Hema Long Lasting Pastel Nagellak


Wanneer ik aan de lente denk, denk ik aan pastelkleuren. Zachte mintgroene, lichtroze en lila paarse kleurtjes. Ik heb al mooie mintgroene nagellak in mijn stash. Maar ‘echte’ heel lichtroze en lila kleurtjes nog niet! Ik besloot om een kijkje te nemen bij Hema, en daar zag ik ze. Kleur 445 en 832 nam ik mee. Hello Spring!


De lakjes van Hema hebben een vrij simpele verpakking. De potjes zijn vierkant en hebben een inhoud van 11 ml, wat best veel is! Het kwastje lakt erg fijn en precies. Voor de longlasting nailpolish betaal je €2,50. Wat natuurlijk lekker budget is!


Kleur 445 is een hele mooie lichtroze pastel suikerspinnen kleur. Kleur 832 een prachtige lila pastel kleur. Ik ben dol op dit soort lichte kleurtjes! Beide lakjes hebben drie laagjes nodig voor een complete dekking. Na het eerste laagje zul je ook zien dat de nagellak erg dun is! Dat is jammer!De lila kleur is mijn favoriet van de twee. Deze vind ik net een tikkeltje meer bijzonder dan de lichtroze kleur. Dit soort kleurtjes zie je dan ook niet zo veel. Vaak zijn ze net wat donkerder paars van kleur. Van de lichtroze kleur heb ik al een een soortgelijke kleur in mijn stash. Namelijk Pink Friday van OPI.

Conclusie
Ondanks dat de nagellak wel echt drie laagjes nodig heeft om goed te dekken, vind ik de lakjes erg fijn en vooral mooi! De kleuren zijn super pretty, en de nagellak blijft goed zitten. Bij dag drie kreeg ik lichte chips, en dan droeg ik nog niet eens een topcoat! Mijn nagels zijn helemaal lente proof!

De Hema Long Lasting Nailpolish is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleurtjes, van felle kleuren tot aan pastel. De lakjes kosten €2,50 per stuk!


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

27 Comments

 1. 30 maart 2015 / 08:22

  Het zijn hele leuke kleurtjes! Jammer dat je drie laagjes nodig hebt, dan is mijn geduld vaak al op, haha. Wel fijn dat ze lang blijven zitten :).

 2. 30 maart 2015 / 08:29

  Hema heeft echt prachtige pastellakjes in het assortiment <3 445 heb ik ook, en ik ben helemaal verliefd op het schattige kleurtje. 832 ga ik binnenkort ook aanschaffen!

 3. 30 maart 2015 / 09:07

  Jammer dat er drie laagjes nodig zijn, maar het uiteindelijke resultaat vind ik erg mooi. Inderdaad helemaal lenteproof 🙂

 4. 30 maart 2015 / 09:52

  Ah dit zijn echt super lieve kleurtjes, helemaal lente proof! Tof! <3

 5. 30 maart 2015 / 10:09

  Wat een mooie, zachte kleurtjes! Echt super leuk voor de lente!

 6. 30 maart 2015 / 10:33

  Oh wauw, dat lilakleurtje is echt prachtig! Inderdaad een bijzonder kleurtje, deze ga ik even onthouden hihi 🙂

 7. 30 maart 2015 / 11:29

  Dit zijn inderdaad hele mooie lente kleurtjes! Ik moet alleen eerlijk zeggen dat ik geen geduld heb om drie laagjes aan te brengen haha. Meestal vind ik 2 al te veel!

 8. 30 maart 2015 / 11:33

  Ik vind ze heel erg mooi! Kreeg ze in de goodiebag bij het event van Hema.
  Heb ook de dots topcoat, super lief <3

 9. 30 maart 2015 / 12:07

  Prachtige kleuren, jammer dat die lichte kleuren altijd wat meer laagjes nodig hebben.

 10. 30 maart 2015 / 12:24

  Ze zijn inderdaad super pretty <3 Ik merk zelf ook dat ze net iets te vloeibaar zijn en door de drie laagjes drogen ze bij mij slecht.. Jammer want ze zien er zo mooi uit! Helemaal klaar voor de lente <3

 11. 30 maart 2015 / 13:38

  Ze zijn super pretty! Dat deze kleurtjes mij nog nooit zijn opgevallen.. ze ijn echt zo mooi. Love pastel kleurtjes <3

 12. 30 maart 2015 / 14:15

  Ik heb net ook hele leuke kleuren nagellak bij de Hema aangeschaft, ze hebben daar onwijs veel leuke nagellak zeg!

 13. 30 maart 2015 / 16:18

  Jammer dat je zoveel laagjes nodig bent. De kleuren vind ik wel echt prachtig! Echt heel mooi !

 14. 30 maart 2015 / 20:07

  Leuk om hier eens een review van te zien! Mooie kleurtjes, maar 3 laagjes vind ik net een beetje teveel 🙂

 15. 30 maart 2015 / 22:42

  het zijn echt prachtige kleurtjes! toch haal ik geen hema nagellak meer, omdat ik vind dat ze snel chippen en niet lang blijven zitten:(

 16. 31 maart 2015 / 14:13

  Leuke kleurtjes, maar jammer dat er toch weer drie laagjes nodig zijn. Vind de kleurtjes wel heerlijk snoeperig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.