Outfit: Spring Sunday


Hi allemaal! Wat een heerlijke zondag was het gisteren hé? Het zonnetje scheen, en de temperatuur was erg lekker. Heb jij nog iets leuks gedaan? Ik ging gisteren een middagje naar Nijmegen. Lekker wandelen door de stad, een beetje winkels kijken, een bezoekje gebracht aan de Yoghurt Barn en op het terras gezeten met een ijskoude Hugo. Heerlijk met het warme zonnetje erbij! Ik kan daar echt zo van genieten. ‘s Avonds gingen we nog een hapje eten bij Popocatepetl. Daar kun je echt zo goed eten! Voordat we richting Nijmegen gingen schoten we nog wat outfit foto’s met mijn nieuwe khaki hakken van Sacha. Ik kreeg ze vorige week binnen en vind ze zo gaaf! Daarbij lopen ze nog eens erg lekker ook, doordat ze stevig zitten. Kijk je mee naar mijn complete outfit van gisteren?
In het voorjaar en de zomer vind ik het altijd leuk om hakken te combineren onder een strakke jeans of een rokje. Verder loop ik in de zomer vooral rond op slippers, espadrilles, sandaaltjes of loafers. Lekker comfortabel! Als ik een feestje heb of ga stappen draag ik wel weer bijna altijd hakken. Draag jij weleens hakken, of loop je liever op platte schoenen?

Outfit Details
Shirt – Zara
Biker Jack – Co&Co
Jeans – Zara
Heels – Sacha
Zonnebril – Polette

Hoe combineren jullie hakken het liefste? 

Volg:
Share:

15 Comments

 1. 3 april 2017 / 06:09

  Wat een mooie hakken. Leuke outfit! Ik draag op mijn werk altijd hakken, privé bijna altijd platte laarzen en schoenen. Mijn vriend en ik zijn namelijk even lang en ik vind het niet fijn om boven hem uit te torenen haha.

  • Marloes
   3 april 2017 / 23:44

   Dankjewel Femke! Haha nee dat snap ik, ik heb dat zelf ook met mijn vriend. Dan loop ik ook meestal gewoon lekker op platte schoenen.

 2. 3 april 2017 / 06:54

  Een hele leuke outfit, de schoenen zijn geweldig! Ik draag bijna nooit hakken. Mijn voeten zijn worden daar niet blij van 🙂 jammer maar gelukkig zijn er ook genoeg leuke platte schoenen.

 3. Britt
  3 april 2017 / 07:18

  Je schoentjes zijn zo mooi zeg, prachtig! Mooie foto’s ook, je straalt helemaal!

  • Marloes
   3 april 2017 / 23:45

   Wat super lief, dankjewel Britt!

  • Marloes
   3 april 2017 / 23:45

   Ah dankjewel Malou 🙂 X

 4. 3 april 2017 / 09:28

  Wat zie je er prachtig uit Marloes! Ik had je schoenen al op Instagram voorbij zien komen, maar toen dacht ik dat ze zwart waren. Superleuk om ze eens in een ander kleurtje te zien, khaki is echt een hele mooie kleur voor het voorjaar.

  • Marloes
   3 april 2017 / 23:46

   Thnx Liset! Wat lief van je. Khaki is inderdaad echt een prachtige kleur! Love it!

 5. 3 april 2017 / 09:57

  Was een mooie outfit en leuke foto’s! Ik vind je jack heel tof.

 6. 3 april 2017 / 19:27

  Hele leuke outfit. Die hakken zijn erg mooi

 7. 4 april 2017 / 21:20

  Mooie, classy outfit! Ik vind je jeans en heels bijzonder gaaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.