In the Picture #39


Goeiemorgen! Ik ben weer terug uit Gent, en heb heerlijk genoten samen met vriendlief. Hier komt nog een aparte plog over online. Dus vandaag een kleine selectie van foto’s van de afgelopen week en een heel klein beetje Gent. Hoe was jullie weekje?


Vorige week zondag moest ik nog even werken, omdat we dienst hadden dat weekend. Gelukkig was het niet druk en was ik drie kwartier later alweer thuis.


Toen ik thuis kwam plofte ik neer op de bank met een serie, en probeerde ik een recept uit voor het kerst dessert. Helemaal niet erg om voor te proeven :-)! Dit is een gingerbread cake me vanille lime pudding. Apart van smaak, maar wel een hele lekkere combinatie!


Aan het einde van de middag kroop ik achter de laptop met een healthy warme chocolademelk gemaakt van amandelmelk.

Mijn ontbijtje maandagochtend. Yum!


Maandag kwam ook de review van de mooie MAC Diva online. Hebben jullie hem al gelezen?


Ik was creatief met mijn ontbijtjes deze week. Dinsdag maakte ik een nana ice cream van chocolade en pindakaas. Dit maak je heel simpel door 2 bevroren bananen in de blender te doen, met een scheutje amandelmelk en 1/1,5 el rauwe cacao, beetje honing een 1 el pindakaas.


‘s Avonds deed ik even helemaal niets, en bladerde ik in de nieuwe kerst Allerhande op zoek naar lekkere recepten.


Woensdag kwam mijn eerste kerst tutorial online. Ik maakte deze look met gouden glitter van MAC. Hebben jullie de tutorial al gezien?


Woensdagavond bracht ik een avondje door bij de belastingdienst. Daar werd een hele seminar gegeven voor starters. Het duurde bij elkaar zo’n 3,5 uur. Maar ik heb er veel van opgestoken, fijn!


Donderdagavond kwam ik thuis uit mijn werk, en had vriendlief deze heerlijke pancakes gebakken. Ik maakte nog wat healthy Nutella zelf, en smeerde die op de pancakes. Heerlijk <3!


Yay, vrijdag was het tijd voor ons weekendje Gent. Het weer echt om te huilen, dus besloten we om wat later te vertrekken dan de bedoeling was. Om half 11 zaten we uiteindelijk in de trein. In Antwerpen moesten we nog even overstappen, en wat is het station daar toch ontzettend mooi geworden zeg. Ook was alles prachtig versierd voor de kerst. Love it!


Eenmaal aangekomen in Gent, was het gelukkig helemaal opgeklaard. Tijd om de stad te verkennen. Gent is zo mooi! Superleuke straatjes, en de bouwstijl is prachtig. Even een selfie bij de brug op de mooie Korenlei. De plog van ons weekendje Gent, kunnen jullie maandag of dinsdag verwachten.


Die middag hebben we vooral gewinkeld in Gent. En lekker wat rondgelopen over de kerstmarkt. Ik kocht verder niets, want deze tijd van het jaar slaag ik echt ‘nooit’ in de winkels. Ik ben een rampzalige sale shopper haha! Bij The Body Shop haalde ik deze wild argan oil massagebar. Lekker!


‘s Ochtends sliepen we heerlijk uit tot een uurtje of 9 en daarna gingen we ontbijten bij Le Pain Quotidien. Een van mijn favorieten tentjes om te ontbijten/lunchen. Ik ging voor de warme havermout in rijstemelk met een topping van verse bosbessen jam en gepofte quinoa. Yum, erg lekker!


Good morning pretty Gent!


Voordat we vertrokken uit Gent aten we eerst nog een heerlijke wafel met chocoladesaus en slagroom. OMG!


En omdat we toch langs Antwerpen kwamen, maakte we daar nog even een tussenstop. Vriendlief shopte nog wat truien, en ik wilde nog eventjes langs Ladurรฉe voor deze verslavende macarons <3! Vanille is duidelijk mijn favoriet, haha!


Het was inmiddels half 8 toen we thuis waren, en toen besloten we nog een hapje te gaan eten in Breda bij The Rib Factory. Super lekker! Dat zijn echt de beste spareribs die ik ken! Een mooie afsluiter van een heerlijke weekendje weg samen!

Eenmaal thuis keken we nog twee afleveringen van Covert Affairs, en viel ik half in slaap op de bank. Zo moe was ik, haha! Vandaag verder een rustig dagje op de planning. Wat bloggen, en een kerstlook maken. Verder moet ik morgen en dinsdag nog werken, en dan heb ik eindelijk eventjes vrij! Heerlijk!

Hebben jullie al vakantie? Fijne zondag! Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter


Christmas Wishlist

[show_shopthepost_widget id=”464734″]
Share:

28 Comments

 1. 21 december 2014 / 10:09

  Leuke foto’s! Gent is echt een prachtige stad! Wij waren gisteren ook nog rondom Gent aan het fotograferen :). Prachtige kerstlook heb je gemaakt!

 2. 21 december 2014 / 10:21

  Leuke foto’s en pff 3,5 uur bij de belastingsdienst zijn dat wil niemand, maar fijn dat je veel opgestoken hebt! Die wafel he, yumyumyum :D! ziet er echt delicious uit

 3. 21 december 2014 / 10:22

  Wat een fijne foto’s weer! Ik ben ook een slechte sale shopper. Ik vind het bijna altijd zo’n troep. Kan daar niet rustig iets in vinden haha. Die massagebar lijkt me trouwens heerlijk!

 4. 21 december 2014 / 10:25

  Lekker zeg, een tripje naar Gent! Daar wil ik ook nog heel graag een keer naar toe ๐Ÿ™‚
  Ik heb sinds gisteren lekker even een weekje (plus een dag) vakantie. Echt genieten, en vandaag een paar nachtjes naar Maastricht! Nu al een top vakantie dus ๐Ÿ˜‰

 5. 21 december 2014 / 10:40

  Wat een heerlijke foto’s! Ik kijk uit naar je plog van Gent, ik wil daar binnenkort ook nog een weekendje heen ๐Ÿ˜€ En wat zien je ontbijtjes (en toetjes) er weer heerlijk uit! <3

 6. 21 december 2014 / 10:47

  Fijn dat je zo van Gent genoten hebt, ik studeer daar en vind het een van mijn favo steden! ๐Ÿ˜‰ ik ben al benieuwd naar je post over Gent. Wat een lekkere dingen at je ook, mmm.

 7. 21 december 2014 / 10:59

  Gent is zo’n mooie & sfeervolle stad! Leuk dat je er nog een aparte blogpost over gaat schrijven. Fijne zondag!

 8. 21 december 2014 / 11:14

  Je kerst look ziet er heel mooi uit, maar die wafel ziet er heel lekker uit! ๐Ÿ˜€

 9. 21 december 2014 / 11:19

  Wat een leuke blog !!!! En leuke foto’s! !! Ik ben benieuwd naar je Gent blog! Lekker een weekend weg!!! ๐Ÿ™‚

 10. 21 december 2014 / 12:31

  Wat een heerlijk en leuk overzicht weer! Ik ben benieuwd naar jou plog en de Laduree moet ik echt eens op gaan zoeken in Antwerpen, op de een of andere manier mis ik hem altijd hihi

 11. 21 december 2014 / 13:26

  Mooie foto’s ! En MAC Diva is echt prachtig !! X

 12. 21 december 2014 / 14:58

  Leuk om Gent eens te zien door de ogen van iemand anders! Ben benieuwd naar je plog!

 13. 21 december 2014 / 15:49

  Oh jeetje wat een heerlijk eten allemaal, krijg er spontaan honger van! Leuke foto’s. ๐Ÿ™‚

 14. 21 december 2014 / 16:44

  Ah wat een leuke diary weer. Macarons van Ladurรฉe zijn inderdaad รฉcht goddelijk. Ik krijg er gelijk trek in..

 15. 21 december 2014 / 19:45

  Leuke foto’s allemaal. Je kerstlook vond ik zo mooi dat ik hem in mijn artikel van gisteren heb verwerkt ๐Ÿ˜€ x

 16. 21 december 2014 / 21:00

  Gent lijkt me een hele mooie, leuke stad. Ik ben benieuwd naar je plog/verslag. Werkze de komende 2 dagen!

 17. 21 december 2014 / 23:33

  Ik twijfel nog of k Diva ga halen, hij is wel echt supeeer mooi!

 18. 22 december 2014 / 09:26

  Mooie foto’s weer allemaal! Ik ben jaloers op je macarons ๐Ÿ™ Liefs!

 19. 22 december 2014 / 18:41

  Wat een leuke diary weer! Stiekem vind ik Gent de mooiste en leukste stad van Belgiรซ x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.