Swatches MUA Palettes: Undressed & Undressed me too

Toen ik laatst in Londen was kocht ik bij Superdrug deze twee supermooie dupes van de bekende Naked en Naked 2 palettes. Nu heb ik zelf de Naked palettes (nog) niet, dus heb ik geen vergelijkingsmateriaal. Maar ik kan je vertellen dat de MUA palettes echt prachtig zijn! Ik heb spijt dat ik er niet meer heb meegenomen. Hieronder de foto’s en swatches.

MUA Undressed me too & Undressed palette

Undressed palette

De kleuren worden benoemd als shade colours 1 t/m 12

met flits

zonder flits

met flits

zonder flits

Zoals je ziet is de bovenste rij swatches van het Undressed palette wat moeilijk te zien op de foto. Deze kleuren zijn vrij licht, en vallen wat weg op mijn onderarm. Er zitten hele mooie nude kleuren bij, prima voor een neutrale ooglook. Shade 1,2,4 en 6 bevatten een shimmer en shade 3 en 5 zijn matte oogschaduws.

De tweede rij van het palette bevat meer kleur met allemaal prachtige shimmers erin. Alleen in shade 11 zit wat weinig pigment. Met dit palette kun je genoeg variatie maken in je ooglook. Van nude tot smokey eye!

Undressed me too palette

Dit palette geeft de kleuren wel een naam

met flits

zonder flits

met flits

zonder flits

De kleur Naked valt ook weer weg op mijn arm, omdat dit dezelfde kleur is als mijn huidskleur. Verder zijn op de kleur corrupt na alle kleuren weer prima gepigmenteerd met veel shimmers. Je kunt met deze palettes alle kanten op. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

De palettes kosten 4 pond, dat is omgerekend zo’n €5,- , maar zijn helaas niet in Nederland te koop.
Je kunt ze wel bestellen via de officiele webshop van MUA:
www.muastore.co.uk

Zijn jullie al bekend met de MUA palettes?

liefsmarloes

 

 

 ドライハーブ?ハーブティー ローズ?レッド 5kg
【羽毛布団の打ち直し(リフレッシュ)[お手軽コース](ダブル掛→ダブル/普通仕立)[19212]ブルー 綿100%】
名古屋市 事業系資源45L10枚入半透明黄NJ42 【(60袋×5ケース)合計300袋セット】 38-556【10P22Jul14】【10P21Aug17】
【ポスト 壁付け】ポスト 壁掛け 壁付け 【マックスノブロック】Bonn:ボン 選べるパネル全12色!【郵便受け】【郵便ポスト】【POST】| おしゃれ エクステリア メールボックス メール ボックス
il bisonte(イルビゾンテ) ショルダーバッグ IL BISONTE イルビゾンテ 2WAYボストンバッグ A2327 ショルダー 斜め 斜め掛け レディースバッグ おしゃれ ボストンバッグ
ビアンコジャパン(BIANCO JAPAN) ビアンコートB ツヤ有り(+UV対策タイプ) 2L缶 BC-101b+UV(代引き不可)
タクボ物置 グランプレステージ ジャンプ 全面棚タイプ GP-199BF 【追加金額で工事も出来ます】【小型物置 収納庫】
両面棚ワゴンキャスター付  F9X−A【カート】【台車】【業務用】【RCP】
イマダ デジタルフォースゲージ DS2-50N (普及型)
VALENTINO ヴァレンティノ ストラップ付 ポインテッドトゥ パンプス MARINE/P ダークブルー ROCKSTUD ロックスタッド

Volg:
Share:

4 Comments

  1. 12 mei 2013 / 22:03

    Ik ben zo enorm gek op al mijn MUA producten <3 Vooral deze palettes zijn hier groot favoriet geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.