Wishlist met de leukste Woonaccessoires

Wishlist met de leukste Woonaccessoires

Goedemorgen! Inmiddels woon ik alweer bijna drie maanden in mijn appartement. Het bevalt echt ontzettend goed en ik zit hier helemaal op mijn plekje. Het appartement is helemaal ingericht en nu ben ik nog lekker aan het kijken naar leuke woonaccessoires om het nog een beetje gezelliger te maken. Ook komt er nog een nieuw tv meubel en een dressoir kast. Mijn stijltje is een beetje te omschrijven als Scandinavisch/Boho. Ik heb dan ook mooie rustige natuurtinten in huis zoals wit gecombineerd met hout. Love it! Op mijn wishlist heb ik een paar hele leuke items staan die daar heel goed bij passen. Kijk je gezellig mee?

♡ Allereerst het tv meubel. Dit meubel is van het merk Zuiver en ik ben echt dol op dit mooie designmerk. Ik kwam dit toffe meubel een paar jaar geleden tegen bij Loods5 en sindsdien ben ik verliefd! Het enige wat mij een beetje tegenhoud is de prijs. Het meubel is namelijk vrij duur!

♡ Het ronde juten vloerkleed vind ik ook erg mooi staat in mijn appartement. Het past goed bij het interieur en bij de rustige tinten in huis. Hiermee haal je ook wel een klein beetje het ‘boho’ stijltje naar boven. Zeker in combinatie met de leuke kussentjes die ik bij Xenos tegenkwam. Het vloerkleed is van Bloomingville!

♡ Het leuke metalen rekje wil ik gaan gebruiken om kleine prints en quotes aan te hangen. Ik weet nog niet precies waar ik hem wil gaan hangen/zetten. Maar leuk vind ik hem zeker! Deze is ook van Xenos.

♡ Het marmeren tafeltje is ook van Zuiver en stond ook al een tijd op mijn wishlist. Ik kwam dit tafeltje regelmatig tegen op Pinterest en toen kwam ik er ook achter dat hij van het merk Zuiver was. Inmiddels heb ik het tafeltje al besteld en is ie van de week binnengekomen. Hij is zo pretty <3!

♡ De rieten mand is van Ikea. Deze wil ik graag gaan gebruiken om een mooie plant in te zetten. Ik wil waarschijnlijk een mooie bananenplant aanschaffen. In deze mand staat de plant gelijk zo veel mooier!

♡ Het zwarte plantenstandaard vind ik ook erg goed passen in mijn interieur. Leuk om een Aloe Vera plant in te zetten. Love it! Dit standaard is van Ferm Living en kwam ik tegen in de webshop van de Bijenkorf.

♡ De ronde spiegel wil ik graag boven mijn make-up tafel gaan hangen. Zo leuk met het lederen handvat eraan! Net even wat anders dan anders.

Wat vinden jullie van de woonaccessoires? En hoe zou jij jouw woonstijl omschrijven?

7 Comments

 1. 27 oktober 2017 / 06:12

  Ik vind alles mooi. Die plantenstandaard zou zo in mijn huid mogen :-)!

 2. 27 oktober 2017 / 06:55

  Mooie items! Ik hou ook van het Scandinavische stijltje gecombineerd met een beetje vintage.

 3. 27 oktober 2017 / 12:04

  Allemaal héél leuk! Past goed bij wat ik zelf ook mooi vind. Ik vind vooral het tv meubel mooi en zou die ook graag in mijn eigen huisje zetten, maar inderdaad.. die prijs!

 4. 27 oktober 2017 / 12:33

  Ik wil ook graag zo een tv meubel, maar ik zie alleen maar hele dure, haha bummer! Mooie wishlist heb je gemaakt.

 5. Krissi
  3 november 2017 / 22:34

  Mooie Scandinavische items! Love it! ?

  Heb een vraagje, met wat voor programma maak je die collage?

  Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.