Mooie posters en prints van Desenio

Mooie posters en prints van Desenio

Mooie posters en prints van Desenio 

Good Morning! Decoreren van mijn appartement vind ik het allerleukste om te doen. Langzaamaan begint het ook steeds meer ‘af’ te worden. Laatst mocht ik bij Desenio een aantal mooie posters uitzoeken. Dit is echt zo’n leuke website! Je vind hier de leukste prints, posters en quotes voor aan de muur. Helemaal in Scandinavische stijl! Ik heb echt uren op de website rondgestruind omdat ik het zo lastig vond om te kiezen. Ze hebben namelijk véél te veel keuze, haha! Kijk je mee naar de posters die ik heb uitgezocht.

Mooie posters en prints van Desenio
Muurdecoratie is stiekem nog best lastig! Je wilt dat alles mooi in de stijl van je huis past en natuurlijk dat het je smaak is. Daarbij is het ook altijd mooi meegenomen dat de posters en prints een beetje bij elkaar passen. Op de site van Desenio kun je kiezen uit verschillende categorieën. Zo kun je kiezen uit kunst, fashion, kaarten en steden, mindfulness, posters met tekst en nog veel meer. Er zit voor iedereen wel wat leuks bij! Ik heb een mix van fotokunst, kaarten en steden en prints met teksten. Daarbij is het ook een leuk idee om te wisselen van formaten van de prints. Zo heb ik twee hele grote prints van 50x70cm en de lijsten die op de haard staan zijn 30×40. Ook heb ik nog een aantal kleinere prints uitgekozen van 21×30 en 13×18.

Mooie posters en prints van Desenio
Op de slaapkamer heb ik gekozen voor een hele grote lijst met een & teken erin. Ik vind dit super gaaf! Het valt lekker op en staat ook nog eens heel leuk! Daarbij heb ik alle lijsten mooi zwart gehouden tegen een witte muur. Mijn appartement bestaat vooral uit zwart-en wittinten. Het contrast van die twee vind ik heel mooi!


De posters kun je afwisselen met elkaar en iedere keer zet ik het weer een beetje anders weg. In de eetkamer komt straks nog een grote fotowand met verschillende posters en prints. Wanneer die helemaal af is zal ik het jullie ook zeker even laten zien op mijn blog.

Mooie posters en prints van Desenio
Ik ben in ieder geval super blij met mijn nieuwe posters van Desenio. Ik kan nu al niet wachten tot de fotowand helemaal af is!

Mocht je toevallig ook op zoek zijn naar een mooie poster voor aan de muur dan heb ik tussen 12 en 14 september een leuke korting voor jullie. Met de kortingscode ‘MARLOES‘ krijg je maar liefst 25% korting op je bestelling bij Desenio t/m aanstaande donderdag (met uitzondering van de ‘handpicked’ posters en frames)

Wat vinden jullie van de posters van Desenio?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking
Volg:
Share:

10 Comments

 1. 12 september 2017 / 07:52

  Ik vind dit soort poster. in mooie, strakke lijsten in verschillende formaten altijd erg tof.

 2. 12 september 2017 / 10:12

  Looove Desenio, kan echt uuuren op die site rondstruinen of er nog wat leuks tussenzit. Kan nu al niet wachten om een paar mooie posters en lijsten voor een huisje later te kopen!

  • Marloes
   12 september 2017 / 19:46

   Leuke site he! Ik ben ook echt verslaafd aan alle mooie prints!

 3. 12 september 2017 / 10:32

  Je hebt echt prachtige posters uitgezocht, love it!

  • Marloes
   12 september 2017 / 19:45

   Ja gaaf is zo’n wand he! Dit wil ik echt al heel lang haha!

 4. 12 september 2017 / 13:29

  Oeh ja, hier hou ik wel van! Je hebt een mooi keuze gemaakt, daar zou mijn voorkeur ook naar uit gaan 🙂

  • Marloes
   12 september 2017 / 19:45

   Dankje Linda <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.