E.L.F. Hydrating Under Eye Primer

e.l.f. hydrating under eye primer

E.L.F. Hydrating Under Eye Primer

Een primer is een ideaal product om je make-up langer en mooier op haar plaats te laten zitten. Je hebt speciale primers voor op het gezicht en de oogleden. Ik ben er zelf groot gebruiker van, en kan niet zonder! Maar wisten jullie dat er ook primers bestaan om onder de ogen aan te brengen? Vandaag review ik er één. Namelijk de E.L.F. Hydrating Under Eye Primer. Benieuwd of dit product aan mijn verwachtingen voldoet? Lees dan snel mee verder!

elfprimer4
De E.L.F. Hydrating Under Eye primer is ideaal om het gebied onder de ogen te primen om ervoor te zorgen dat concealer niet in de lijntjes trekt en dat het langer op haar plaats blijft zitten. De hydrating under eye primer zit vol met vitamine C & E, Shea butter, Groene Thee, Aloe Vera en Ginko Biloba om de huid te verzorgen en te voeden. De flinterdunne, zijdezachte textuur vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes, gezwollenheid en rimpels. Mocht je ‘s morgens vaak last hebben van wallen en vermoeide ogen, dan is dit product ideaal om te gebruiken. Het zorgt namelijk gelijk voor een frissere uitstraling!

elfprimer5
De E.L.F. Hydrating Under Eye Primer zit verpakt in een handige pompflacon met een inhoud van 10 gram product. Een pompflacon werkt voor een primer lekker hygiënisch en makkelijk. Met één pompje krijg je al genoeg product uit de pompflacon om onder één oog aan te brengen. Verder is de verpakking mat zwart van kleur en lekker basic.

elfprimer2
De ingrediënten zijn ook niet geheel onbelangrijk. Op de achterkant van het doosje staat de ingrediëntenlijst. Er zitten aardig wat siliconen in wat je ook wel duidelijk merkt aan de substantie van de primer. Ook staat vrij ver bovenaan de lijst minerale olie. Mocht je dit liever vermijden dan kun je deze primer beter skippen. Ook valt het me op dat er inderdaad aardig wat verzorgende bestanddelen inzitten. Halverwege de lijst staan de Shea Butter, Groene Thee en Aloë Vera, Ginko Biloba en Vitamine C & E.

elfprimer6
De primer heeft een lichtroze kleur, wat er ook voor zorgt dat donkere kringen minder zichtbaar worden.

elfprimer10
Dan is het tijd om de under eye primer uit te gaan testen. Ik probeer jullie het resultaat zo duidelijk mogelijk op de foto te laten zien. Hierbij heb ik op de linkerfoto concealer onder mijn ogen aangebracht zonder primer eronder, en op de rechterfoto heb ik eerst de primer aangebracht, en toen pas de concealer. De primer heeft een niet vette structuur en voelt erg prettig aan op de huid. De primer trekt lekker snel in de huid, en je hoeft dan ook niet lang te wachten met het aanbrengen van de concealer. Ook het uitblenden van de concealer gaat een stuk makkelijker dan wanneer ik geen primer gebruik. Het is ook wel goed te zien dat links de lijntjes onder mijn ogen iets beter zichtbaar zijn dan op de rechterfoto.

elfprimer9
En hier nog even een duidelijke foto met het verschil. Links weer zonder primer, en recht met. Wat betreft het resultaat is het misschien wat lastiger om goed te zien, maar met het aanbrengen van concealer merk je toch wel goed dat met primer een stuk prettiger werkt. Ook blijft mijn concealer beter op haar plek zitten en zit het ‘s avonds er nog prima op.

Conclusie

In het begin had ik niet veel verwachtingen bij een speciale primer voor onder je ogen. Maar net als bij een oogschaduwprimer en een gezichtsprimer ben ik weer erg enthousiast. Fijne lijntjes onder de ogen worden een stukje minder, en de huid onder de ogen wordt ook nog eens extra verzorgt door de hydraterende bestanddelen die in de primer verwerkt zitten. Daarbij blijf ik ook nog gewoon een speciale oogcrème gebruiken voordat ik een primer aanbreng. De niet vette textuur van de primer trekt snel in de huid, zodat je vrijwel direct aan de slag kunt gaan met een het aanbrengen van foundation/concealer. Of je na gebruik van de under eye primer er nu ook echt minder vermoeid uit gaat zien? Dat niet! Daar heb je echt nog wel een laagje concealer voor nodig! Al met al een fijn product, die ik langzaamaan steeds vaker aan mijn routine toevoeg.

De E.L.F. Hydrating Under Eye Primer is lekker budget en kost €4,-. E.L.F. is online verkrijgbaar in de webshop.


Deze review bevat producten die ik van een bedrijf of merk heb ontvangen


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

27 Comments

 1. 12 maart 2015 / 06:53

  Ik ben hier nu zelf ook wel benieuwd naar geworden, zeker voor dat zachte prijsje 🙂

 2. 12 maart 2015 / 07:07

  Ziet er goed uit! Ik vind het verschil nog best duidelijk!

 3. 12 maart 2015 / 07:27

  Oh wat een top product! Ziet er inderdaad super goed uit Marloes! <3

 4. 12 maart 2015 / 08:53

  Ik vind het verschil toch best opmerkelijk. Had niet verwacht dat je écht verschil zou zien!

 5. 12 maart 2015 / 09:02

  Toen ik je bericht begon te lezen leek het mij echt onzin maar het verschil is goed zichtbaar. Je hebt een heel duidelijk review geschreven en mooie foto’s. Die ga ik toch eens uitproberen. De producten van E.L.F. hebben mij al diverse keren positief verrast.

 6. 12 maart 2015 / 09:15

  Als ik goed kijk zie ik wel degelijk verschil. Had ik niet verwacht eigenlijk. Je foto’s van je ogen zijn trouwens echt mooi scherp! <3

 7. 12 maart 2015 / 09:19

  Wat een mooi resultaat, je ziet echt goed het verschil. Fijn ook dat de concealer beter blijft zitten met de primer. Deze komt op de wishlist!

 8. 12 maart 2015 / 09:19

  Klinkt goed, en helemaal voor dat budgetprijsje! Het zijn van die dingen die ik alleen dan weer vergeet, net als wenkbrauwgel :’)

 9. 12 maart 2015 / 09:59

  Ik vind het verschil er wel erg mooi uitzien! Misschien niet groot maar het is er wel. Hele fijne review Marloes ik ben ontzettend benieuwd geworden naar dit product!

 10. 12 maart 2015 / 10:21

  Ik had inderdaad ook niet zo veel verwacht van een under eye primer, maar je ziet duidelijk verschil!

 11. 12 maart 2015 / 10:23

  Wauw, je kunt echt duidelijk het verschil zien als je primer draagt of niet! Ik ga deze ook eens proberen.

 12. 12 maart 2015 / 11:42

  Leuk dat je er ook een review over schrijft. Ik heb deze primer ook en vind hem echt super!

 13. 12 maart 2015 / 11:52

  Deze zou ik ook nog wel graag eens willen proberen (: het verschil is echt te zien.

 14. 12 maart 2015 / 13:20

  Handig! Ik gebruik momenteel gewoon mijn gezichtsprimer onder mijn ogen.

 15. 12 maart 2015 / 16:24

  Je ziet zeker wel verschil met de primer! Alleen volgens mij is er niets mis mee met gewoon gezichtsprimer hihi

 16. 12 maart 2015 / 20:15

  Wat een leuk en handig product, ik wist niet dat een onder het oog primer bestond! Ik zie niet heel veel verschil, maar het lijkt me wel een fijn product, het lijkt me vooral dat de concealer ook langer op zijn plaats blijft. Fijne review!

 17. 12 maart 2015 / 20:20

  Ik denk er eigenlijk nooit aan om een primer voor onder mijn ogen aan te schaffen. Misschien toch maar een keer proberen!

 18. 12 maart 2015 / 20:50

  Oh dat klinkt goed zeg! Ik zit zelf ook met die lijntjes maar vroeg me af of oogprimer nou daadwerkelijk zoveel meer doet als gezichtsprimer. Blijkbaar wel!

  Binnenkort maar eens een bestellinkje doen, hoor en lees ook veel goede verhalen over de gezichtsprimer van elf.

 19. 12 maart 2015 / 21:25

  Dit ziet er fijn uit hoor. Het lijkt me een mooie toevoeging aan de basis van je make-up!

 20. 12 maart 2015 / 22:35

  Ik ben erg verrast door het resultaat! Ik had ook geen idee dat dit product er was en kan zo wel een paar momenten opnoemen dat hij erg handig zal zijn haha. Vind het eindresultaat mooi, natuurlijk met een fris uitstraling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.