OPI Just Lanai-ing Around

OPI Just Lanai-ing Around

OPI heeft deze lente de ontzettend leuke en vrolijke Hawaii collectie met prachtige kleurtjes. De namen van de nagellakjes zijn super leuk en passen helemaal bij de Hawaii stijl. Laatst liet ik jullie de mooie nude kleur ‘Do You Take Lei Away‘ al zien. Maar vandaag heb ik nog een prachtig lakje uit deze collectie, namelijk; Just Lanai-ing Around. Hoe leuk! Just Lanai-ing Around is een hele mooie en bijzondere oudroze/paarse kleur. Het hangt er een klein beetje tussenin. De kleur is een beetje moeilijk te omschrijven. Ik vind dit lakje stiekem ook wel wat weg hebben van de lipstick MAC Faux. Eenmaal op mijn nagels aangebracht ziet het lakje er zo uit. Hier neigt de kleur toch wel meer naar het oudroze toe, met een paarse ondertoon. Ook bevat het lakje lichte shimmers. Dit is pas echt goed terug te zien bij zonlicht. Pretty! Het lakje dekt in twee laagjes, en blijft lang en mooi zitten op mijn nagels. Op dag 3 begint het lakje licht te chippen, en bij dag 4 haal ik hem er meestal af. Helemaal goed! Ik ben gek op dit mooie en bijzondere kleurtje <3! De OPI Hawaii collectie is verkrijgbaar bij o.a. Douglas. Een full size lakje met een inhoud van 15ml kost €14,25.

Deze review bevat producten die ik van een bedrijf of merk heb ontvangen

Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

24 Comments

 1. 16 mei 2015 / 10:04

  Oeh wat een prachtig kleurtje! Ik vind het een bijzondere kleur 🙂

 2. 16 mei 2015 / 10:16

  Wat een mooi lakje vind t kleurtje super!

 3. 16 mei 2015 / 10:21

  Ziet er mooi uit! Vind dit soort kleurtjes wel fijn voor als ik eens niet iets super hysterisch op m’n nagels wil haha!

 4. 16 mei 2015 / 15:05

  Ik hou van dit soort kleurtjes! Echt een prachtig lakje.

 5. 16 mei 2015 / 15:41

  Dit is echt wel een heel mooi kleurtje, ik wil er meerdere hebben uit de Hawaii collectie 🙂

 6. 16 mei 2015 / 21:02

  Wat een bijzondere kleur is dit, je kunt niet goed zeggen welke kleur dit precies is. Maar ik vind hem wel erg mooi 😀

 7. 17 mei 2015 / 21:55

  Wat een superleuk kleurtje is dit! Heel chique en past overal bij ♥

 8. 18 mei 2015 / 14:00

  Oh dit is wel typisch een kleurtje voor mij. Vind hem er erg mooi uitzien!

 9. 11 augustus 2015 / 09:16

  Dit kleurtje is leuk voor als het WK is ofzo, haha. Ik heb zelf een stuk of 7/8 lajeks van de Hema en ben er altijd wel tevreden over

 10. 26 april 2016 / 15:03

  Ecmeooins are in dire straits, but I can count on this!

 11. I agree! How do we turn the damn thing off?! I actually like being able to pick what plays next, not having some totally random video play that has almost nothing to do with what I just watched. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.