In the Picture #161

In the Picture #161

Hi allemaal! Afgelopen week was een vrij saaie en vooral pijnlijke week. Ik lig namelijk al sinds dinsdag plat op bed met veel pijn in mijn rug. Zondagnacht belandde ik bij de huisartsenpost en bleek mijn rib bekneld te zitten. Maandag kon ik gelukkig terecht bij de manueel therapeut die mijn van boven naar beneden gekraakt heeft. Hier kreeg ik s’avonds zo ontzettend veel pijn aan dat ik weinig kon doen. Advies van de manueel therapeut was dan ook om rust te houden. So I did. Nu gaat het nog steeds niet heel veel beter maar ik hoop er voor mijn vakantie volgende week toch echt vanaf te zijn. Kijk je mee naar mijn weekje?


Lekker uitgeslapen op de zondagochtend <3


Zondagochtend mijzelf klaar maken voor een heerlijk zomerdagje. Ik gebruikte het nieuwe highlight palette van MUA.


‘s Middags vierde een vriendin van mij spontaan haar verjaardag en gingen we lekker barbecuen. Het was er perfect weer voor!


Maandag had ik een dagje afspraken staan o.a. bij de manueel therapeut en in het ziekenhuis. Tussendoor deed ik boodschappen en haalde ik verse bloemen in huis. Deze heb ik eigenlijk altijd standaard binnen staan.


Lunch time: speltbeschuiten belegd met pindakaas en kipfilet!


Ook probeerde ik weer eens wat anders uit met mijn haar. De half topknot blijf ik leuk vinden!


Maandagavond kroop ik vroeg in bed. Het is ‘s avonds al echt prima weer om pantoffeltjes aan te trekken. Deze heerlijke warme kocht ik laatst bij Primark.


Ontbijtje op de dinsdagochtend voordat ik ging werken. De pijn was toen al zo erg maar ik wilde het toch graag proberen.


Een paar uur later was ik weer thuis en plofte ik in bed. De rest van de dag kwam ik er niet meer uit. Aangezien ik bijna heel de week plat heb gelegen heb ik ook geen foto’s meer gemaakt.


Afgelopen week liet ik jullie wel een kijkje nemen in mijn inloopkast. Hij is nog niet helemaal af maar ik ben er zo blij mee!


Vorig weekend bleef ik een nachtje slapen in het mooie Design hotel in Arnhem. Echt een prachtig hotel! Hebben jullie het verslag al gelezen?


Vrijdagavond had ik een gezellig meidenavondje bij een vriendin van mij. We kletsten gezellig bij onder het genot van een wijntje en lekkere hapjes. Verder was mijn weekend ook weer super rustig en heb ik vooral uitgerust samen met mijn vriend. Hij was namelijk ook een paar dagen ziek.


Gisterenochtend sliepen we lekker lang uit en ook dat was weer een rustig dagje. Mijn oma kwam samen met mijn ouders nog op bezoek want die was erg benieuwd naar mijn appartement. Verder zocht ik op internet nog naar lampen voor in de woonkamer, eetkamer en de slaapkamers. Pfoeh dat is lastig! Ik kom er nog niet helemaal aan uit. Jullie nog leuke tips?

Hoe was jullie weekend? Fijne week allemaal!

Volg:
Share:

13 Comments

 1. 11 september 2017 / 07:32

  Wat balen van je rib. Hopelijk gaat het snel beter! Zo’n halftop knot vind ik ook erg leuk!

 2. 11 september 2017 / 08:25

  Hopelijk gaat het weer beter, ik ben ooit eens gevallen van de fiets en ervaarde toen soortgelijke pijn. Dramaaa! Lekker rustig aan doen dus idd!

 3. 11 september 2017 / 09:06

  Wat ziet je kledingkast er onwijs leuk uit!

 4. 11 september 2017 / 09:38

  Oh ik vind lampen ZO moeilijk… Bij ons hangen er nog steeds bijna geen, haha..

  • Marloes
   12 september 2017 / 19:48

   Haha drama he! Ik kom er ook echt niet aan uit!

 5. 11 september 2017 / 14:32

  Auw, wat balen van de pijn! Hopelijk voel je je snel een stuk beter! Je hebt alsnog erg leuke foto’s gemaakt! Weet je toevallig hoe die kleine witte bloemetjes heten? Vind ze ook erg leuk!

  • Marloes
   12 september 2017 / 19:47

   Hi Simone, dankjewel <3! Jazeker, dat is gipskruid! Je hebt ze eigenlijk wel bij iedere bloemist!

 6. 11 september 2017 / 20:40

  Beterschap met je rib! Ik hoop dat ‘t snel beter gaat. Ik vind die topknot je wel heel erg tof staan. Ik ben er momenteel ook helemaal van en draag ‘t ook ineens vaak. Oh, en die inloop kast. LIEFDE!

  • Marloes
   12 september 2017 / 19:47

   Ah dankjewel Priscilla! Ja leuk is het! Ik ga volgende week op vakantie en dit is echt zo’n makkelijke en leuke haarstijl die je daar ook veel draagt!

 7. 11 september 2017 / 22:18

  Wat een prachtige foto’s weer zeg! en die bloemetjes zien er zo mooi uit.
  Wat mega vervelend dat je zo’n zere rug hebt, sterkte!

  • Marloes
   12 september 2017 / 19:46

   Dankjewel mop! Lief van je! Ja ik word er echt niet goed van 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.