The Balm Mary-Lou Manizer

marylou3

The Balm Mary-Lou Manizer

Vandaag review ik de prachtige Mary-Lou. Ook wel bekend als Mary-Lou ‘The Luminizer’. De laatste tijd ben ik dol op highlighters en ik gebruik ze dan ook als vaste prik in mijn make-up routine. Laatst probeerde ik al twee mooie budget pareltjes uit van KIKO. Vandaag is pretty Mary-Lou van The Balm aan de beurt. The Balm is echt een onwijs leuk merk, en verdient wat mij betreft al een award voor de mooiste en origineelste verpakking. Benieuwd naar dit pareltje? Lees dan zeker even verder!

marylou2
Mary-Lou kan gebruikt worden als highlighter, maar ze doet het ook goed als oogschaduw. Ik ben verliefd op het leuke doosje. Lekker retro! Mary-Lou heeft een inhoud van 8,5 gram, wat lekker veel is. De highlighter is te mooi en te populair zoals The Balm zelf zegt. Dat klopt, want dat is ze zeker! Menig beauty liefhebber is gék op dit mooie pareltje, en ook de bekende YouTube beauty guru’s zijn fan van Mary-Lou. 

marylou4
Het doosje voelt stevig aan, en wanneer je het opent shinen de goudgele shimmers je tegemoet! So pretty! Ook erg handig is het grote spiegeltje wat aan de binnenkant van het doosje zit. Dat maakt het toch wel helemaal af. Ik heb al veel highlighters uitgeprobeerd, maar Mary-Lou is absoluut de mooiste uit mijn stash. The Luminizer is perfect om een extra glow op je gezicht aan te brengen, of als highlight voor op je wenkbrauwbot.

marylou7
marylou8Laten we snel naar de swatches gaan kijken. Die zijn namelijk pra-chtig! Mary-Lou is ontzettend goed gepigmenteerd en na één veeg komt er al zoveel kleur vanaf. Ook is ze lekker zacht, en makkelijk te blenden. De highlighter heeft een goudgele, koele kleur. De bovenste foto is gemaakt zonder flits, en de onderste met flits. Zonder flits is de kleur al erg mooi, maar met flits komt het effect nog eens extra goed over!

maryloureviw
Hier heb ik Mary-Lou op mijn jukbeenderen aangebracht, boven mijn wenkbrauw, het puntje van mijn neus en op mijn cupidoboog. Links en rechtsboven zijn gemaakt met flits, en rechtsonder zonder. Wat is ze mooi hé? De kleur van de highlighter is ook zo ontzettend mooi!

marylou5

Conclusie

Ik ben om! The Balm Mary-Lou Manizer is prachtig en perfect om mee te highlighten. Je ziet er gelijk een stuk stralender en gezonder uit met deze beauty on your face! Wanneer je een mooie glow op je gezicht wilt toveren, is Mary-Lou perfect! Absoluut de mooiste highlighter uit mijn stash!

The Balm Mary-Lou Manizer is verkrijgbaar bij The Make-up Spot en kost €21,50. Ben je op zoek naar een goedkopere highlighter? Dan is die van KIKO een hele mooie dupe!


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

Volg:
Share:

18 Comments

 1. 29 augustus 2015 / 06:40

  Staat je goed! Deze staat ook nog zo hoog op mijn wishlist, het is echt een plaatje!

 2. 29 augustus 2015 / 06:50

  Wauw dit is echt een van de mooiste highlighters ever. Hij staat dan ook heel hoog op mijn wishlist!

 3. 29 augustus 2015 / 07:49

  Ik heb al zoveel gehoord over deze highlighter! Prachtig!

 4. 29 augustus 2015 / 07:59

  Ik was al erg benieuwd naar dit product dus ben blij me je review. Wat een mooie highlighter en de verpakking vind ik ook leuk!

 5. brenda
  29 augustus 2015 / 08:07

  Ohh deze wil ik ook al een tijdje, maar ga eerst voor de Laura Mercier Matte Radiance Highlighter denk ik! Die is ook ontzettend mooi 😀

 6. 29 augustus 2015 / 09:05

  Ja, deze heeft voor mij echt wel een wauw factor. Ik vind hem je heel erg mooi staan.

 7. 29 augustus 2015 / 11:15

  Wat een prachtig product! Momenteel gebruik ik ook een higlighter van Kiko, maar ik zou graag ook een iets duurdere hebben. Deze zou het wel is kunnen worden en de verpakking maakt het nog extra leuk !

 8. 29 augustus 2015 / 11:28

  Waaaauw wat een prachtige highlighter. Echt heel mooi! <3

 9. 29 augustus 2015 / 13:13

  Ik kocht hem in Barcelona en ben er zo blij mee! Mijn review is ook onder weg!

 10. 29 augustus 2015 / 17:25

  wauw deze highlighter staat ook nog echt op mijn beauty wishlist!

 11. 29 augustus 2015 / 19:57

  Wauw wat een mooie highlighter!! De ondertoon is ook echt mooi en warm vind ik. Gebruik je toevallig je softbox nu voor je foto’s? Ze zijn zo mooi licht en fris.

 12. 29 augustus 2015 / 21:00

  Ik hoor altijd veel goede verhalen over deze highlighter, als mijn lightscapade op is ga ik deze proberen!

 13. 29 augustus 2015 / 22:10

  Ja! Deze highlighter is echt mijn favoriet. Een prachtige kleur met een bijzonder fijne glans.

 14. 31 augustus 2015 / 17:24

  Super leuk! Ik heb deze onlangs ook aangeschaft en ik ben inderdaad ook om. Het is echt een pareltje en ben er super blij mee! Staat je ook heel mooi.

 15. 1 september 2015 / 17:09

  Dit is zonder twijfel de beste highlighter die ik heb. Staat je heel goed 🙂 Sofie xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.