In the Picture #58 Rome, Zon & Strand!

itp
Goeiemorgen! Vorige week is er geen ‘In the Picture’ online gekomen omdat ik toen in Rome zat. Vandaar dat ik vandaag voor jullie extra veel foto’s heb! Afgelopen maandag ben ik terug gekomen van een heerlijk weekendje in Rome, en werd het hier ook eindelijk een beetje goed weer. Ook is de hypotheek van ons huisje rond, en krijgen we a.s. donderdag de sleutel al. Super spannend allemaal! Genieten van het laatste weekendje in mijn appartementje!

1
Donderdagavond toen ik uit het werk kwam, ben ik gelijk mijn koffertje in gaan pakken voor ons weekendje naar Rome. De weersvoorspellingen waren erg goed, dus shorts, slippertjes en korte tops mee. Yay!

19
Comfy travel outfit!

2
Eenmaal aangekomen in Rome besloten we om eerst naar Trastevere te gaan. Dit is de oude wijk van Rome en hier heb je ontzettend mooie en knusse straatjes, en je kunt er heerlijk eten.

4
Ik ging voor een zalm salade met geitenkaas, en Jeroen nam een pizza!

3
Just like a tourist! Met de camera in actie om mooie foto’s te schieten. Hihi!

34
Mooie palmbomen en een blauwe lucht. Wat wil je nog meer! Ik vind het erg jammer dat wij in Nederland geen palmbomen hebben.

13
Ik had de hele dag al zin in een frozen yoghurt de dag dat we aankwamen. Uiteindelijk vonden we er ééntje, en kleedde ik hem helemaal aan met verse aardbeien, oreo’s en Nutella. OMG!

14
Ontbijten met een bio chocolade croissant en een verse jus.

12
Lunchen bij Ginger! Ik nam er een lekkere smoothie bij van avocado, dadels en amandelmelk.

25
Zaterdag brachten we een bezoekje aan het Colloseum. Na wat gedoe met de kaartjes, konden we uiteindelijk s’ middags om half 4 erin. Het was bloedje heet die dag, maar ontzettend gaaf om te zien!

26
Photobomb! Jeroen nam het foto’s maken af en toe van mij over! We hebben van het hele weekendje wel 250 foto’s! Haha, oeps!

28
Lekker van het zonnetje genieten bij de Spaanse trappen. Het was hier zo ontzettend druk altijd, maar wel leuke plek om mensen te kijken!

29
Uiteraard konden we een frozen yoghurt niet weerstaan. Deze deelde we samen!

24
Zondagochtend gingen we een kijkje nemen bij de Trevi fontein. Ik was hier zo benieuwd naar! Maar helaas..hij stond in de steigers, en er viel weinig te zien. Zo jammer! Daarna maakte Jeroen nog wat outfit foto’s van mij, en gingen we richting St. Pieter.

31
Wat een ontzettend mooi plein is het St. Pieter! Ik heb me ogen uitgekeken, en vind de bouwstijl echt ontzettend mooi. Ook hier was het weer mega druk!

16
Na ons bezoekje aan het Vaticaan gingen we weer lunchen in Trastevere. We kwamen terecht bij een leuk organic/vegan restaurantje. Ik ging voor de bosbessen pancakes met ei en spek, en een verse just met gember en wortel. Lekker!

32
Na onze lunch slenterde we nog wat door de wijk en plofte we neer op het terras om van het zonnetje te genieten!

30
Mooie bloemen in de kleine straatjes. Ik had inmiddels mijn shortje omgewisseld voor een luchtig jurkje. ‘s Avonds pakte we onze koffers weer in en gingen we nog uiteten, want maandagochtend vertrokken we al vroeg weer richting Nederland.

18
Weer tijd voor een Nederlands ontbijtje; kwark met vers fruit! Ik moest ook gelijk weer aan het werk, dus tijd om uit te rusten van ons weekendje weg had ik niet.

17
Jeroen was de nacht van maandag op dinsdag alweer vertrokken naar het buitenland voor een week met zijn werk, dus ik at alleen. Ik maakte een hamburger klaar op een speltbroodje. Smaakte goed!

23
Woensdagavond deed ik weer een Kayla workout uit de BBG 2.0! Aangezien ik ook erg druk ben met verhuisdozen inpakken, en alles regelen voor de verhuizing kwam er van het sporten verder weinig van deze week. Wanneer we helemaal over verhuisd zijn, ga ik weer flink aan de bak! Can’t wait!

22
Vrijdag was het ontzettend lekker weer, en daar wilde ik volop van genieten. Ik begon de ochtend met een bosbessen smoothie, en pakte daarna mijn tas in voor een dagje strand.

9
Zelfs op het strand was het ontzettend heet, en er stond geen zuchtje wind! Ook kreeg ik een telefoontje van de hypotheekadviseur dat de hypotheek helemaal rond was. Yay! Me so happy!

8
Tegen half 4 reed ik weer richting huis, met een flesje ijskoud water. Zo was ik nog net de spits voor, en het weer zou tegen de avond ook omslaan.

21
Eenmaal weer thuis pakte ik een douche, en kleedde ik me snel om. Ik ging een hapje eten in het centrum met mijn moeder.

6
Ik ging voor de geitenkaas salade met spek, en een lekker glaasje Hugo! Het ultieme zomerdrankje. Helaas moesten we binnen eten, want buiten was het al volop aan het regenen…meh!

5
Gisterenochtend maakte ik een uitgebreid ontbijt klaar met een frozen smoothie bowl. De helft chocolade en de helft frambozen met rode bieten. Yum!

20
De rest van de ochtend was ik druk bezig met het inpakken van verhuisdozen. De hele woonkamer staat vol nu, haha! Verder bracht ik de middag bij mijn ouders in de tuin door. Ik wilde mijn rieten strandtas oppimpen met wat leuke fournituren die ik op de markt had gekocht. Een DIY Ibiza strandtas it is!

Vandaag probeer ik in de ochtend nog wat dozen in te pakken, en vooruit te werken aan mijn blog. En dan is het aftellen naar a.s. donderdag. De sleutel van ons huisje, yay! Ik kan ook niet beloven dat er volgend weekend artikelen online komen. Dat is namelijk het weekend dat wij over gaan! Ik heb er zoveel zin in! Can’t wait!

Wat gaan jullie doen op deze mooie en zonnige zondag?


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

Volg:
Share:

19 Comments

 1. 7 juni 2015 / 08:46

  Wat heb je een fijne week gehad! Lekker door Rome drentelen, heerlijk :). En wat super dat de hypotheek rond is, nu kan het echt beginnen!

 2. 7 juni 2015 / 09:15

  Ah wat een leuke foto’s uit Rome zeg! Geweldig trouwens van jullie huisje, gefeliciteerd. Hoop dat het snel als thuis zal gaan voelen zodra jullie erin zitten <3

 3. 7 juni 2015 / 09:21

  Wat een heerlijke foto’s zeg! Ik moet toch even zeggen dat je er super goed uit ziet! Op de onderste foto van jou met je rode lipstick helemaal, wauw!

 4. 7 juni 2015 / 09:30

  Wat een heeeeerlijke week heb jij achter de rug zeg! En zo spannend dat jullie donderdag de sleutels krijgen!

  Ik ga vandaag heerlijk van het zonnetje genieten: bikini aan, insmeren en lekker liggen en lezen!

 5. 7 juni 2015 / 10:19

  Wat een heerlijke foto’s van Rome, aah! Ik roep altijd; ik ben zo vaak geweest dus ik wil niet meer. Maar ik wil OOK! <3 En al die Frozen Yoghurts, jum! En spannend; aftellen naar donderdag hihi <3 Fijne zondag mop!

 6. 7 juni 2015 / 11:21

  Wat een fijne zomerse foto’s! En wat leuk verhuizen! Veel succes en plezier :)!

 7. 7 juni 2015 / 13:33

  Wat een mooie foto’s van in Rome! Het lijkt mij een prachtige stad!

 8. 7 juni 2015 / 14:04

  Wat heerlijk dat jullie in Rome zijn geweest! En echt hele fijne foto’s hebben jullie gemaakt. Wat een spannende week deze week 🙂 Echt super leuk! Tot dinsdag, Marloes! Heb er zin in!

 9. 7 juni 2015 / 15:08

  Ik vind jouw haar zo geweldig echt wauw! En echt weer eens een leuke post, ik vind jouw ”week in pictures” altijd wel de leukste en het mooist gedaan 🙂 Sowieso ook echt geweldig dat je in Rome was!

 10. 7 juni 2015 / 18:08

  Die outfit op de eerste foto is echt heaven! De rest van de foto’s trouwens ook.. Jeetje ik ben best wel een beetje jaloers haha. Ik verlang zo naar vakantie op het moment. #nogdriewekenbikkelen.

 11. 7 juni 2015 / 18:35

  Heerlijk een dagje naar het strand. Wat gaat het snel met de sleutel van jullie huis, wauw. Moeten jullie er veel aan doen?

 12. 7 juni 2015 / 19:21

  Wat een prachtige foto’s maak je toch altijd! Rome is echt een heerlijke en prachtige stad! Ik ben er zo’n half jaar geleden met school geweest, maar ik wil zeker nog eens terug!

 13. 7 juni 2015 / 19:46

  Wat een heerlijk weer hebben jullie gehad in Rome! Ik ben er van de zomer ook geweest en de stad vind ik echt zo leuk. Zo te zien gaat het erg snel met jullie nieuwe huisje, hopelijk gaat de verhuizing snel. Geniet ervan.

 14. 7 juni 2015 / 23:05

  Ik kan altijd zo genieten van jouw ‘eet foto’s ‘ . En wat een heerlijke reis heb je gemaakt.

 15. 8 juni 2015 / 07:41

  Heerlijk al die foto’s van Rome! Zo te zien hebben jullie super genoten! En wat heerlijk dat je een dagje naar het strand bent geweest, was er het perfecte weer voor. Hugo vind ik ook het ultieme zomerdrankje, zo lekker <3

 16. 8 juni 2015 / 11:16

  Wauw wat ziet dat er allemaal goed uit. Ik ben jaloers hoor!

 17. 8 juni 2015 / 17:45

  Wat een heerlijke foto’s Marloes. Rome is zo’n fantastisch mooie stad <3

 18. 9 juni 2015 / 11:19

  Spannend dat dit de laatste paar dagen zijn in jullie appartement! Lijkt me heel spannend, maar ook wel weer leuk. Hopelijk verloopt alles goed deze week, succes meid <3

 19. 9 juni 2015 / 11:20

  Oh wat een prachtige hoogtepunten deze week en hoe lekker is het thuiskomen van zo’n heerlijke trip met mooi weer in eigen land <3 En heel veel succes met inpakken en verhuizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.