Catrice Treasure Trove Powder Blush

Catrice Treasure Trove Powder Blush

Catrice heeft op dit moment een prachtige limited collectie in de winkels liggen. Namelijk de Treasure Trove collectie. De collectie bestaat uit sprankelende glamour lipsticks, een blush, highlighter en een mooi oogschaduwpalette. Ik nam o.a. deze mooie powder blush mee, en ga hem vandaag aan jullie laten zien!


De Catrice Treasure Trove Powder Blush zit verpakt in een vierkant doosje met een inhoud van bijna 10 gram. Dat is best veel! Er zit een super leuk sterretjes patroon in de blush. Dit patroon zie je in heel de collectie terug. Leuk detail! De blush deed me gelijk denken aan mijn geliefde Sleek Rose Gold. En daar lijkt ie dan ook erg op!

“La belle de nuit. De gouden glow van deze blush zorgt voor een stralende teint. Breng op het hoogste punt van de jukbeenderen aan en accentueer de contouren van het gezicht. Het unieke sterreliëf en de zachte textuur maakt van de blush – een combinatie van warm roze en champagne highlights – de must-have van het seizoen. De powder blush is alleen verkrijgbaar in kleur C01 Caviar And Champagne”.


Op de achterkant van het doosje staan o.a. de ingrediënten vermeldt.


Ook de swatch ziet er erg goed uit. De powder blush is goed gepigmenteerd. De gouden shimmers zie je ook goed in de blush terug. Pretty! Wel oppassen met het aanbrengen van deze  blush. Je hebt namelijk maar weinig poeder nodig op je kwast.


De blush is erg prettig om mee te werken, en laat zich ook makkelijk blenden. Ze smelt echt samen met mijn huid, door de zachte textuur. Ik denk dat Caviar and Champagne iets minder heftig is van kleur is, i.v.m. Rose Gold van Sleek. Maar zeker weten een prachtige blush! En dat voor nog een leuk prijsje ook.

Conclusie

De Catrice Treasure Trove collectie ligt de hele maand Januari nog in de winkels, dus zeker de moeite waard om eens even een kijkje te nemen bij deze mooie limited collectie. Ik ben in ieder geval super blij met deze mooie powder blush, en ben echt dol op de prachtige kleur. De blush blijft lang zitten en geeft meer dan genoeg kleur af. Dat heeft Catrice goed gedaan, een aanrader!

De Catrice Powder Blush in Caviar and Champagne kost €4,59 en is verkrijgbaar bij Kruidvat

25 Comments

 1. 21 januari 2016 / 06:24

  Ahhh ik heb deze ook liggen ter review, ben erg benieuwd wat ik er van ga vinden! Hij staat je erg mooi!

 2. 21 januari 2016 / 08:04

  Ik voel me zo stom dat ik hier niets van heb gekocht! Ik ren vanmiddag nasr de kruidvat!

 3. 21 januari 2016 / 08:34

  Wat een prachtige kleur heeft deze blush, staat je heel goed Marloes. De vormgeving vind ik ook heel pretty. Weer een geslaagd product van Catrice <3

 4. 21 januari 2016 / 08:51

  Deze is echt prachtig! Ik stond ook nog te twijfelen in de winkel of ik hem mee zou nemen, maar hij staat jou erg mooi. Heel natuurlijk!

 5. 21 januari 2016 / 09:44

  Wauw wat een prachtige make-up look foto! Vind glimmertjes zelf niet mooi in een blush maar staat je prachtig!

 6. 21 januari 2016 / 10:29

  Oh, wat een plaatje! Ik moet het echt niet doen – ik heb zo veel liggen – maar het is zo verleidelijk! <3

 7. 21 januari 2016 / 10:42

  Ik vind de verpakking ook best wel mooi, ook met die sterretjes! Er was ook een highlighter van toch?

 8. 21 januari 2016 / 11:05

  Wat een super mooie blush! Mooie pigmentatie ook. Vond de highlighter uit deze collectie ook heel mooi.

 9. 21 januari 2016 / 12:12

  Wat een mooie blush, Ik ben al gelijk verliefd op het printje. Hij staat je overigens erg goed! Ik ga er zeker naar kijken.

 10. 21 januari 2016 / 12:24

  Wat staat deze kleur ontzettend mooi op jouw wangen! Echt prachtig! Ga er meteen naar kijken als ik straks bij de Kruidvat kom!

 11. 21 januari 2016 / 13:35

  Wat een mooie blush! Deze lijkt inderdaad op Rose gold. Budgettopper! Ik ben positief verrast! 😀

  Even als extra opmerking en tip: ivm betekent “in verband met” en niet “in vergelijking met” haha.

 12. 21 januari 2016 / 15:12

  Kijk dat is nou nog eens een mooie budget blush! Staat je echt geweldig!

 13. 21 januari 2016 / 16:58

  IK heb deze blush ook en vind hem prachtig

 14. 21 januari 2016 / 18:07

  Mooie foto’s en inderdaad een mooie kleur blush!

 15. 21 januari 2016 / 19:59

  Ik heb hem ook gekocht en vind hem erg mooi! De pigmentatie viel me ook super goed mee! 🙂

 16. 21 januari 2016 / 21:14

  Wauw wat heb je deze blush mooi weergegeven zeg. Ik had hem al een aantal keren op verschillende blogs gezien maar jouw review spat er, wat mij betreft, toch echt uit!

 17. 21 januari 2016 / 23:39

  Ben ik de enige die na het zien van deze review morgenochtend gelijk naar de kruidvat wil?
  Mooie review! Liefs Reshma

 18. 22 januari 2016 / 15:13

  Ik vind ‘m echt ontzettend mooi. Zo balen dat ‘ie al lang uitverkocht is hier in de buurt.

 19. 22 januari 2016 / 15:22

  Prachtige kleur, en op jouw huid ook erg mooi!!!

  Even een ander vraagje, welke plugin gebruik jij om de mogelijkheid voor het pinnen van de foto’s te activeren? Ik heb ook een plugin maar die werkt echt omslachtig..

 20. 27 januari 2016 / 15:45

  Wat een prachtige blush en wat heb je weer fantastische foto’s gemaakt zeg, wauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.