OPI Glitter Off Basecoat

OPI1

OPI Glitter Off Basecoat

Glitter nagellak is prachtig. Helaas draag ik het veel te weinig en dat komt vooral omdat glitter nagellak een crime is om te verwijderen. Voor degene die weleens glitter nagellak dragen weten vast waar ik het over heb :-). Nu de feestmaand december er weer aankomt wil ik mijn mooie glitter lakjes er graag weer eens bijpakken. Met de OPI Glitter Off Basecoat is het verwijderen van glitter nagellak gelukkig geen probleem meer. A piece of cake! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

OPI3
De OPI Glitter Off Basecoat is een basislak die je aanbrengt voordat je je nagels gaat lakken. Je brengt eerst een laagje basecoat aan en laat deze goed drogen. De basecoat is melkwit van kleur wanneer je hem aanbrengt, maar droogt transparant op. Wanneer de basecoat droog is breng je nog twee laagjes met glitter nagellak aan.

OPI2
Ik heb als glitterlak een lakje uit de OPI Venice collectie aangebracht: Baroque..But Still Shopping!

OPI5
Hier had ik het lakje inmiddels twee dagen erop zitten en vond ik het hoog tijd om hem er weer af te halen. Ik kon de nagellak er gewoon vanaf de zijkant van mijn nagel af trekken. Ideaal! Binnen nog geen vijf minuten had ik de nagellak van al mijn nagels verwijderd.

Conclusie

Deze peel off basecoat is echt ideaal! Voor mij in ieder geval een reden om weer meer glitter nagellak te gaan dragen. Het verwijderen gaat super makkelijk door gewoonweg de nagellak eraf te trekken of met een bokkenpootje te verwijderen. Het enige nadeel is dat de basecoat er wel voor zorgt dat de nagellak niet al te lang blijft zitten op de nagels. Na twee dagen begint de nagellak langzaam los te raken.

De OPI Glitter Off Basecoat kost €14,95 en is verkrijgbaar bij o.a. Douglas.


Deze review bevat producten die ik van een bedrijf of merk heb ontvangen


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

Volg:
Share:

20 Comments

 1. 16 november 2015 / 06:12

  Wat is die basecoat top zeg! Glitters zijn inderdaad een crime, maar met de feestdagen draag ik ze zeker. Deze basecoat wil ik hebben :-)!

 2. 16 november 2015 / 07:52

  Ik twijfel aangezien ook velen zeggen dat hij je nagels behoorlijk uitdroogt! Deze review klinkt overigens weer heel enthousiast!
  XOXO esmee

 3. 16 november 2015 / 08:48

  Oh wauw, dit klinkt echt ideaal! Thanks for sharing!

 4. 16 november 2015 / 09:08

  Ik vind dit soort nagellakjes heel erg fijn! Zeker als je een avondje glitterlak wilt dragen, kun je het zo de volgende dag er weer afhalen. Ideaal!

 5. 16 november 2015 / 09:15

  Super handig, maar ik denk dat ik het na een uur er al afgetrokken heb als het zo makkelijk gaat haha!

 6. 16 november 2015 / 10:12

  Zo een ontzettend handig product om te hebben. Ik draag inderdaad ook bijna nooit glitterlak omdat het zo lastig is om van je nagels te krijgen! Deze basecoat moet ik ook hebben <3

 7. 16 november 2015 / 10:32

  Ik vind dit echt onmisbaar! Ik heb er een van Miss Sporty maar deze lijkt me nog beter!

 8. 16 november 2015 / 12:24

  Leuk product! En OPI is altijd fab! And that name tho, ‘baroque but still shopping’ hahaha #adore

 9. 16 november 2015 / 12:37

  Twee dagen vind ik genoeg voor glitternagellak; leuk voor een feestelijk avondje! Ik had ‘m vorig jaar al gekocht, maar nog niet gebruikt.

  • Marloes
   16 november 2015 / 15:54

   Ja vind ik zelf persoonlijk ook hoor Yvonne 🙂 Hij is echt heel fijn!

 10. 16 november 2015 / 12:49

  Wat een fijne oplossing is dit! Ik laat mijn glitters altijd staan omdat ik het afhalen zo vervelend vind.

 11. 16 november 2015 / 12:53

  Wat super handig is dit zeg, echt een oplossing liefs

 12. 16 november 2015 / 12:56

  Wat een uitkomst! Hier ben ik zeker wel benieuwd naar. Alleen jammer dat de nagellak hierdoor zo kort blijft zitten… Goede review!

 13. 16 november 2015 / 16:08

  Dit is echt een uitkomst! Vorig jaar met de feestdagen zat ik te prutsen met aluminiumfolie dat was ook geen succes haha.

 14. 16 november 2015 / 18:00

  Oh that is sooo pretty! Thanks for the post 🙂

 15. 16 november 2015 / 18:06

  Heb deze ook, maar ik weet het niet.. Hij ging er bij mij dezelfde dag nog vanaf. Misschien heb ik het niet goed laten drogen.. I don’t know.. Vind de kleur en shine wel echt prachtig.
  Happy new week!
  x Frederique
  http://fablefrique.com

 16. 16 november 2015 / 20:16

  Super fijn voor glitternagellak inderdaad! Van Essence, Miss Sporty en NYC hebben ze ook een ‘Peel off’ base coat, die werkt ook goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.