Anastasia Dipbrow Pomade in Soft Brown

Anastasia Dipbrow Pomade in Soft Brown

Anastasia is mijn favoriete merk als het gaat om de ‘brows’. De kwaliteit van de producten is goed, en de keuze is erg groot. Vorige zomer maakte ik voor het eerst kennis met de dipbrow pomade en sindsdien ben ik verkocht. Dipbrow pomade is een waterproof cream die ideaal is voor het accentueren van perfecte wenkbrauwen. Toen dipbrow van Anastasia net uit kwam waren er nog maar 5 kleuren te koop. Inmiddels is het assortiment uitgebreid en heb je de keuze uit 9 kleurtinten. Reden voor mij om een lichtere kleur te kopen, aangezien die van mij vrij donker was.Anastasia dipbrow zit verpakt in een klein rond glazen potje met een inhoud van 4 gram. Dit is erg veel, en hier doe je dan ook ontzettend lang mee. Het product is zuinig in gebruik, omdat je er maar super weinig van nodig hebt. Dipbrow is ook erg fijn om te gebruiken als waterproof eyeliner. Een twee in 1 product dus!


Hier heb ik er ook even mijn andere dipbrow bijgepakt in de kleur ‘chocolate’. Haha, het kleurverschil tussen de 2 is enorm. Soft brown staat bij mij een stuk natuurlijker dan ‘chocolate’. Wil ik opvallende brows, dan pak ik de donkere kleur erbij. Maar voor dagelijks gebruik grijp ik toch liever naar ‘soft brown’. Hier zie je trouwens ook goed hoe weinig er uit het potje is na een half jaar gebruik. De dipbrow in chocolate gebruikte ik ongeveer een keer of 4 in de week, afwisselend met een wenkbrauwpoeder van NYX. Anastasia dipbrow is o.a. te koop bij Douglas. Alleen hier betaal je voor een potje van 4 gram €27,95. Erg prijzig! Op beautybay betaal je namelijk maar €11,70 , wat ruim de helft minder is. Wow! Op de website van beautybay vind je ook heel handig terug, welke kleur geschikt is voor jou wenkbrauwen. Het schema kun je hieronder terugvinden.

Blonde – goud blond tot donker blond haar
Medium Brown – Middel bruin tot donkerbruin haar of zout-en peper kleur
Dark Brown – Middel  bruin tot donkerbruin haar
Ebony – Donker bruin tot zwart haar
Auburn – aardbeien blond haar tot rossig haar
Chocolate – Warm bruin tot donkerbruin haar
Soft Brown – Donkerblond tot lichtbruin haar
Taupe – Platinum tot lichtblond haar
Caramel – Goudbruin tot licht brunette haar
Ash Brown – Midden bruin tot brunette haar
Granite – Donkerbruin tot zwart haar met koele assige tonen


De pigmentatie van dipbrow is erg goed. Links zie je de kleur ‘chocolate’ en rechts ‘soft brown’. Als je dipbrow aan gaat brengen is het ook belangrijk om een beetje van het product aan je hand te smeren, zodat je niet teveel product op je wenkbrauwen aanbrengt. Je hoeft ook maar heel lichtjes met het kwastje de huid aan te raken, omdat dipbrow zo lekker creamy is.


Hier heb ik de dipbrow in soft brown heel lichtjes aangebracht voor een natuurlijke brow. Ik begin altijd met een streep aan de onderkant te trekken, om mijn wenkbrauw te omlijnen. Dan ga ik verder aan de bovenkant, en borstel ik alles nog even door met een wenkbrauw borsteltje. Als jullie het leuk vinden kan ik een video tutorial maken over hoe je de dipbrow aanbrengt.

 

Conclusie

Ik kan hier eerlijk gezegd alleen maar positief over zijn. Dipbrow werkt snel, is super goed gepigmenteerd en blijft erg lang en mooi zitten. Mijn holy grail wat betreft wenkbrauw product. Ook is dit een heel fijn product als je wat open stukjes tussen je wenkbrauw hebt zitten door te enthousiast epileren. Met een potloodje dekt dit vaak wat minder goed, maar de dipbrow vult de open stukjes erg goed op.

Anastasia dipbrow pomade is verkrijgbaar in 9 verschillende tinten. De prijzen variëren van €11,90 tot €27,95. Je kunt het o.a. kopen bij Douglas en Beautybay


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

43 Comments

 1. 20 januari 2015 / 06:30

  Klinkt als een super product! Ik ben gek op wenkbrauw-producten. Ik stem trouwens voor een video, ben benieuwd hoe jij je wenkbrauwen opmaakt.

 2. 20 januari 2015 / 07:17

  Wat bizar dat het op Beautybay zó veel goedkoper is, grappig zeg! Dan valt de prijs opeens reuze mee, prima te betalen. Zelf gebruik ik vaak een poeder, zo’n creamy product vind ik toch altijd nog een beetje eng, ik heb liever geen vette, neppe, bruine wenkbrauwen met mijn blonde haar 🙂 Maar hoe jij het product hier hebt aangebracht vind ik het er toch wel heel tof uitzien, mooi! Liefs!

 3. 20 januari 2015 / 07:36

  Ik ben zeer naar de gel, de werking ziet er mooi en strak uit!
  XOXO esmee

 4. 20 januari 2015 / 08:04

  Geweldige review! Ik wil deze echt nog steeds een keer proberen

  • 19 april 2017 / 06:24

   I’ve been loonikg for a post like this forever (and a day)

 5. 20 januari 2015 / 08:20

  Goed om te horen dat je er tevreden bent, het ziet er iniedergeval super uit

 6. 20 januari 2015 / 08:23

  Soft Brown staat je goed! Mooi om te zien dat je je wenkbrauwen op een natuurlijke manier bijwerkt, zo’n ‘drag queen’ wenkbrauw vind ik echt helemaal niks! Ik ben ook helemaal weg van Dipbrow, schreef er vorige week een enthousiaste review over.. :-))) Liefs, Diantha

 7. 20 januari 2015 / 08:24

  Deze klinken altijd heel erg goed! Ik denk ook dat deze kleur je wat zachter staat, dus een goede kleurkeuze :). Apart dat bij Beautybay het zoveel goedkoper is, scheelt een hoop!

 8. 20 januari 2015 / 08:25

  Dank je voor je tip. Deze ga ik zeker proberen bij Douglas (en dan waarschijnlijk kopen op Beautybay;)

 9. 20 januari 2015 / 08:29

  Ik vind het resultaat er echt super uitzien!

 10. 20 januari 2015 / 08:48

  Deze kleur past inderdaad perfect bij jou! Echt een prachtig en natuurlijk resultaat! Wat fijn dat dit product op Beautybay zoveel goedkoper is, bedankt voor de fijne tip!

 11. 20 januari 2015 / 10:02

  Heel mooi en ook zeker natuurlijker! Ik wil ook voor wat dipbrows voor Anastasia gaan binnenkort, ze lijken me echt superfijn!

 12. 20 januari 2015 / 10:29

  Ik word helemaal happy van jouw review! Ik gebruik nu een wenkbrauwgel van dit merk en ben er zo tevreden over! Een zeer groot verschil met de budgetmerken.

 13. 20 januari 2015 / 10:56

  Fijne review! En ik stem voor een videotutorial 🙂

 14. 20 januari 2015 / 11:29

  Hij klinkt heel erg goed, mooi kleurtje ook! ik ben altijd nog zo gelukkig met mijn Make Up For Ever Aqua Brow, dat is echt mijn vriendje. Als die leeg is dan moet ik deze maar eens proberen 🙂

 15. 20 januari 2015 / 11:43

  Lijkt me een heel fijn wenkbrauw product! Deze kleur staat je ook heel mooi natuurlijk vind ik. Wel vind ik het een beetje gek dat er zoveel verschil in prijs is. Ligt dat aan de (web)shop die het verkoopt?

 16. 20 januari 2015 / 11:50

  Ik heb nog nooit wat van dit merk gekocht, maar het klinkt altijd wel heel goed!

 17. 20 januari 2015 / 12:06

  Het lijkt me een heel fijn product, chocolate is misschien wel een goeie kleur voor mij! (:

 18. 20 januari 2015 / 12:19

  Echt een fijn product lijkt me. Ik zag laatst ook dat ‘ie op beautybay zoveel goedkoper was. Het scheelt echt super veel. Wat raar eigenlijk!

 19. 20 januari 2015 / 13:57

  Deze wil ik echt nog steeds heel graag hebben! Goede review heb je erover geschreven Marloes. Ik weet alleen nog niet welke kleur ik aan moet gaan schaffen. Wel gek dat ze bij de Douglas zo duur zijn. Het scheelt echt enorm veel!

 20. 20 januari 2015 / 14:44

  Ik vind de dipbrow echt prachtig! Ik heb hem nog niet in mijn collectie maar denk er echt aan om hem aan te schaffen.

 21. 20 januari 2015 / 15:04

  Het resultaat vind ik echt prachtig, heel mooi en natuurlijk inderdaad! Ik gebruik nu het poeder maar de dip ziet er nog net wat natuurlijker uit!

 22. 20 januari 2015 / 15:58

  Ah super, want ik ga deze vandaag bestellen op beautybay!!!

 23. 20 januari 2015 / 18:23

  ik kocht laatst een wenkbrauwpoeder van inglot, maar moet zeggen dat ik er nog niet echt heel tevreden over ben! dit product ziet er wel heel goed uit, ik zou die zo willen aanschaffen maar ben bezig met geen make-up meer te kopen!

  • brenda
   21 januari 2015 / 09:48

   Die van make uo studio is fijn en niet heel erg duur

 24. 20 januari 2015 / 19:32

  Ziet er goed uit. Dit product wil ik al een hele tijd proberen, maar telkens doe ik het niet omdat ik toch niet goed weet welke kleur ik moet nemen.

 25. 20 januari 2015 / 19:55

  Ik ga hem van het weekend even bestellen in de kleur chocolate. Ik heb namelijk donkere wenkbrauwen van mijzelf. Ik ga ook twee liquid lipsticks erbij bestellen, ik heb de swatches gezien en schijnbaar zijn ze echt super!

 26. 20 januari 2015 / 20:02

  Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben 🙂 Het resultaat ziet er zo natuurlijk en mooi uit. Ik ben heel erg benieuwd geworden 😀

 27. 20 januari 2015 / 20:27

  Ahh wat mooi en jouw wenkbrauwen zien er zo natuurlijk uit! Ik zou heel graag een filmpje willen zien hoor 🙂

  • Marloes
   20 januari 2015 / 21:27

   Dan ga ik komend weekend een video opnemen 🙂 !

 28. 20 januari 2015 / 21:14

  Wil dit product zo graag proberen! Hoor alleen maar goede verhalen!

 29. 20 januari 2015 / 21:44

  Wauw, mooi product. Ik vind het bij mijzelf er altijd zo extreem nep uitzien, maar dat zal wellicht een kwestie van wennen zijn? Ben benieuwd naar je video!

 30. 20 januari 2015 / 21:55

  dit product wil ik ook in de winkel gaan kopen, ik ben benieuwd welke kleur ik moet nemen!

 31. brenda
  21 januari 2015 / 09:47

  Die lichte kleur staat veel beter! Gebruik zelf wenkbrauwpoeder van make up studio, werkt ook erg fijn..

 32. 22 januari 2015 / 16:58

  Wat zijn je wenkbrauwen prachtig met dit product zeg!

  • Marloes
   22 januari 2015 / 21:03

   Wat lief! Dankjewel Evelien!

 33. 23 januari 2015 / 10:21

  Wat grappig, ik had ook eerst de chocolate en ben een paar weken geleden ook overgestapt op soft brown 🙂

  • Marloes
   23 januari 2015 / 13:23

   Toevallig id 🙂 ! Wat vind jij van soft brown? Ik ben er erg tevreden over. Stukje natuurlijker nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.