Musthave: Slip-Ons & Loafers

Slip-ons

Slip-Ons & Loafers

Slip-ons en loafers zijn helemaal hot & trendy dit seizoen. Ze zijn verkrijgbaar in talloze leuke modelletjes, en lopen nog eens erg lekker ook. Ook zijn ze makkelijk te combineren onder een stoere boyfriend jeans of een mooie maxi-of kokerrok. Vandaag mijn favoriete slip- ons en loafers op een rijtje. Ik heb al een paar exemplaren van deze fijne instappers in mijn kast staan. Maar wil er graag nog een leuk paar bij hebben. Because women with good shoes are never ugly!


1) Slangen leren slip-ons:
 Een slip-on gemaakt van volledig leer zowel aan de binnen-als buitenkant. De slangenprint is super, en valt erg goed te combineren. Dit is mijn grootste favoriet uit het rijtje. I need these shoes! Ze zijn comfortabel & chique.

2) Bloemenprint slip-ons: Hoe leuk zijn deze slip-ons met bloemenprint? Ze zijn vrolijk, lekker zomers en vallen op door de tropische print. De kleurtjes zijn mooi pastel, wat ze niet te opvallend maakt. De schoen is aan de buitenkant gemaakt van suède, en aan de binnenkant van leer. Fijn dat de schoenen van binnen ook van leer zijn gemaakt. Zo krijgen zweet voetjes een stuk minder kans!

3) Jones Bootmaker taupe loafer: Loafers zijn een stuk minder stoer dan slip-ons, en worden vaak op een wat nettere manier gecombineerd. Deze taupe kleurige suède variant vind ik zo leuk met de mooie steentjes erbovenop. Zo hebben iets extra’s, wat de loafers specialer maakt. Leuk om te combineren met een jeans en nette blazer.

4 & 5) Grijze en zwarte slip-ons: De slips-ons winnen het toch echt vandaag. Want kijk eens even hoe leuk deze grijze en zwarte slip-ons zijn. Beide hetzelfde model, alleen in een andere kleur. Je kunt ze eindeloos combineren en ze staan werkelijk overal onder. Combineer ze met een maxi skirt, boyfriend jeans, skinny jeans, een leuk rokje of shortje en je bent helemaal klaar voor de zomer. De buitenkant is gemaakt van suède en de binnenkant van leer.

slip-ons outfit
Ik ben zelf ook helemaal dol op mijn slip-ons. Ik draag ze dan ook met veel plezier. Hoe ik ze het liefst combineer? Net zoals op bovenstaande foto. Het handige aan slip-ons is dat je er makkelijk in- en weer uitstapt. De slip-on doet zijn naam eer aan, haha!

 

De loafers en leuke slip-ons kun je vinden bij Manfield. Maar tegenwoordig kun je loafers en slip-ons in iedere winkel vinden.

 


Dit artikel is geschreven in samenwerking met Manfield

 

Hebben jullie al een paar mooie loafers of slip-ons in jullie garderobe? En hoe combineren jullie deze fijne instappers het liefst?
liefsmarloes
lank

32 Comments

 1. 1 juli 2014 / 06:42

  Ik heb ze nog niet, maar die slip-ons lijken me erg handig! 🙂

 2. 1 juli 2014 / 06:50

  Ik vind ze zo leuk! Nummer 2 is mijn favoriet, maar ik vind die met een panterprintje ook harstikke leuk!
  Liefs, Tessa

 3. 1 juli 2014 / 07:36

  Ik zag ze laatst bij de Primark in alle kleuren en motiefjes. Die jij hebt zijn erg leuk.

 4. 1 juli 2014 / 08:03

  Mooi wenslijstje heb je gemaakt, ik vind slip-ons ook geweldig! Vooral nummer 5 vind ik super!

 5. 1 juli 2014 / 08:07

  Ik ben normaal helemaal niet van de panterprints enzo, maar ik vind jouw eigen slipons echt wel tof!

 6. 1 juli 2014 / 08:57

  Nummer 4 vind ik erg mooi! Vroeger droeg ik altijd geblokte Vans slip-ons, maar dat was toen alleen nog voor ‘skaters’, haha!

 7. 1 juli 2014 / 09:13

  Wat staan ze je leuk! Vooral dat printje. Zelf heb ik er al meerdere gepast, maar op de een of andere manier staan ze bij mij te lomp. Jammer want ik vind ze erg leuk!

 8. 1 juli 2014 / 09:26

  Ik vind vooral loafers erg leuk! Slip ons vind ik er ook altijd erg leuk uitzien, maar past wat minder bij mijn stijl 🙂

 9. 1 juli 2014 / 09:42

  Er staan leuke schoenen tussen. Hoewel ik niet weet of ikzelf slipons zou dragen.

 10. 1 juli 2014 / 10:31

  Ah de grijze en zwarte slipons zijn duidelijk mijn favoriet! Wat een beauty’s! <3

 11. 1 juli 2014 / 11:22

  Ik vind ze zó tof. Vooral nummer 4 van je lijstje vind ik erg gaaf. Ben dat soort al een paar keer in de stad tegen gekomen maar twijfelde toch elke keer. Misschien dat ik ze toch maar moet halen haha.

 12. 1 juli 2014 / 11:56

  Ik wil ook nog steeds graag slip ons kopen. Ze lijken me zo lekker te zitten 🙂

 13. 1 juli 2014 / 12:13

  Heel veel leuke schoenen! Loafers lopen ook gewoon ontzettend lekker 🙂

 14. 1 juli 2014 / 12:32

  Ik wil ook heel graag een paar loafers, so comfy <3

 15. 1 juli 2014 / 13:00

  Nummer 1, 4 en 5!
  Ik vind ze zo leuk.
  Heb al eerder op het punt gestaan om ze te kopen.
  Maar toen zag ik leuke schoenen voor mijn zoontje…
  Haha. Ach!

 16. 1 juli 2014 / 19:20

  Nummer een is denk ik mijn favoriet uit dit lijstje!

 17. 1 juli 2014 / 22:10

  Ik heb de mijne in de zara in Parijs gevonden, ben er zo blij mee! Wilde eigenlijk grijsachtig slangenprint, maar die kon ik niet vinden dus is het uiteindelijk ook luipaardprint geworden 😀

 18. 4 juli 2014 / 11:04

  Ik ben ook dol op loafers en slip-ons! Maar ik ben nog steeds opzoek naar het perfecte paar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.