Beauty Favorieten Februari

beautyfavorieten
Hi beauty’s! Februari loopt alweer ten einde, en langzaamaan gaan we weer richting de lente toe. Yay! Helemaal niet erg! Het is weer tijd om mijn beauty favorieten van de maand Februari met jullie te delen. Vergeet de video niet in 1080HD te bekijken voor de beste kwaliteit!

Ik zou het leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Zo blijf je als eerste op de hoogte van mijn nieuwste video’s!


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

Volg:
Share:

14 Comments

 1. 26 februari 2015 / 06:19

  mooie lipsticks! die van catrice vind ik heeeel mooi. ik ga snel eens kijken hoe de kleur ‘in het echt’ eruit ziet!

 2. 26 februari 2015 / 07:45

  Ik ben heel erg benieuwd naar je review over de reinigingsmelk en lotion van Dr. Hauschka. Ik heb mini’s gekocht om ze uit te proberen, maar daardoor heb ik te weinig eigenlijk om een goed oordeel erover te geven. Ik kijk uit naar je blogje daarover!

 3. 26 februari 2015 / 08:06

  Ik vind je video’s altijd zo leuk om te bekijken. Wat sta je er weer stralend op! <3

 4. 26 februari 2015 / 08:52

  Wat een mooie video Marloes! Ik ben heel benieuwd naar de verzorging van Dr. Hauschka, ik heb het nog nooit geprobeerd, maar het lijkt me erg fijn. Het Too Faced chocolate palette is echt een plaatje, die staat al zo lang op mijn wishlist, niet normaal, haha. Fijn dat hij zo goed bevalt.

 5. 26 februari 2015 / 09:51

  Wat een fijne producten. Vooral Dr hauscka lijken me fijn, ook door de ingredienten. En dat palette wauw gewoon ziet er geweldig uit, ben benieuwd waar ze die verkopen

 6. 26 februari 2015 / 14:23

  Leuke video! Ik ben gek op dat Chocolate Palette van Too Faced! Ik heb hem zelf ook en ik gebruik hem zoo vaak 🙂 xx

 7. 26 februari 2015 / 16:38

  Oee ik heb vandaag die nieuwe lipstick van Catrice weten te scoren! Ben er echt blij mee 🙂

 8. 26 februari 2015 / 19:27

  Wat een fijne producten allemaal zeg en wat zie je er toch prachtig uit weer <3, heel mooi! X

 9. Marit
  26 februari 2015 / 23:25

  Wat heb je leuke favorieten deze maand! Ik vind het ook erg leuk dat je meer de natuurlijke kant opgaat, daar ben ik ook erg in geïnteresseerd.

 10. Anne
  27 februari 2015 / 01:07

  Leuk filmpje en mooie favorieten. Vooral dat blush/bronze setje van ELF spreekt me aan. Ik wilde hem meteen bestellen maar op de site zag ik dat er meerdere kleuren zijn. Heb jie de St. lucia of de Fidji? Het setje dat je liet zien lijkt me perfect, goed geprijsd ook. Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *