GOSH Stardust Nail Laquer Herfst/Winter 2014

gosh stardust nail laquer

GOSH Stardust Nail Laquer Herfst/Winter 2014

GOSH heeft mij en velen andere beauty liefhebbers helemaal happy gemaakt met de nieuwe ‘Stardust’ nail laquers uit de herfst/winter collectie. Dit najaar komt GOSH namelijk met drie prachtige nieuwe nail laquers in hun collectie.  De drie tinten zijn glossy grijs met een glinstering in een nieuwe glitter textuur. Ik ontving twee van de drie kleuren namelijk 631 Million Stars en 628 Stardust.

gosh stardust nail laquer gosh stardust nail laquer

631 Million Stars

631 Million Stars is een prachtige diepgrijze/blauwe kleur met verschillende kleuren glitters erin. Wauw, deze kleur is super pretty! Het doet me denken aan een donkere sterrenhemel. Wellicht dat daar de naam Stardust vandaar komt. Million Stars heeft een goede dekking, en dekt in twee laagjes al prima! De nagellak brengt ook erg fijn aan, en droogt lekker snel op.

gosh stardust gosh najaar 2014

628 Stardust

628 Stardust is een sneeuw witte nagellak met prachtige roze/paars/blauwe glitters erin. Dit kleurtje is ook zo mooi en bijzonder. Beide lakjes hebben echt een hele mooie finish. Ook dit lakje brengt weer fijn aan, en droogt snel op. Je zou misschien verwachten dat beide lakjes een sand/groffe finish hebben, maar dat is gelukkig niet het geval. De ‘Stardust’ nail laquers hebben een mooie glossy finish die lekker glad aanvoelt. Stardust is een sheer lakje, en dekt niet volledig. Dat is wat ik zo mooi vind aan deze nagellak! Wellicht is dit lakje ook prachtig met een lichte basis eronder!

Swatches

gosh stardust nail laquer Wauw, ik ben verliefd! Wat zijn ze prachtig! En dat zeg ik niet snel over een nagellak. Ik heb er twee nieuwe favorieten bij. That’s for sure! En pssst…nog een heel groot pluspunt. Deze glitter lakjes zijn erg makkelijk te verwijderen. Er hoeft dus geen aceton badje of aluminiumfolie aan te pas te komen. Yay!

goshnailpolish8

Conclusie

Yay! Wat ben ik enthousiast over deze twee mooie nieuwe ‘Stardust’ nail laquers uit de nieuwe herfst/winter collectie. Ze behoren nu al tot mijn favorieten. De textuur van de nagellak is erg prettig, en ze drogen snel. Ook vind ik het een pluspunt dat de glitter nagellak makkelijk te verwijderen is van de nagels, en dat de lakjes een mooie glanzende finish hebben. Stardust dekt niet volledig, maar dat vind ik juist wel leuk staan! De houdbaarheid? Die is prima. Na drie dagen begonnen de lakjes lichtjes te chippen ‘zonder’ topcoat. Ik kan beide nail laquers heel erg aanbevelen als je een liefhebber bent van glitter nagellak.

 


Deze review bevat producten die door een bedrijf of merk zijn opgestuurd.

De GOSH Stardust Nail Laquers zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten €7,29 per stuk. Niet goedkoop, maar daar krijg je wel prima kwaliteit voor terug! Hou ook zeker de reclame folders in de gaten. Er zijn regelmatig 1+1 gratis acties bij Kruidvat!

Welke van de twee ‘Stardust’ nail laquers is jullie favoriet?

liefsmarloes lank

35 Comments

 1. 27 augustus 2014 / 06:56

  Vooral Million Stars vind ik echt heel erg leuk!! Prachtige kleur!

 2. 27 augustus 2014 / 06:57

  Million stars vind ik prachtig!!! Stardust vind ik de dekking wat minder.

 3. 27 augustus 2014 / 07:10

  Million Stars is prachtig! De lakjes lijken mij erg fijn.

 4. 27 augustus 2014 / 07:16

  Heel mooi! Ik vind de kleur je echt prachtig staan, statust is mijn favoriet

 5. 27 augustus 2014 / 07:43

  Oh pretty, ik vind ze beiden heel erg mooi! Ik moet wel wennen aan die lichte kleur, omdat ‘ie niet zo dekkend is. Denk dat het voor de feestdagen wel heel mooi is 🙂

 6. 27 augustus 2014 / 07:52

  Wauw wat een mooie review heb je erover geschreven! Ik loop ook al de hele week met 628 Stardust op mijn nagels rond, ik vind het zo’n mooi lakje! Echt een topper <3

 7. 27 augustus 2014 / 07:55

  Million Stars is mijn favoriet! Maar zoals je aangeeft zou Stardust het ook niet slecht doen met een zachte basiskleur onder 🙂

 8. 27 augustus 2014 / 08:21

  Wauw, Stardust ziet er goed uit! Ik hou zeker van glitternagellak en die mooie glinstering erin.

 9. 27 augustus 2014 / 09:46

  Ik vind de ‘Million Stars’ echt prachtig, word er helemaal hebberig van! Jammer dat ik deze maand een no-spend-month heb…

 10. 27 augustus 2014 / 10:07

  Wauw, Million Stars is absoluut m’n favoriet. Wat een beauty!

 11. 27 augustus 2014 / 10:16

  wat een mooie kleurtjes, vooral Million Stars is prachtig <3

 12. 27 augustus 2014 / 10:31

  wat een leuke lakjes!
  de witte dekt wel niet zo goed, maar dat is natuurlijk wel een beetje logisch
  ik vind het wel een mooi resultaat geven

  Liefs
  Karlien

 13. 27 augustus 2014 / 11:13

  Vooral de donkere kleur vind ik echt heel erg mooi!

 14. 27 augustus 2014 / 11:57

  Wat fijn dat ze nu makkelijker verwijderbaar zijn! Mooie kleurtjes 😀

 15. 27 augustus 2014 / 12:58

  Million stars vind ik echt super mooi! Die andere vind ik de dekking iets minder…wel mooi kleurtje!

 16. 27 augustus 2014 / 15:02

  Million Stars vind ik erg pretty! Leuk artikel :).

 17. 27 augustus 2014 / 16:56

  Ik vind Million Stars echt super pretty! En wat fijn dat de lak er ook gemakkelijk afgaat, pluspunt!

 18. 27 augustus 2014 / 17:22

  Wauw! Wat een mooie kleuren. Ik zou de 628 Stardust juist over zwarte nagellak doen, als een soort glitter topcoat. xxx

 19. 27 augustus 2014 / 20:46

  Wauw! Ik vind ze allebei heel mooi!! Maar als ik moet kiezen zou ik voor de donkere gaan!

 20. 27 augustus 2014 / 21:14

  Wat een prachtige kleurtjes! Dit is echt iets voor mij. Dankjewel voor de duidelijke review. x

  • Marloes
   27 augustus 2014 / 22:10

   Ze zijn inderdaad heel erg leuk! Graag gedaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.