Too Faced A La Mode Eyes Palette

Too Faced A La Mode Eyes Palette

Too Faced heeft voor deze zomer een prachtige limited edition eyeshadow palette uitgebracht. Het A La Mode Eyes palette bestaat uit 9 prachtige kleuren die geïnspireerd zijn op het “sexy St. Tropez”. De zomerse kleuren uit het palette doen je dan ook denken aan mooie franse zonsondergangen en prachtige stranden. Vanaf het eerste moment dat ik het ‘A La Mode Eyes’ palette zag wist ik dat ik het dolgraag wilde hebben. It was love at first sight!


Het duurde even voordat ik het oogschaduw palette in mijn handen had. Ik ben in Parijs maar liefst in 4 Sephora’s geweest. En in alle 4 de winkels was het Too Faced A La Mode Eyes Palette compleet uitverkocht. Ook werden de paletten niet meer geleverd omdat het limited edition is. Pfoeh…wat baalde ik! Toen ik eenmaal thuis was van vakantie, ben ik gelijk op internet gaan kijken en gelukkig was het palette nog op Beautybay te koop. Ik plaatste mijn bestelling en één week later had ik het “St. Tropez” palette in huis.

Het palette zit verpakt in een kartonnen doosje, en ziet er hetzelfde uit als het palette zelf. Het doosje is gemaakt van stevig blik materiaal. De kleuren van de verpakking komen terug in het oogschaduw palette. Mooi gedaan van Too faced. Ik ben echt dol op de verpakkingen van limited editions. Maar genoeg over de verpakking, laten we snel naar het palette gaan kijken!


Wauw, kijk eens even naar de mooie kleuren. Hello summer! Heerlijk die kleuren combinatie zo bij elkaar. Felle kleuren, donkere kleuren en highlighters. Je kunt hier prachtige make-up looks mee maken, en eindeloos variëren. Alle oogschaduws uit het Too Faced A La Mode Eyes palette hebben namen gekregen. De namen zijn geïnspireerd op de Zuid-Franse badplaats St. Tropez. De eerste rij met oogschaduws kun je gebruiken voor een dagelijkse look, de tweede rij voor een klassieke look en de derde rij voor een fashion ooglook. Je kunt natuurlijk ook alle kleuren oogschaduw lekker door elkaar gebruiken.


Aan de binnenkant van het oogschaduw palette zit een klein en handig spiegeltje.


In het palette zit ook een gebruiksaanwijzing met voorbeelden van de verschillende make-up looks die je met de oogschaduws kunt maken.

Swatches


Laten we snel naar de mooie swatches van het palette gaan kijken!


Allereerst de drie highlighters. Van links naar rechts:

– St. Tropez: een lichte, bijna witte highlighter met een subtiele glitter erin. Dit is mijn favoriet van de drie.
– Riviera: hele lichte perzik kleur met een gouden shimmer
– La Croisette: witte parelachtige oogschaduw met shimmery finish


Dan de swatches van de mooie kleuren oogschaduw!

– Cannes: koperkleurige oogschaduw met gouden shimmers
– Soleil: bruin/koperkleurige oogschaduw met shimmers
– Jardin: mooie lichtroze/koraal kleurige oogschaduw met shimmery finish
– Cote D’Azur: chocolade bruine kleur met metallic finish
– Monaco: Fuchsia oogschaduw met paarse onderoon en glanzende finish
– De La Mer: prachtige diepblauwe kleur met metallic finish

Alle kleuren uit het A La Mode Eyes palette zijn ontzettend goed gepigmenteerd en hebben een glanzende of metallic finish. Very pretty en prachtig voor de zomer.

Make-up Look


Voor deze make-up look heb ik de kleur St. Tropez in mijn binnenste ooghoek en in het begin op mijn bewegend ooglid aangebracht. Halverwege mijn bewegend ooglid heb ik Jardin aangebracht. Dit is een kleur die wat moeilijk te zien is op de oogleden. Gelukkig de kleur goed op te bouwen. In mijn crease heb ik Monaco aangebracht. Wat een prachtige roze kleur is dit! Onder mijn onderste wimperrand draag ik Monaco gemixt met Soleil. In mijn outer-v heb ik lichtjes de kleur Cote D’Azur aangebracht om wat meer diepte te creëren. Op mijn wenkbrauwbot draag ik als highlighter St. Tropez en La Croisette.


Conclusie:
Wat is het Too Faced A La Mode Eyes palette een goede aankoop geweest. Ik ben er zo blij mee! De kleuren passen perfect bij elkaar. Ik ben al gek op de Cote D’azur en vind het een prachtige plek om naartoe te gaan. Dit palette kon ik dus niet aan mij voorbij laten gaan! Je kunt er eindeloos mee combineren, en de oogschaduws zijn ontzettend goed gepigmenteerd. Ben je op zoek naar een kleurrijk zomers palette waar je eindeloos mee kunt variëren, dan is dit palette zeker het proberen waard.

Het Too Faced A La Mode Eyes oogschaduw palette is ‘limited edition’ en nog tijdelijk online verkrijgbaar bij Beautybay. Wees er dus snel bij! Het palette is nu afgeprijsd en kost nog €37,90.

Wat vinden jullie van het Too Faced A La Mode Eyes “Sexy St. Tropez” Palette?

 

39 Comments

 1. 13 augustus 2014 / 08:08

  Wauw, wat is hij mooi! Too Faced is echt mijn favoriete merk, alhoewel ik er niet veel van heb. Ik heb zelf nog het Country palette op het oog. Hoop dat ik die binnenkort kan bemachtigen :).

 2. 13 augustus 2014 / 08:14

  Heel heel heeeel mooi pallete ben verlief geworden op de kleuren, en een prachtige look!

 3. 13 augustus 2014 / 08:42

  wat heeft Too Faced toch elke keer weer van die prachtige vormgegeven paletten, love it. De kleuren vind ik ook heel erg mooi. Mooie romantische look heb je gemaakt <3

 4. 13 augustus 2014 / 08:48

  Wat een prachtig palette! Leuke variatie van natuurlijke kleuren, maar toch met ook wat fellere kleuren. De look die je hebt gemaakt vind ik ook erg mooi 🙂

 5. 13 augustus 2014 / 08:59

  Mooie kleurtjes zitten erbij! Leuk om te horen dat je er blij mee bent!
  Liefs, Tessa

 6. 13 augustus 2014 / 09:03

  Wauw, je hebt er echt een mooie look mee gemaakt. Het palette zelf ziet er ook erg mooi uit, wat een plaatje 🙂

 7. 13 augustus 2014 / 09:37

  Dit is echt een van de mooiste palettes van Too Faced vind ik. Je look is ook erg tof, zeker voor nu in de zomermaanden (:

 8. 13 augustus 2014 / 09:51

  Die van mij kwam gisteren binnen, wat een prachtig palette is het he?! Ik heb er vandaag ook foto’s van gemaakt en kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

 9. 13 augustus 2014 / 10:31

  Ik heb nog niets van Too Faced, maar dit palette ziet er wel echt heel mooi uit. Mooie look ook!

 10. 13 augustus 2014 / 11:07

  Wauw, schitterend palette en je hebt er echt een hele mooie look mee gemaakt!

 11. 13 augustus 2014 / 11:14

  Wat een prachtig palette, de kleuren hebben echt ontzettend veel pigment! Mooie look heb je er ook mee gemaakt!

 12. 13 augustus 2014 / 11:26

  Wat een prachtig palette, nu heb ik weer spijt dat ik hem heb laten liggen bij de Sephora 😉

 13. 13 augustus 2014 / 11:46

  Deze is echt zo mooi! De kleuren zijn stuk voor stuk prachtig, veel plezier ermee 😀 x

 14. 13 augustus 2014 / 11:49

  Wat een mooi palette! Je ooglook is echt prachtig!

 15. 13 augustus 2014 / 12:08

  Prachtig! En wat een mooie look heb je er mee gemaakt.

 16. 13 augustus 2014 / 12:12

  Oh wauw, heel erg mooi. Je hebt er ook een prachtige look mee gemaakt!

 17. 13 augustus 2014 / 12:26

  Wat een geweldig palette! <3 Ik vind de kleuren geweldig, en de swatches zien er erg goed uit!

 18. 13 augustus 2014 / 12:35

  Wauw wat een mooi palette =)
  Echt mooie kleuren en pigmentatie !!
  Liefs Jorinda

 19. 13 augustus 2014 / 14:12

  Wow, wat een plaatje! Ik vind het ook tof dat je de specialere kleuren hebt gebruikt voor je look en niet de bruintinten, gaaf gedaan!

 20. 13 augustus 2014 / 15:08

  De verpakking vind ik heel erg leuk en vrolijk! Ook de kleuren in het paletje zien er goed uit.. je hebt een hele mooie look gemaakt. Pretty!

 21. 13 augustus 2014 / 17:18

  Wauw, wat een mooi en kleurrijk palette! Ik ben ook helemaal weg van de verpakking!

 22. 13 augustus 2014 / 18:12

  Mooie kleurtjes zeg! De verpakking is zo leukk ❤

 23. 13 augustus 2014 / 20:56

  Super gave palette! Mooie look heb je ook gemaakt. De kleuren zijn echt pretty!

 24. 14 augustus 2014 / 12:21

  Oh wat een beauty, het palette zelf en de inhoud! De namen vind ik ook onwijs goed erbij passen. Zonde dat dit pareltje maar een beperkte tijd in de verkoop is 🙂

 25. 14 augustus 2014 / 13:59

  Wat een ontzettend mooi palette! Lijk me best frustrerend.. ga je naar Parijs denk je eindelijk Too Faced te kunnen kopen, uitverkocht! Ik wil heeel graag de Chocolat Bar palette. Gelukkig is dat geen limeted edition. Ik ga naar Parijs, weet alleen nog niet wanneer. Ik begin nu wel te twijfelen om hem ook bij beauty bay te bestellen. Een week in huis is niet lang!

  Over het palette: prachtig palette en de kleuren zijn wederom prachtig zoals we van Too Faced gewend zijn. Hele mooie foto’s ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.