Op reis met SuitSuit

Op reis met SuitSuit

Hi allemaal! Inmiddels ben ik alweer 1,5 week terug van vakantie. Ieder jaar heb ik weer hetzelfde probleem met het inpakken van mijn koffer. Hij mag natuurlijk maar 20 kilo wegen en mijn ouder koffer woog al 7 kilo van zichzelf zonder dat er iets ingepakt zat. Daarom bestelde ik voor mijn vakantie naar Santorini een nieuwe koffer van SuitSuit.


Ik heb gekozen voor een heel mooi model uit de SuitSuit Fabulous Fifties collectie in een mintgroene kleur. De Fabulous Fifties collectie van SuitSuit bestaat uit allemaal prachtige pasteltinten. Deze collectie is zo ontzettend gaaf! Je kunt de koffers in drie verschillende maten bestellen: 55cm, 67cm en 77cm. Ik heb gekozen voor het allergrootste model. Hier past meer dan genoeg in! De koffer weegt zelf maar 4,1 kilo. Lekker lichtgewicht! Aan de zijkant van de koffer zit een handig TSA slot waar je de ritsen van de koffer in kunt bevestigen. Zo heb je geen los slotje meer nodig aan je koffer. Wat ik ook super handig vind is dat de koffer vier wieltjes heeft. Dit rijd wel zo prettig en zo hoef je de koffer niet meer achter je aan te trekken. De koffer is gemaakt van polycarbonaat. Het enige nadeel is dat je snel krasjes op de koffer ziet. Als je de koffer een keer mee op reis hebt genomen zijn krasjes redelijk goed zichtbaar. Dit is het nadeel als er zo hard mee gegooid word op de vliegvelden.


Er zitten verschillende ritsen en vakjes in de koffer. Erg handig om opladers, crèmes en make-up in op te bergen.


Ik ben in ieder geval ontzettend blij met mijn nieuwe super lichte koffer van SuitSuit. Hopelijk gaat hij nog heel veel jaartjes mee!

De koffers uit de SuitSuit Fabulous Fifty collectie zijn verkrijgbaar vanaf €119,- en kun je online in de webshop bij Duifhuizen bestellen.

 

Volg:
Share:

11 Comments

 1. 10 oktober 2017 / 07:08

  Ik wil ook nog een SUIT SUIT koffer, ik vind ze zo mooi en ze zijn lekker licht. Jammer dat je er snel krasjes op ziet, maar dat zou ik voor lief nemen :-)!

 2. 10 oktober 2017 / 07:41

  Ik vind dit zo’n mooi merk! Ik zag er afgelopen mei veel mensen mee op Schiphol. Over 2 weekjes mag ik weer op vakantie, ik ga er nog eens over nadenken!! De lichtroze vind ik ook zo mooi!

 3. 10 oktober 2017 / 08:00

  Wauw, die koffer is echt ongelooflijk mooi! Hij staat je echt =D

 4. 10 oktober 2017 / 08:51

  Mega pretty is deze koffer aaah! Op de to buy list haha 🙂

  • Marloes
   10 oktober 2017 / 19:57

   Leuk is ie he! Ik vind hem ook zo mooi <3

 5. 10 oktober 2017 / 09:24

  Waauw wat een mooie koffer! Een SuitSuit koffer staat ook nog op mijn verlanglijstje!

 6. 10 oktober 2017 / 09:54

  Ik vind deze koffers zo leuk! Die kleurtjes zijn zo vrolijk en mooi. Vind de prijs voor een goede koffer ook nog meevallen!

 7. 10 oktober 2017 / 19:21

  Mooie koffer en fijn dat deze niet zoveel weegt 🙂

 8. 12 oktober 2017 / 15:48

  Mooie koffer! Het is idd jammer dat je de krasjes zo snel ziet. Eigenlijk zit ik nog te twijfelen of ik een Samsonite oid zou nemen of een Suit Suit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.