FOTD: Step Into Fall


Hi babes! Vandaag is het tijd voor een nieuwe Face of the Day. Ik maakte mijn eerste herfstlook van dit seizoen. De herfst is nog maar net van start gegaan, en je ziet de bladeren aan de bomen alweer langzaam verkleuren. De herfst is zeker weten mijn favoriete seizoen. Ik ben dol op de prachtige kleuren, en vind het heerlijk om mijn dikke sjaals en hoeden weer uit de kast te trekken. Helaas zijn de foto’s wat korrelig, waar ik ontzettend van baal. Ik zag dit ook pas toen ik de foto’s op de computer aan het overzetten was de volgende dag. Meh! Wellicht stond de ISO gewoon te hoog. Fotograferen blijft een kunst :-)!Als basis op mijn gezicht heb ik de vernieuwde L’Oreal True Match foundation aangebracht. Deze heb ik heel lichtjes afgepoederd. Onder mijn ogen draag ik de MAC Pro Longwear concealer in de kleur NC20. Dit is nog steeds mijn favoriete concealer tot nu toe! Ik heb met de Glambronze van L’Oreal lichtjes wat aangebracht onder mijn jukbeenderen en bij mijn slapen en voorhoofd. Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met de Dipbrow Pomade van Anastasia in de kleur ‘Soft Brown’. De blush die ik voor deze look heb gebruikt is Peony van KIKO. Als highlighter heb ik gekozen voor Cream van KIKO. Deze is zo mooi <3. Voor de ooglook heb ik mijn geliefde KIKO Color Fever palette erbij gepakt. Zeker in de herfstmaanden pak ik zo ontzettend veel naar dit mooie palette! Ik heb gebruik gemaakt van alledrie de roze/rode tinten. De lichtste kleur draag ik op mijn bewegend ooglid. Onder mijn wenkbrauwen heb ik MAC Blanc Type aangebracht.

Verder ben ik ook nog aan de slag gegaan met nepwimpers. Deze zijn van Action, en dat waren ook de enige fake lashes die ik nog had liggen. De volgende keer wil ik eens kijken voor nepwimpers die wat voller zijn en meer volume geven. Hebben jullie nog aanraders?


Als lipkleur heb ik gekozen voor een cranberry donkere herfst tint. Dit is de kleur Berry Bradshaw van Catrice.

De komende week kunnen jullie zeker weten nog meer herfstlooks verwachten op mijn blog. Ook komt er een herfst make-up tutorial aan. Die heb ik vanmorgen voor jullie opgenomen.

Welke lipstick is jou favoriet voor de herfst?


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

13 Comments

 1. 6 oktober 2015 / 08:32

  Wat een mooie, warme look heb je gecreëerd. Je ziet er prachtig uit <3

 2. 6 oktober 2015 / 09:30

  Wat een mooie look heb je gemaakt. Op dit moment vind ik MAC Viva Glam I echt een perfecte herfstkleur!

 3. 6 oktober 2015 / 11:50

  Wat een mooie look heb je gemaakt, deze kleuren staat je heel goed.

 4. 6 oktober 2015 / 12:33

  Heel erg mooi! Ik gebruik in de herfst heel erg graag MAC DIVA.

 5. 6 oktober 2015 / 12:50

  Wauw heel mooi Marloes! Vind zulke rode liptinten erg mooi bij je staan.

 6. 6 oktober 2015 / 20:05

  Mooie look! Ik heb dat palette toevallig ook nog ergens liggen, toch en maar weer eens bij gaan pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.