The Body Shop Elixirs of Nature

the body shop elixirs of nature

The Body Shop Elixirs of Nature 

The Body Shop slaat een geheel nieuwe weg in met de nieuwe Elixirs of Nature geurenlijn. Geïnspireerd door de natuur als bron van schoonheid. In totaal zijn er vijf nieuwe geuren gelanceerd, die ieder authentiek zijn. Ik ontving zelf de geur Nigritella. Deze geur is geïnspireerd op een donkere orchidee uit de Zwitserse Alpen. Vandaag vertel ik je er meer over! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel mee!

the body shop elixirs of nature
Bijzonder hoe The Body Shop het voor elkaar krijgt om iedere keer weer een unieke geur te ontwikkelen. De Eau de Parfum zit verpakt in een mooie, luxueuze flacon van glas, met een natuurlijke houten matzwarte dop. De inhoud is 50ml en hier betaal je €38,00 voor. Een zeer nette prijs voor een Eau de Parfum!

the body shop elixirs of nature
Op de achterkant van het flesje staan letters gegraveerd: nature’s rare & precious aromas captured in a scent. 

the body shop elixirs of natureNigritella is een luxe en bloemige mix van rode vanille orchidee en een hint van tuberoos en vanille, voor een spannende sensualiteit. Deze Oosterse getinte geur brengt je gelijk naar de bergtoppen van de Alpen waar deze Oosterse orchidee groeit. De overdaad aan bloemige aroma’s, nectar en pollen zorgen voor een rijke, oriëntaalse geur die je verleidt bij elke ademhaling. Ik vind de geur erg lekker, en de vanille ruik je er super goed in terug. Helemaal niet erg, want ik ben dol op vanille!

the body shop elixirs of nature
Naast Nigritella zijn er ook nog de geuren: Kahaia (Bora Bora, Polynesië), Swietenia (Bangalore, India), Bowhanti (Frans Guyana, Amazone), Widdringtonia (Westkaap, Zuid-Afrika). Om deze opvallende collectie te creëren, zijn de parfum-experts van The Body Shop afgereisd naar ’s werelds meest afgelegen plekken, om zo de meest authentieke geuren van de natuur te ontdekken.

Conclusie
Ik ben erg enthousiast over deze unieke geurenlijn. Ik ben stiekem ook al even bij The Body Shop geweest om de rest van de geuren collectie te ruiken. De geur blijft lang hangen, en de combinatie van vanille met Oosterse orchidee is een perfecte combinatie. Erg lekker! Mocht je de geuren nog niet geroken hebben, kan ik het je zeker aanraden.

The Body Shop Elixirs of Nature is verkrijgbaar bij The Body Shop en kost €38,00 voor 50ml

Zijn jullie al bekend met de Elixirs of Nature geuren?

Volg:
Share:

6 Comments

  1. 13 februari 2017 / 07:58

    Ik kan mij bij dit parfum geen voorstelling maken hoe deze ruikt, het klinkt lekker.. ik ga binnenkort bij The Body Shop eens even een rondsnuffelen.

  2. 13 februari 2017 / 09:25

    Ik vind de flacon er heel leuk uitzien! Ik ben benieuwd hoe deze geur ruikt!

  3. 13 februari 2017 / 17:22

    Klinkt als een lekkere geur. Ik ben wel benieuwd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.