HEMA Intense Colour Eye Mousse

hema1

HEMA Intense Colour Eye Mousse

Vroeger toen ik een jaar of 15-16 was gebruikte ik alleen maar colour mousse op mijn oogleden. Dit werkte lekker makkelijk en snel. Ideaal! Volgens mij had ik er toen nog eentje van het merk P2. In de zomer besteed ik het liefst niet teveel tijd aan mijn make-up. Een BB cream, wat bronzer en highlighter, mascara, en de laatste tijd dus ook weer een colour mousse. Ik kocht er twee bij HEMA, en ga ze vandaag aan jullie laten zien.

hema2
Ik nam kleur 1 en 3 mee. Een mooie bruine en gouden kleur. Perfect voor de zomer! De intense colour mousse zijn waterproof en blijven de gehele dag mooi zitten zonder te gaan glijden. Dat is precies wat we willen! Ze zijn echt mega goed gepigmenteerd, en met één veeg komt er al genoeg kleur af. Ook zijn de Intense Colour Eye Mousse mooi dekkend.

hema3
De HEMA Intense Colour Eye Mousse zit verpakt in een plastic rond potje. Je kunt de mousse gewoon makkelijk met je vingers aanbrengen, en hebt dus geen kwast hiervoor nodig. Lekker snel en makkelijk!

hema4
Na één veeg is dit de kleur die eraf komt. Pretty! Vooral de gouden kleur is zo mooi! De eye mousse is lekker creamy en smeert makkelijk uit. Binnenkort komt er een make-up tutorial online waarin ik de eye mousse gebruik.

Conclusie
Nu weet ik weer waarom het zo fijn is om een eye mousse te gebruiken. Het werkt makkelijk, snel en ze zijn heel mooi wat betreft pigmentatie. Ook blijft het de hele dag goed zitten. Maybelline heeft natuurlijk de color tattoo, waarmee je ze wel een beetje kunt vergelijken. Deze van HEMA zijn alleen een stuk meer budget proof!

De HEMA Intense Colour Eye Mousse is verkrijgbaar bij HEMA en kost €3,50 per potje

Gebruiken jullie weleens een eye mousse?

8 Comments

 1. 1 juli 2016 / 06:14

  Goh, brings back memories.. Ik gebruikte ‘vroeger’ ook regelmatig dit soort producten. Ik ben nu wel benieuwd naar een look met deze colour mousses.. dus kom maar op met die tutorial :-).

 2. 1 juli 2016 / 08:58

  Voor mij ook heel herkenbaar, ik gebruikte vroeger ook veel mousse make-up producten! Leuk dat je ze weer hebt gespot in de winkel. Allebei de kleuren zien er onwijs mooi en goed gepigmenteerd uit!

 3. 1 juli 2016 / 10:47

  Klopt, die mousse eyeshadows zijn zo makkelijk als je snel moet in de ochtend! Zelf heb ik er een paar van Make-up Studio en Bourjois. Heel handig!

 4. 1 juli 2016 / 16:51

  oehh daar had ik er jaren geleden ook een aantal van 😀 creaste altijd als een malle maar goed XD

 5. 1 juli 2016 / 19:12

  Ik gebruik in de zomer vaak de Maybelline color tattoo eyeshadow in ‘On and on bronze’. Elke keer als ik die draag wordt er gezegd dat ik er zo fris uitzie. Ideale kleur die niet te warm is dus heel neutraal. Blijft ook zitten als een huis. Ik zweer erbij!

 6. 2 juli 2016 / 12:46

  Mmm ik ben zelf niet zo’n fan van zulke producten, maar het is wel leuk dat Hema budgetproof versies heeft!

 7. 2 juli 2016 / 19:33

  Wat grappig. Ik gebruikte ze jaren geleden altijd van de Hema.. nu echt nooit meer. Mooie pigmentatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.