Ecotools Tapered Blush Brush

ecotools1

Ecotools Tapered Blush Brush

Ecotools is een merk waar ik al regelmatig wat over gehoord heb, maar nog nooit eerder iets van had uitgeprobeerd. Ecotools is een eco vriendelijk merk en wordt in meer dan 50 landen verkocht. Het merk staat bekend om de goede kwaliteit kwasten en zachte haren. Vandaag review ik de tapared blush brush van Ecotools.

ecotools2
Alle kwasten zijn verpakt in een herbruikbare verpakking die als bewaartasje gebruikt kan worden. De verpakkingen en penselen zijn gemaakt van natuurvriendelijke en gerecyclede materialen. Het handvat is van bamboo, de metalen ferulle is gemaakt van gerecycled aluminium en de met hand geknipte haartjes zijn gemaakt van synthetische materiaal genaamd taklon. De penselen zijn dus milieu- en diervriendelijk. Klinkt goed toch! Ook vindt je het eco keurmerk terug op de verpakking.

ecotools4
De tapered blush brush is de perfecte kwast om je blush mooi mee aan te brengen. Het houten handvat doet me een beetje denken aan mijn bamboe kwastenset van Zoeva, die ik al jaren met veel plezier gebruik. Het bamboe handvat ligt lekker in de hand, en zorgt ervoor dat je niet weg glijd met je handen. De tapered blush brush heeft een iets andere vorm dan dat ik gewend ben. Aan de bovenkant is ze wat meer puntig, dan andere blush brushes. De platte kant van de kwast is ook ideaal om mee te contouren en highlighter mee aan te brengen.

ecotools5
ecotools3
De haren van de kwast voelen heerlijk zacht aan en prikken niet op de huid. Ook is de kwast goed gevuld met haren, en pakt het genoeg product op. Ik moest in het begin een beetje wennen met het aanbrengen van mijn blush, maar het gaat vanzelf. Tegenwoordig pak ik altijd de tapered blush brush om mijn blush aan te brengen. Dit doe ik met het platte gedeelte van de kwast. Ik heb de kwast inmiddels al 3x gewassen, en de haren blijven mooi en lekker zacht aanvoelen. Wat mij betreft een topper!

De Ecotools tapered blush brush is o.a. verkrijgbaar bij de webshop Beauty4sale. In de webshop verkopen ze ook nog andere kwasten van dit mooie merk. Met de kortingscode 4tba krijg je tot eind deze week ook nog eens 10% korting op je aankoop!


Deze review bevat producten die ik van een bedrijf of merk heb ontvangen


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

Volg:
Share:

13 Comments

 1. 25 februari 2015 / 07:28

  Deze klinkt heel fijn en ook nog eens met een mooie visie erachter. Ik gebruik nu een stippling blush brush, die is heel fijn om sterk gepigmenteerde blushes mee aan te brengen :).

 2. 25 februari 2015 / 07:48

  Klinkt als een hele fijne kwast! Zelf heb ik een setje met oogschaduw kwasten van Ecotools, en die zijn ook heerlijk zacht en bevallen ontzettend goed!

 3. 25 februari 2015 / 09:26

  Ik hoor altijd hele goede verhalen over Ecotools. Zelf heb ik er nog niets van geprobeerd. Misschien toch maar eens gaan doen (:

 4. 25 februari 2015 / 09:34

  Ik hoor veel goeds over dit merk, ik wil het nu ook weleens proberen. Hij ziet er mega zacht en fijn uit!

 5. 25 februari 2015 / 09:42

  Ik vind die sets van Ecotools die je bij de DA kunt kopen helemaal niets, maar de grote kwasten zoals deze vind ik er wel heel erg mooi uit zien!

 6. 25 februari 2015 / 10:04

  Klinkt al een hele fijne kwast! Zelf ben ik dol op de kwasten van Real Techniques 🙂

 7. 25 februari 2015 / 10:22

  Mooie kwast! Lijkt me okk erg fijn. Heb zelf nog nooit een kwast van ecotools gehad, maar hoor er wel veel goede dingen over. Ben nu toch wel benieuwd haha. Weet niet of ik het heb gemist, maar wat kost deze? 🙂

 8. 25 februari 2015 / 11:01

  Het is een onwijs fijne kwast, ik gebruikte het bijna dagelijks. Helaas is hij nu gestolen 🙁

 9. 25 februari 2015 / 11:24

  Ik ben wel benieuwd naar dit merk, nog helemaal geen ervaring mee!

 10. 25 februari 2015 / 11:33

  Ik heb zelf ook een setje met Ecotools kwasten, ze zijn super fijn! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.