Paula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster

Paula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster

Paula’s Choice heeft een nieuw product in het assortiment. Namelijk de Resist 10% Niacinamide booster. Ik gebruik inmiddels al een aantal jaren producten van Paula’s Choice, waar ik super tevreden over ben. Wat mij het meest gelukkig maakt is dat er effectieve ingrediënten in de producten zit, waarvan bewezen is dat het werkelijk wat doet voor je huid, zonder haar te irriteren. Vandaag review ik voor jullie de nieuwe Resist 10% Niacinamide Booster.


Ik kan goed begrijpen als je geen idee hebt wat Niacinamide betekent. Dat ga ik eerst even uitleggen. Niacinamide is een ingredient wat je huid ontzettend veel te bieden heeft. Het staat ook wel beter bekend onder de naam Vitamine B3. Het pakt o.a. huidproblemen aan zoals: fijne lijntjes, vergrote poriën en een onregelmatige teint. Daarnaast helpt Niacinamide de huid ook te beschermen tegen vrije radicalen. Niacinamide zorgt er ook voor dat de huid minder snel vocht verliest. Hierdoor zijn fijne lijntjes minder zichtbaar.De Niacinamide Booster zit verpakt in een klein handzaam flesje met een pipetje. Hiermee kun je het product handig doseren. De Niacinamide Booster heeft de substantie van een serum. Je voegt 3-4 druppeltjes toe aan je moisturizer, of brengt het los aan op het gezicht. Wanneer je last hebt van rode plekjes in het gezicht, zorgt Niacinamide ervoor dat plekjes sneller verdwijnen. Dit komt door de ontstekingsremmende werking van Niacinamide. Verder helpt het om verwijde poriën weer te laten krimpen. Na twee weken gebruik van de booster, merk ik goed dat de gehele teint een stuk egaler en frisser word.


Dit is de hoeveelheid van 3-4 druppeltjes die je nodig hebt om aan je huidverzorging toe te voegen. De booster smeert makkelijk uit, en trekt super snel in de huid.


Op de verpakking staan de ingrediënten. Niacinamide staat helemaal bovenaan de lijst. Top! Dat betekent dat het inderdaad een pure concentratie is. Verder zit er o.a. hyaluronzuur, antioxidanten en glycerin in. De booster is verder 100% vrij van geur- en kleurstoffen. Helemaal goed! Mijn huid word gekalmeerd, en de booster pakt huidproblemen aan, waar ik graag vanaf wil. Zeker in combinatie met de BHA gel die ik ruim 4 jaar gebruik, merk ik dat mijn huid erg goed reageert op de Niacinamide booster.

Conclusie
Ik ben erg tevreden over de Niacinamide Booster van Paula’s Choice. Het maakt mijn huid een stuk rustiger, vermindert rode plekjes en mijn huid voelt heerlijk zacht aan na gebruik. Ik merk nog niet heel goed dat mijn poriën echt kleiner zijn geworden, maar dat test ik nog even lekker door! Wat mij betreft een krachtig goedje, die ik nog met veel plezier blijf gebruiken!

De 10% Niacinamide Booster van Paula’s Choice is verkrijgbaar in de webshop en kost €47,00. 

Volg:
Share:

5 Comments

 1. 11 februari 2017 / 08:03

  Mooi product is dit hè, ik vind hem ook erg fijn. Roodheden worden minder en ik krijg er zo’n lekker zacht huidje van!

 2. 11 februari 2017 / 08:16

  Ik gebruik van haar de AHA-gel, met glycolzuur. Ook heel fijn spul. Hier ben ik ook benieuwd naar. Wel prijzig, maar hier weet je tenminste wel zeker dat je een echt goed product hebt en geen marketing koopt. Veel Olaz-producten bevatten ook niacidamine. Niet puur, maar het staat wel vaak boven in de lijst en hun producten worden geregeld goed aangeprezen door Paula zelf.

  • Marloes
   11 februari 2017 / 13:49

   Die heb ik ook weleens gebruikt inderdaad! Super fijn spulletje! Ja precies, dat heb ik met Paula’s Choice dus ook. Ik heb het er graag voor over!

 3. 11 februari 2017 / 11:16

  Ik ben heel benieuwd geworden, gaat zeker op mijn lijstje!

  • Marloes
   11 februari 2017 / 13:43

   Leuk, ik ben benieuwd hoe deze jou gaat bevallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.