Sneak Peek Into My Home ♥


Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn huisje. Een hele home tour doe ik liever niet, maar ik geef jullie wel een kleine sneak peek van mijn woonaccesoires. Wie weet in ons volgend huisje, dat ik het wel leuk vind om te doen. Ik vind het zelf altijd erg leuk om een kijkje bij iemand in huis te nemen. Ook kijk ik regelmatig op de website van VTwonen onder de rubriek ‘binnenkijken’. Hier doe ik dan ook veel woon inspiratie op. Kijken jullie mee in mijn huisje?


Een keer in de zoveel tijd krijg ik het hoog in mijn bol, en wil ik alles in huis veranderen. Laatst was het weer zo ver. De nieuwe collectie van H&M Home kwam uit, en ik zat al een tijdje met een 101 woonideeën rek in mijn hoofd. En tja, als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb…..

Als eerste het witte bonte kleedje. Dit kleedje komt van IKEA en heb ik vorig jaar gekocht. Het is lekker zacht, mooi wit van kleur, en het staat overal leuk bij. Op de slaapkamer, over de bank heen of op de vloer. De twee witte kaarsenhouders zijn van wit bamboe gemaakt en komen van de Hema. Ik vind ze erg mooi en sfeervol staan in huis. De grote geblazen vaas komt van Action. Ik was er al een hele tijd naar op zoek. Of ik vond ze te duur, of te klein. Tot Action ze op een gegeven moment ging verkopen in drie verschillende maten. Deze mooie vaas heeft me maar €8,- gekost! Wat een koopje he?

De Ribba fotolijsten van IKEA zijn mijn favoriet. De quote die ik heb ingelijst vind erg mooi. Want zo is het maar net: Dreams don’t work, unless you do. Het grijze krukje heb ik op marktplaats gekocht. Hier vind je vaak hele mooie, landelijke/brocante krukjes voor maar een paar euro.


Het witte woonideeën rek komt van Karwei. Ik had deze al heel lang op het oog, en ik ben ook blij dat we hem gekocht hebben. Het geeft veel meer sfeer in de woonkamer. De gehaakte poef blijft ook een favoriet van mij. Deze grijze poef komt van Hema. Op de poef vond ik het leuk om een kaarsenplateau te zetten. De witte kaarsenhouder komt van Action, en het vaasje wat erachter staat ook. Het voorste vaasje heb ik bij Hema gekocht.


Op het woonideeën rek heb ik ook een aantal fotolijstjes van IKEA met quotes ingelijst staan. Deze twee vind ik ook erg toepasselijk!


Ik ben dol op kaarsen. Het geeft veel sfeer, en het staat natuurlijk ook erg knus en gezellig in huis. De ‘home is where the heart is’ komt van Action en de kaars met Calm erop van H&M.


Wat betreft kussenhoezen wissel ik vaak af. Zo vind ik het leuk om in het voorjaar wat pastelkleuren toe te voegen aan de bank. In de winter kies ik juist voor wat donkere kleuren. Dit keer heb ik gekozen voor grijs/wit/zwart. De bank zelf is grijs gemêleerd. Hier past dus eigenlijk van alles bij! De kussentjes met grafische print vind ik super leuk. Deze heb ik besteld uit de nieuwe H&M Home collectie. Het witte kussentje met een boom erop komt van Karwei en het gehaakte grijze kussentje heeft mijn moeder zelf gemaakt.


Ook op het dressoir komen de IKEA lijsten weer terug. Hier heb ik twee prints van oude Vogue covers in. And I love it! Wel een beetje jammer dat de V van Vogue een beetje word afgesneden. Nog maar een keertje goed laten afdrukken. Dit keer in het juiste formaat, haha! Rechts heb ik mijn boeken van Lauren Conrad en Cynthia ‘Beauty’ liggen. Met een kaars van Action er bovenop. Het witte vaasje komt van Xenos en op dit moment heb ik in al mijn vaasjes rode bessentakken staan.


En als laatste een kaarsenonderzetter bord van Hema met daarop een candle houder van H&M, geblazen vaasje van Hema, en een waxtart brander van de Action met daarin een snowflake cookie waxtart. Hmmm!

Dit was mijn kleine home sneak peek. De foto’s zijn ‘s avonds bij kaarslicht gemaakt. Dus vandaar dat de kleuren wat anders over kunnen komen.


Waar kopen jullie het liefst je woonaccessoires?

 

liefsmarloes

lank

39 Comments

 1. 22 januari 2014 / 09:25

  Mooie hoekjes heb je gecreerd, heel sfeervol! Het kaarsenbord van de Hema heb ik toevallig ook, maar dan in een mosterdkleur 🙂

 2. 22 januari 2014 / 10:29

  Wat een prachtig plekje zeg! Alles is ook zo goed op elkaar afgestemd. Leuk om te zien!

 3. 22 januari 2014 / 11:17

  Wauw je geeft me meteen inspiratie met die Vogue covers in een lijstje. Echt super leuk bedacht!!

 4. 22 januari 2014 / 11:58

  Wauw het is echt prachtig! Ik koop mijn woonaccessoires het liefst bij kringloopwinkels. Daarmee krijg je al snel een heel eigen en uniek interieur vind ik.

 5. 22 januari 2014 / 13:39

  Hi, you have such amazing blog and I like your post, I hope we can follow each other, if you follow me please let me know so I can follow you back, thank you

  xoxo

 6. 22 januari 2014 / 13:56

  Leuk huisje! Die dreams quote is mijn favorieten quote!

  xo

 7. 22 januari 2014 / 14:21

  Ziet er super gezellig uit! Mooie accessoires ook. Ik herken heel veel van mijn eigen huis. Heel leuk!! 🙂

 8. 22 januari 2014 / 16:52

  Mooie fijne knusse foto’s!
  Ik vind je stijl heel erg leuk 😉

 9. 22 januari 2014 / 17:17

  Heerlijke inrichting heb jij zeg; helemaal mijn smaak! Vooral die twee lijstjes naast elkaar vind ik erg gaaf!

 10. 22 januari 2014 / 19:30

  Wat gezellig! Je hebt echt een hele goede smaak!

 11. 22 januari 2014 / 22:31

  Wat heb je leuke accessoires in je huis!
  Ziet er goed uit:)
  liefs

 12. 22 januari 2014 / 22:38

  Wat geweldig, al die quotes en mode accenten! Prachtig gedaan <3

  • Marloes
   22 januari 2014 / 22:39

   Dankjewel allemaal <3!

 13. 23 januari 2014 / 09:36

  Wat hebben jullie ontzettend leuke en mooie woonaccesoires! 🙂 Dit is echt helemaal mijn stijl! ^^ Ik kan echt niet wachten tot ik op mezelf woon, en dan lekker alles zelf inrichten 🙂

 14. 23 januari 2014 / 11:49

  Leuke Sneak Peek! Je huis ziet er knus uit! 🙂 De twee prints van oude Vogue covers is gaaf zeg!

 15. 23 januari 2014 / 14:08

  Wat een leuke en gezellige dingen allemaal zeg! Die fotolijstje met tekst erin zou ik nog wel willen hebben, ziet er zo leuk uit!

 16. 23 januari 2014 / 15:27

  Wat heb je je huis ontzettend leuk gedecoreerd!! Ook echt mijn stijl! x

 17. 23 januari 2014 / 16:01

  Ziet er heel leuk, knus en gezellig uit! Ik hou er wel van, wij hebben zelf ook veel waxinehouders en kussens op de bank, lekker cozy. Mooie foto’s ook 🙂

 18. 23 januari 2014 / 16:30

  Je hebt het echt super gezellig gemaakt in je huis !

 19. Ria Buijks
  23 januari 2014 / 17:46

  Hee marloes,
  23 januari NIETS, hoe kan dat nou

 20. 23 januari 2014 / 17:48

  Mooie foto’s, ik hou van zulke posts 🙂

 21. 23 januari 2014 / 20:55

  Wat een super leuk interieur heb je! Vooral de schilderijtjes:)

  xx Laura

 22. 23 januari 2014 / 21:06

  Wauw je hebt echt precies dezelfde smaak als ik.

 23. 23 januari 2014 / 21:48

  Wow, wat cozy zeg! Heerlijk met die kaarsjes overal. Dat maakt het echt heel gezellig en sfeervol. 🙂 Ik snap best dat je geen house tour wilt doen hoor, dat is ook best persoonlijk. Dit is de perfecte oplossing! Je hoezen van de kussen vind ik trouwens echt geweldig! 😀

 24. 23 januari 2014 / 22:16

  erg leuk om te zien, i like your style xx

 25. 23 januari 2014 / 22:22

  Wauw echt ontzettend mooi en gezellig ingericht! Het kleedje van Ikea hebben wij ook en ligt op de kinderkamer 🙂

 26. 24 januari 2014 / 10:32

  Ziet er heel leuk en rustgevend uit! Ik hou van hout in combinatie met wit, zwart en de gezelligheid van kaarslicht!
  Die kadertjes met Vogue covers zijn heel tof!

  X Sara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.