbi’s Brown bestseller is de Extra Eye Repair Cream. En ik snap waarom. Wat is deze crème ontzettend fijn! De formule bestaat uit peptiden, natuurlijke plantenolieën en hydraterende bestanddelen die de huid rondom de ogen een flinke boost geeft. Je ogen zien er binnen no-time weer fris en fruitig uit! Ook wordt de natuurlijke collageenproductie gestimuleerd en de beschermende vochtbarrière in de huid verstevigd. Een dubbele werking dus! De cream is fluweelzacht en voelt zo lekker aan op de huid. Hij is vol en stevig maar trekt toch heel snel in de huid. Je hebt er maar een heel klein beetje van nodig. Wel jammer dat het in een potje zit, want hierdoor pak je snel teveel product.


Links op mijn hand zie je het serum en rechts de eye cream. Het serum is vrij dik en loopt dan ook niet echt uit zoals de meeste serums wel doen.

Bobbi Brown Radiance Boost Mask €45,50

Nog een groot favoriet is het gezichtsmasker. Het masker laat je huid weer stralen en gebruik je zo’n 2x in de week. Het geeft je huid letterlijk een boost en verwijdert daarbij de dode huidcellen. Dit gebeurd op een milde manier dankzij de unieke samenstelling van walnootkorrel. Het masker heeft een heerlijke frisse sinaasappelgeur waar ik aan kan blijven ruiken. Zo lekker! Het liefst houd ik het masker heel lang op mijn gezicht.


Het masker breng je aan op een vochtige huid. Ik masseer het een beetje in de huid en laat het masker zo’n 3-5 minuutjes inwerken. Daarna spoel ik het masker met lauwwarm water van mijn gezicht. Het resultaat? Een super zachte en gladde huid. Ook heb ik het idee dat mijn poriën na gebruik veel minder zichtbaar zijn. Groot pluspunt!

Ik ben positief verrast door deze luxe huidverzorgingsproducten van Bobbi Brown. Dit was mijn eerste kennismaking met de huidverzorgingsproducten. Ze werken zo ontzettend goed! Het serum en masker zijn mijn favoriet! Maar ook de eye cream werkt erg goed! Stuk voor stuk aanraders dus. Ook de geur van de producten is erg aangenaam en fris. Het enige minpunt is de prijs. De producten kosten een flinke duit! Dat is het enige wat mij een beetje tegenhoud om de producten nogmaals aan te schaffen.

Zijn jullie al bekend met de huidverzorgingsproducten van Bobbi Brown? En ben jij nieuwsgierig geworden naar de producten?

Bobbi Brown is o.a. verkrijgbaar bij Ici Paris XL en Hudson’s Bay

7 Comments

 1. 23 november 2017 / 09:24

  Wauw, ik wist helemaal niet dat Bobbi Brown zo’n uitgebreide collectie had met reinigingsproducten. Helaas vind ik dit aan de prijzige kant, dus niets voor mij.
  Liefs,
  Yara

 2. 23 november 2017 / 12:13

  Deze producten zijn echt prachtig en lijken me heel fijn! Maar ik vind ze echt ietsjes te duur..

  • Marloes
   27 november 2017 / 22:55

   Heerlijk he! <3

  • Marloes
   27 november 2017 / 22:28

   Leuk! Ik ben benieuwd wat je ervan vind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.