FOTD: Birthday Look


Happy birthday to meeeee. Today it’s my birthday! Ik word vandaag alweer 28 jaar. Time flies! Gelukkig ben je zo jong als je jezelf voelt toch, haha :-). Ik laat jullie vandaag mijn haar-en make-up look zien. Benieuwd naar de look die ik gemaakt heb? Kijk dan snel mee!


Laat ik beginnen met mijn gezicht. Ik draag de Rimmel Lasting Finish Foundation in de kleur 200 Soft Beige. Dit is mijn favoriete foundation van dit moment. In deze foundation zit een serum verwerkt waardoor aanbrengen erg makkelijk gaat, en de finish ook heel mooi natuurlijk is. Mijn gezicht heb ik lichtjes afgepoederd met de Essence transulent finishing powder. Verder heb ik lichtjes geshaped met de Nars Laguna bronzer. De blush die ik heb gebruikt is op dit moment ook een grote favoriet. Dit is de blushing heart van I Heart Makeup. Bovenop de blush heb ik de KIKO highlighter aangebracht in de kleur 02 Sand. Deze highlighter heeft een roze ondertoon. Pretty! Voor mijn wenkbrauwen heb ik de Anastasia Dipbrow Pomade in de kleur Soft Brown gebruikt. Ik ben inmiddels aan mijn tweede potje begonnen, en kan echt niet meer zonder dit product!


Voor de ooglook zelf heb ik mijn Too Faced Chocolate Bar palette er weer eens bijgepakt. Dit mooie palette ruikt naar chocolade en heb ik vorig jaar bij Sephora in Barcelona gekocht. Dit blijft een van mijn favoriete palettes dankzij de mooie draagbare kleuren. Voor de ooglook heb ik eerst MAC Blanc Type aangebracht onder mijn wenkbrauwen. Milk Chocolate heb ik mijn crease als transitiekleur aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de rest van de oogschaduws die ik gebruikt heb voor de look wat makkelijker te blenden zijn. Daarna heb ik Black Forrest Truffle in mijn crease aangebracht, en goed geblend met de Sigma E40 kwast. Candied Violet en Black Forrest Truffle heb ik ook aangebracht onder mijn onderste wimperrand. De paarse kleur oogschaduw past goed bij mijn groen/blauwe ogen en laat ze eruit poppen. Bij deze combinatie vond ik een gouden kleur erg mooi staan. Daarom heb ik Creme Brulee gebruikt op mijn bewegend ooglid. Champagne Truffel heb ik in mijn binnenste ooghoeken aangebracht. Dit is een hele mooie lila/wit kleurige highlighter.


Mijn lippen had ik van tevoren wel even mogen scrubben, haha. Hier kwam ik later pas achter toen de foto’s al geschoten waren. Dit is mijn nieuwste aanwinst: de Hydra Matte Liquid Lipstick van Gerard Cosmetics in de kleur Serenity. Een hele mooie matte nude kleur, die wel de droge velletjes accentueert!


Mijn haren heb ik gekruld met mijn nieuwste krultang van Diva. Die heb ik jullie gisteren al laten zien in het verslag van het Diva Styling Tool event. De review van deze krultang komt a.s. zaterdag online.

Wat vinden jullie van mijn birthday look? En gebruiken jullie vaak een paarse oogschaduw? 

33 Comments

 1. 15 maart 2016 / 06:21

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve Marloes! <3 Laat je maar lekker in de watten leggen vandaag! En wat zie je er prachtig uit! Wat zachtere kleuren vind ik je altijd heel mooi staan. De kleur van je nieuwe lipstick is ook echt een pareltje!

 2. 15 maart 2016 / 06:37

  Gefeliciteerd! Maak er een gezellige dag van! Mooie look trouwens!

 3. 15 maart 2016 / 06:38

  Gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je een hele fijne dag hebt en op nog heel veel gezonde, gelukkige jaren. Je look is erg mooi. Deze liquid lipstick in deze kleur staat ook nog op mijn wishlist.

 4. 15 maart 2016 / 07:19

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een hele fijne dag toe! En een mooie make-up look!

 5. 15 maart 2016 / 07:49

  Van harte gefeliciteerd mop! Ik vind je look echt heel erg mooi! En je haren, ohhhh, so pretty hihi! Enjoy your day <3

 6. 15 maart 2016 / 09:23

  Gefeliciteerd Marloes! Je ziet er prachtig uit :). Heel veel plezier vandaag en geniet van je dag met cadeaus, veel lekkers en je familie!

 7. 15 maart 2016 / 09:35

  Van harte gefeliciteerd!! Je ziet er prachtig uit! 🙂 Ik wens je een hele fijne dag 🙂

 8. 15 maart 2016 / 09:53

  Gefeliciteerd meis! <3
  Mooie look ook. Jammer dat deze liquid lipstick velletjes accentueert, want ik vind de kleur erg mooi!

 9. 15 maart 2016 / 10:10

  Deze kleuren staan je mooi, een echte heerlijke lente look met frisse kleuren. Mooi om te zien hoe je straalt op de foto’s. Maar dat kan natuurlijk niet anders als je jarig bent! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Marloes 🙂

 10. 15 maart 2016 / 11:20

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik vind dat je een onwijs mooie look hebt gemaakt, vooral je matte lipstick vind ik onwijs mooi 🙂

 11. Henderica
  15 maart 2016 / 11:50

  Gefeliciteerd!

 12. 15 maart 2016 / 13:44

  Yeah gefeliciteerd en wat een mooie look heb je gemaakt! Ik wens je een hele fijne dag vandaag!

 13. 15 maart 2016 / 14:49

  Gefeliciteerd meid en je haar ziet er prachtig uit zeg! mooie look heb je er ook bij gemaakt

 14. 15 maart 2016 / 14:56

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Marloes! Je ziet er prachtig uit! Je ooglook vind ik erg mooi, laat je ogen erg mooi uitkomen. En je haar, wauw! XOXO

 15. Anita te Gussinklo
  15 maart 2016 / 15:10

  Marloes van harte Gefeliciteerd.
  En een hele fijne dag gewenst.
  Mooie look heb je gemaakt.

 16. 15 maart 2016 / 16:19

  Mooie look. Je ziet er goed uit op je verjaardag! Gefeliciteerd x

 17. 15 maart 2016 / 17:51

  Hey Marloes,

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Mooie look, staat je echt goed :).
  Hele fijne dag!

  Liefs!

  • Marloes
   15 maart 2016 / 17:55

   Dankjewel Astrid 🙂 X

 18. 15 maart 2016 / 19:53

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een leuke dag 🙂 Vind je look mooi en wat is je haar toch lang zeg, is het nu je eigen lengte of deels extensions?

 19. 15 maart 2016 / 20:12

  gefeliciteerd met je verjaardag!! die lipkleur heb ik ook, die is mooi!!

 20. 15 maart 2016 / 21:12

  Happy birthday. Mooie look en die lipstick staat ook echt op mijn wishlist. Lees er veel goeds over!

 21. 15 maart 2016 / 21:29

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Look staat je super goed! 🙂

 22. 15 maart 2016 / 22:24

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Die krullen zien er onwijs goed uit. Ben benieuwd naar je review.

 23. 16 maart 2016 / 14:03

  Nog gefeliciteerd! Echt een hele mooie look dit. De ooglook is echt super gaaf en de lipkleur vind ik ook echt prachtig!

  • Marloes
   16 maart 2016 / 17:58

   Dankjewel allemaal voor de felicitaties 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.