Melvita Nectar de Roses Miccelair Water

Melvita Nectar de Roses Miccelair Water

Alweer een poosje geleden maakte ik voor het eerst kennis met het biologische merk Melvita. Het merk komt uit Frankrijk, en is al zo’n 30 jaar bekend daar. Vandaag review ik het Miccelair Water uit de Melvita Nectar de Roses lijn. Deze lijn bestaat uit een aantal producten, die verzorgend en erg zacht zijn voor de huid. De verpakking ziet er in ieder geval al heel vrolijk uit. Benieuwd naar de werking van het Miccelair Water? Lees dan mee!


Het Miccelair Water van Melvita staat bekend om de rozenblaadjes die erin verwerkt zitten. Het unieke proces dat Melvita toepast op de rozenblaadjes zorgt ervoor dat ze hun actieve bestanddelen afgeven aan het water. Het rozenwater bevat antioxidanten, mineralen en suikers. Het bevat zo’n 400 keer meer vochtinbrengende minerale dan thermaal water. Dat is een hoop! Het Miccelair Water zit in een plastic fles met handige doseerdop. Je hebt maar een klein beetje Miccelair Water nodig om je make-up te verwijderen, en gezicht te reinigen.


De ingrediëntenlijst is niet zo gek groot. Er zit o.a. citrusolie, rozenwater, rozenolie, glycerin, water, alcohol en parfum in verwerkt. Parfum staat ver onderaan, maar liever had ik die niet in het Miccelair Water gehad. Dit kan een beetje irriterend werken, als je last hebt van een gevoelige huid.


Je brengt een klein beetje van het Miccelair Water aan op een watje en haalt daarna het vuil van je gezicht af. Een veeg is al voldoende om je make-up te verwijderen. Melvita Nectar de Roses Miccelair Water reinigt goed en mild de huid. Ondanks de parfum merk ik er gelukkig weinig van. Het Miccelair Water heeft een hele frisse geur. Hmm, lekker! De rozen ruik je er zeker goed in terug.

Conclusie

Het Miccelair Water van Melvita werkt erg fijn en goed. Rozenwater is super populair geworden, omdat het goed is voor je huid. De geur ruik je duidelijk, maar dit vind ik persoonlijk wel lekker. Het Miccelair Water lost het vuil op, en laat mijn huid lekker zacht aanvoelen. Ook heeft rozenwater een hydraterende werking. Twee vliegen in één klap!

Het Melvita Nectar de Roses Miccelair Water is o.a. verkrijgbaar bij The Vitamin Store en kost €14,95, voor een fles met een inhoud van 200ml.

Volg:
Share:

5 Comments

 1. 10 april 2017 / 06:09

  Dit klinkt als een fijn micellair reinigingswater. Inderdaad jammer van het parfum, maar mijn huid reageert hier altijd prima op dus wat dat betreft geen probleem.

 2. Britt
  10 april 2017 / 14:04

  Klinkt goed, maar ik denk dat de parfum wel een nadeel is voor velen, zo ook ik.

 3. 10 april 2017 / 22:30

  Dit merk ken ik niet, maar is wel interessant, alleen jammer van de parfum

 4. 11 april 2017 / 13:48

  Klinkt prima! haalt het ook waterproof mascara weg? ik denk het niet hé? Dat is voor mij wel een vereiste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.