In The Picture #17


Goodmorning! Vandaag staat mijn ‘In The Picture’ iets later online dan normaal. Maar dat is te danken aan de ubersaaie (en verlengde) voetbal wedstrijd van gisteren, haha. Toen ze dan eindelijk klaar waren met de penalty’s en NL toch nog gewonnen had, yay! Kon ik mijn oogjes niet meer open houden, en ben ik mijn bedje in gevlogen.

Afgelopen week konden we genieten van een paar zomerse daagjes, en toen ik dan eindelijk weekend had vrijdag besloot ik een dagje naar zee te rijden. Ook heb ik weer veel foodie foto’s, en #fromwhereistand pictures voor jullie. Dus kijk gezellig mee, en geniet vooral van je zondag!


Ik begon mijn zondagochtend vorige week met een eetbare frozen smoothie soepje. Niet verkeerd hoor! En erg lekker verfrissend, hihi. Helaas kregen we daarna wat minder nieuws. De deurbel ging, en de buurman kwam ons vertellen dat alle auto’s bij ons in de straat bekrast waren. Pff..wat een fail! Echt schandalig dat er mensen zijn die dit voor hun lolletje doen. Ander mans spullen beschadigen. Van mijn tankdop tot de voorkant van mijn auto heb ik nu een dikke kras zitten. Ook de nieuwe auto van mijn vriend was bekrast. Argh..als ik eraan terugdenk begin ik te koken van binnen!


Maandag plaatste ik een delicious recept van deze healthy raw cacao bonbons. Het recept komt van Lisa, en ze zijn verslavend lekker. Ik zorg dat ik er altijd eentje in de diepvries heb liggen als snack momentje! Heeft één van jullie het recept al uitgeprobeerd?


Ik plaatste mijn eerste bestelling bij Body&Fit. Ik merk dat deze website een stuk goedkoper is dan de meeste. Ik kan er in ieder geval weer tegenaan met mijn portie superfoods!


Verse aardbeitjes van de boer, njam!


In de pauze op mijn werk even mijn benen wat laten bijbruinen. Wat een heerlijk weertje!


Ik probeerde een nieuwe smoothie uit met wortels. Deze was echt niet lekker. Ik ga het nog een keer proberen, maar dan met andere ingrediënten!


Mexicaanse wraps van ijsbergsla, lekker hoor! Ik vind de kleuren samen zo mooi!


Ik won dit toffe shirt op de blog van Martina. En deze kwam afgelopen week binnen. Super leuk is ie!


Donderdagavond haalde ik een verse zalmfilet en zeewier bij de visboer. En die at ik lekker thuis op in het zonnetje.


En het was zo lekker weer, dat ik er graag nog even van wilde genieten na een dagje werken. Ik ging nog even naar Breda om te shoppen.


outfitje met mijn nieuwe leren shortje van H&M!


Ontbijtje: kwark met vers fruit en superfoods!


Hello beach! Vrijdagochtend ben ik naar Dishoek gereden voor een dagje strand. Helaas sloeg het weer naar 1,5 uur al om en begon het te regenen. Ik heb nog even gewacht, maar de lucht werd steeds donkerder.


Dus toen ben ik weer naar huis gereden. Dag strand, het was fijn voor zolang het duurde. Haha! Ik baalde natuurlijk flink. Ik heb langer in de auto moeten zitten, dan dat ik op het strand heb kunnen liggen. Volgende keer beter!


Aan het testen: Qiriniss – Le Wrap Exfolys. Ik ben enthousiast!


Mjammie.. ik maakte weer eens pancakes. Dit keer glutenvrije kokos pancakes. Super lekker!


Quick lunch: rijstwafels met bio pindakaas en kalkoenfilet


Ik filmde een haar tutorial. Komt snel online op de blog!


‘S avonds was het tijd voor sushi bij Sumo. Altijd weer zo lekker! Ze hadden ook een nieuwe kaart, en er stonden best wat lekkere dingen tussen.


En daarna was om 10 uur natuurlijk de voetbal wedstrijd Ned-Costa Rica. We stonden op de havermarkt in Breda, maar het was zo druk overal. En het begon ook nog eens te regenen. Daarbij was de wedstrijd ook erg saai, haha. Pas bij de penalty’s werd het spannend, en gelukkig heeft NL gewonnen, yay!

Vandaag gaan Jeroen en ik de camping boeken, want we gaan al heel snel weer op vakantie. Bestemming voor deze zomer word de Ardeche in Zuid-Frankrijk! Ik ben heel benieuwd, en heb er zin in! Vandaag probeer ik dus wat vooruit te werken, en even bekijken hoe ik het ga doen met 2 weken artikelen vooruit schrijven. Ik denk namelijk niet dat ik dat ga redden, omdat ik ook gewoon moet werken komende week, en daarna al vertrek. Waarschijnlijk dat er in mijn vakantie dus ‘om de dag’ een artikel online komt. Vanaf begin augustus kunnen jullie dan gewoon weer dagelijks één artikel online verwachten.

Waar hebben jullie gisteren naar de voetbal wedstrijd gekeken? En gaan jullie nog op vakantie deze zomer?

37 Comments

 1. 6 juli 2014 / 10:30

  Wat leuk dat je straks nog op vakantie gaat, heerlijk! Die pancakes zien er trouwens lekker uit zeg.

 2. 6 juli 2014 / 10:48

  Aaaaah wat zonde van je dagje strand. Hopelijk volgende keer beter. En wat ziet de sushi er heeerlijk uit. Super fijn dat je alweer bijna op vakantie gaat <3

 3. 6 juli 2014 / 10:58

  Hele leuke foto’s! Veel lekkere gezonde food foto’s weer 🙂 Aankomende week ben ik ook 2 dagen in Breda bij mijn schoonouders. Ik vind het zo’n gezellige stad! 🙂

 4. 6 juli 2014 / 11:01

  Jammer dat je dagje strand in het water viel. Die cacao bonbons wil ik ook een keertje proberen. Leuk dat je nog op vakantie gaat :). Ik ga eind augustus ook op camping in de Ardeche.

 5. 6 juli 2014 / 11:03

  Leuke foto’s, veel plezier met je shirt! Die foto van jezelf voor de haartutorial vind ik echt prachtig!

  • Marloes
   6 juli 2014 / 22:44

   Wat lief, dankjewel! X

 6. 6 juli 2014 / 11:03

  Jammer dat het weer zo omsloeg op het strand, maar je hebt er toch nog even kunnen zijn!! Ik zie ook heerlijke dingen voorbij komen, ik krijg er honger van <3

 7. 6 juli 2014 / 11:15

  Wat asociaal dat alle auto’s bekrast waren, dat is inderdaad niet zo’n leuk nieuws. Wel heerlijk dat jullie vandaag vakantie gaan boeken! En je foodpics zien er heerlijk uit!

 8. 6 juli 2014 / 11:16

  Oh wat jammer dat je stranddag bijna in het water viel. Op Hoek van Holland was het goed te doen en hebben het ook droog gehouden 🙂
  Wat heerlijk dat er weer een vakantie op de planning staat!
  Het shirt vind ik ook zo tof, leuk dat je hem hebt gewonnen 🙂

 9. 6 juli 2014 / 11:16

  Nou nou jij hebt een gezonde week gehad zeg! Ik was zo jaloers op je dat je naar het strand ging (zag het op Instagram), maar balen dat je er niet lang kon blijven zeg 🙁

 10. 6 juli 2014 / 12:20

  Wat schandalig van jullie auto’s! Ik kan daar ook echt altijd zo kwaad om worden. Hier bij ons zijn deze week twee splinter nieuwe auto’s gestolen ook zoiets! Wat tof dat je nog even lekker twee weekjes op vakantie gaat, Geniet er lekker van 🙂

 11. 6 juli 2014 / 12:21

  Alles zag er zo heerlijk uit, en ben benieuwd hoe je haar filmpje eruit gaat zien! Jammer van je smoothie hij zag er wel heel lekker uit

 12. 6 juli 2014 / 12:27

  Wat een leuke foto’s! Bij elke foto met eten dacht ik steeds weer: oh, lekker! Het ziet er allemaal zo heerlijk uit :).

 13. 6 juli 2014 / 13:16

  Wat balen zeg dat het ging regenen toen je op het strand was. Verder ziet je week er erg leuk uit. Behalve dat van de auto’s krassen dan. Dat is indd echt schandalig.

 14. 6 juli 2014 / 13:18

  Leuke foto’s! Wel inderdaad heel jammer van sommige mensen dat ze andermans spullen kapot moeten maken.

 15. 6 juli 2014 / 13:19

  Balen van het stranddagje! Ja gister was de wedstrijd echt super spannend bij de penalty’s. ;o Fijne vakantie!

 16. 6 juli 2014 / 14:01

  Leuke foto’s en heerlijk zo’n dagje naar het strand! Jammer dat het weer niet helemaal top was!

 17. 6 juli 2014 / 14:14

  wat erg van jullie auto’s zeg! leuke foto’s verder, vooral van die smoothie!

 18. 6 juli 2014 / 14:28

  Wat een heerlijke foodfoto’s! Zo te zien heb je een leuke week achter de rug!

 19. 6 juli 2014 / 14:48

  Leuke foto’s en lekker food foto’s! Wat erg van jullie auto’s.. Ik snap inderdaad echt niet dat iemand zoiets kan doen. Echt belachelijk!

 20. 6 juli 2014 / 15:06

  Oh al dat eten ziet er zo lekker uit! Jammer dat je maar zo kort van het mooie weer hebt kunnen genieten op het strand.

 21. 6 juli 2014 / 15:27

  Wat belachelijk van die krassen zeg! Ik vind je shortje van de hm heel gaaf en die bonbons mmm!
  Liefs, Tessa

 22. 6 juli 2014 / 15:52

  Leuke foto’s, zo jammer van je dagje strand, ik was jaloers toen ik las dat je naar het strand ging. Echt belachelijk van jullie auto’s, dat iemand dat zo maar doet!

 23. 6 juli 2014 / 17:12

  Wat een belachelijke actie van degene die jullie auto’s hebben bekrast! Gelukkig heb je wel nog van het lekkere weer (een beetje dan) kunnen genieten en heb je een fijne vakantie om naar uit te kijken!

 24. 6 juli 2014 / 19:05

  Wat een leuk fotoverslag! Ik ben voetbal gaan kijken in Roosendaal, het was erg gezellig haha.. Wat leuk dat je naar Frankrijk gaat, helemaal begrijpelijk dat je dan niet iedere dag een artikel online zet. Lekker genieten! <3

  • Marloes
   6 juli 2014 / 22:44

   Dankjewel meid. Gaat vast goedkomen! 🙂

 25. 6 juli 2014 / 19:21

  Leuke foto’s! Behalve dat van de auto dan natuurlijk!

 26. 7 juli 2014 / 10:26

  Wat een prachtige foto van jou van de foto met haartutorial! Ben benieuwd naar de tutorial, want je haar zit erg mooi! 🙂

 27. merel
  7 juli 2014 / 20:29

  Net per toeval je blog ontdekt! Wat leuk! Ik ben pas weer terug verhuisd van Breda naar de Zeeuwse kust. Zoveel herkenbare foto’s, erg leuk! Je hebt er een volger bij! 🙂

 28. 10 juli 2014 / 21:00

  Super leuke blog! volger extra! 🙂
  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.